Şimdi Ara

Yeni serverda karakter oluşturmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AION başladığından beri spatalosta oynamaktayım. 7 tane char tutuyorum burda. Fakat son 1-2 aydır server tamamen öldü. Yeni bir char açacağım fakat tele de veya perentoda mı açsam kararsızım. Bu serverlarda oynayan arkadaşlardan ricam şuan bu serverların durumu nedir hangisinde açmam daha iyi olacaktır. biliyorum oyun bir çok nedenden ötürü kan kaybetti ama köşeye fırlatıp atmayada içim el vermiyor :)

• Oyun F2P olunca yeni serverler açılacak, beklemeni tavsiye ederim.
  • Yeni açılacak sunucularda karakterini açabilirsin , nispeten oralar daha kalabalık olacak. fakat maksimum 60 seviyenin olduğu bir oyunda , yeniden başlamaksa zor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volayer

Merhaba

AION başladığından beri spatalosta oynamaktayım. 7 tane char tutuyorum burda. Fakat son 1-2 aydır server tamamen öldü. Yeni bir char açacağım fakat tele de veya perentoda mı açsam kararsızım. Bu serverlarda oynayan arkadaşlardan ricam şuan bu serverların durumu nedir hangisinde açmam daha iyi olacaktır. biliyorum oyun bir çok nedenden ötürü kan kaybetti ama köşeye fırlatıp atmayada içim el vermiyor :)

Her iki serverın durumuda spatalosdan farklı değil oyun kötü durumda beklemeni tavsiye ederim...
  • Tuncay?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Montenegro

Tuncay?

Evet ciğerim ^^
  • yaşıyomusun sen kanka ya. Irtibatı kopardık. Uzun zaman oldu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.