Şimdi Ara

Yeni sezonda G.Saray'ın başarısız olma ihtimali.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni sezonda G.Saray'ın başarısız olma ihtimali.

Mevcut tablodan bile kimsenin umutlu olmadığı G.Saray yeni sezonda ne verebilir? Bana geçtiğimiz sezonun aynısı olur gibi geliyor.

G.Saray geçtiğimiz sezon ne yaptı? 4 sırada ve 64 puanda bitirdi. Gelecek sezonda 3 sırada, 67 puanda bitirebilir. Ondan sonra radikal kararlar alacağız denilerek, Selçuk, Sabri vs gönderilerek taraftarın gazı alınır. Tudor aradağımız isim değilmiş denilerek yine ne idiğü belli olmayan teknik direktör getirilir. Uyuma G.Saray'lı, böyle böyle seneler geçiyor, heba oluyor. Her seferinde, seneye düzelir/düzeliriz diye kendimizi avuta avuta saçlarımız ağırdı.

Geçmiş yıllarda ki başarısızlıkta, florya'yı 200-300 kişilik ekiplerle basan, her maç sonrası protesto eden taraftarlar nerede? 2 sezondur ufak tefek gruplar haricinde protesto yok. Yapılanlarında devamı yok. Ne yani, bu protestolar taraftarın takımlarının başarısızlığına üzüldüğü için hür iradesi ile yapılmıyormuydu? Birileri mi ayartıyordu?

Peki neden tanınmamış kişilerin dışında camianın önde gelen isimlerinden tepki yok? Fatih Altaylı, Ahmet Çakar gibi isimlerin dışında neden tepki yok? Tepkiyi göstermesi gereken kısım Ahmet Çakar'mı? Yoksa diğer isimlerin bile, bu kulüpte bu saatten sonra bir cacık olmaz diye düşünüp elini taşın altına sokmak istemiyorlar mı? Her kulüpte krizi fırsata çevirmek isteyen insan grubu olmuştur. Bu başarısızlık en çok onları sevindirir. Hatta taraftar ayartılıp, mevcut yönetimi istifaya zorlayın, küfür edin, bıktırın, ana avrat sövün olayları bile olmuştur. Neden olmasın? Geçmişte olmadı mı? Sizce garip olan bir şey yok mu? Neden G.Saray camiası, taraftarı son 2 senedir bu kadar suskun? Normalda daimi olarak protesto olsa, normal taraftarlar da giderdi. Yani buna öncü olan yok.

Bu sezonda, geçen sezonki gibi başarısızlık olursa, bu sefer gerçek G.Saray'lı taraftarın sahaya çıkıp, masa yumruğunu vuracağı aşikar. Sezonun bitmesine bile gerek kalmaz. İlk 10 haftada G.Saray en az kayıpla geçti geçti, yoksa o zaman göreceksiniz cümbüşü. Hariç’ten gazel Dursun Özbek'e sınırsız imkan verip de Galatasaray’ı ezdirmeyin!

Cihan YARDIMCI
    https://www.facebook.com/AnalizerGalatasaray/?fref=ts

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 6 Haziran 2017; 23:30:2 >

• bruma poldi sinan gitti sneijder de gidici yerlerine kim alınacak belirsiz daha doğrusu bu oyuncuların kalitesinde alınabilecek mi? HAYIR! diğer sezon da gitti gibi görünüyor Allah yardımcımız olsun iki senedir saçlarım dökülüyor bu sene de kel kalırım artık
  • 50 bin kişi toplanıp protesto etsek ne olacak istifa etmiyor ki yüzsüz. Adamı hapse soksalar yine istifa etmez. 1 sene daha bein sports izlemeyelim. Ondan sonraki sene yeni yönetimle ayağa kalkarız. Tabi vizyoner biri gelirse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8. olduğumuz sezonu çok ararız. o dönem hiç yoktan yönetimde haldun üstünel vardı ve transferlerden o sorumluydu. kimi istemişsek onu almıştık neredeyse. şimdi ise ne bunu yapacak adam yok. eldeki anadolu topçuları ile devam. tek avantajımız kalecimizin iyi olması.
  • Ben Muslera'nın yerinde olsam, izin istiyorum size de para kazandırmış olurum deyip ayrılırım. Kaç sezondur böyle kalaslar yüzünden gol yiyeceğine çıkıp gitsin. Kaleye Cenk geçsin. İşte o zaman Muslera'nın, G.Saray'ı tarihi gol yeme farklarından kurtardığını anlarlar. Burada amaç Muslera'nın değerinin anlanması değil. Defans berbat ötesi, Muslera sayesinde bu takım bu kadar gol yedi. Muslera olmasa, 15 yiyeceğine 25 yer Cenk ile. O zaman değil yönetim, kulübü satar biz işin içinden çıkamadık diye. Her yer borç batağı..
  • Basarili olma ihtimalimiz yok.. Bu yonetim ve hoca ile olmaz.. Bosa hayal kurmayin..

