Şimdi Ara

Yeni serverdaki charıma giremiyorum ne oldu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 52 lvl roguem var bundan 5 gün önce premium aldım ve 1 gün oynadıktan sonra chara tekrar girmeye çalıştığımda Tam char kalkarken dc verdi durmadan deniyorum askıda kaldığını söylediler nasıl düzelir ve 3 gün önce ticket da attım ama düzelmedi...Ne YApmalıyım Yardım Edin ...

Herkeze Teşekkürler...

• quote:

Bu olay birden fazla tekrarlanıryosa charınız banlanmış demektir.Daha cezanız kesinlesmemiş yada kısa süreliğine sadece account ban yemişsinizdir.Oyun yetkilileri tarafından cezanız kesinleştirildiğinde account bloklanacaktır.

Dipnot;
    Bu olayda bazı istisna durumlar var,örneğin banlanan bir kişinin emin olamadıklarından dolayı banının iptali,sadece o serverdaki login problemi (Örnegın Logos'da bu charınız server 1de bu sekılde yapıp server 2de sorunsuz giriyorsa), ya da kısa süreli banlarda (Gm'lerin çok tercih etmediği bir durum ama eskiden çok yaygındı.999 gün banlar harici bu şekildeydi eskiden.Ceza süresince sadece o karakter oyuna giremezdi.Şu an cok nadirende olsa uygulanıyor)
    Bu durumla karşılaşanların muhakkak yan charlarıyla oyuna girip "inn hostes"teki değerli itemlarını başka bir accounta aktarmaları önerilir.Çünkü %90 bu durumdaki kişiler 1-2 gün içinde account banla karsılasıyor.

Kesin bişey sölemek istemem ama koxp falan kurduysan....carnac da biçok kişi ban yedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.