• Benimde hiç umudum yok. Allah sonumuzu hayır etsin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hoca kovma demiyorum hobi olarak gene kov ama hamzanın kovulması mustafanın kovulması jorun kovulması hepsi çok zamansızdı.

bi ton hoca kovdular.

tudor bruma meselesi yüzünden kafadan sıkıntılı başladı. kredisi hiç yok. seneye 5. haftaya onuda kovalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrax33 -- 7 Haziran 2017; 3:9:52 >
  • Bruma 11 gol 6 asist
    Podolski 7 gol 5 asist
    Sinan 7 gol 2 asist
    Josue 2 gol 3 asist

Gs'nin ligde attığı 65 golün 43'ü bu adamlara ait. Tabi birbirlerine yaptıkları asistleri düşmek lazım. Ama yine de hücum gücünün yarısı gidiyor. Diğer yarısı Sneijder zaten o da giderse geçmiş olsun.
  • Yazılanlara göre Chricles,Maicon,Belhanda,Gomis gibi adamlar gelirse başarılı oluruz

• neverlate kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Bize gelen başkanlar, itiibarına itibar katmaya, işlerinin daha iyi gitmesine, inşaat üstüne inşaat, otel üstüne otel yapma gayretindeler. Sorsan onların zaten itibarı var gerek var mı olur.

Taraftar hakkında ayni fikirdeyim. Eskiden birileri öncü olur, herkes arkasından giderdi. Ultraslan vardı, diğer taraftar grupları vardı. Şimdi onlarda sus pus. Ancak birileri çıkın yuhalayın diyecek ki, öyle gelecekler. Ankara'da olmama rağmen, imkanım olmasına rağmen, çıkıp daha yeni stadda maç bile izlemedim. Bu takımın neyini izliyeyim diyorum. Yönetim desen tecrübe yok, birini kadro dışı bırakıp 2 hafta sonra affetmeler. İsteselerdi bruma'yı ikna edebilirlerdi. Ancak tudor çömez profesyonel değilki? Neyine güvenip kalsın adam.

Ben ki, Bjk'nin şimdiki haline bakarak konuşmuyorum. Daha stadın temeli atıldığında, göreceksiniz bjk, feneri de, gs'yi de geçecek dedim. Fikret Orman gibi bir adam bunu yapacak dedim. Fb'de bizim gibi derken, Aykut hoca bu takımı toparlayabilir. Bizde o umutta yok.

İnsanlar hiç değilse bir şeyleri yaşayarak tecrübe edinir. Ama bizimkiler hata üstüne hata yapmaya devam ediyorlar. Hamit'in sözleşmesi biter, adamı kovacağına sözleşme uzatırlar. Önünde hamit gibi bir örnek varken, giderler bjk'nin 1,5-2 verip alacağı adama 2 kat para verirler. Üstelik sakatlık istatikleri ortada iken. Trabzon'un kovduğu adama gidip para verip alırlar. Neler neler. Ben bunlarda hep art niyet ararım. Sen dersin transfer ben derim yan cep, komisyon. Bunun adı bu çünkü kimse aksine beni inandıramaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercn80

bruma poldi sinan gitti sneijder de gidici yerlerine kim alınacak belirsiz daha doğrusu bu oyuncuların kalitesinde alınabilecek mi? HAYIR! diğer sezon da gitti gibi görünüyor Allah yardımcımız olsun iki senedir saçlarım dökülüyor bu sene de kel kalırım artık

Ya kardeş iyi güzel de bu adamlar zaten kafa olarak çoktan gitmişti, sinan ilk maçlarda koşmuyordu bile, podolski çoğu maçta klasını gösterdiği kadar kaybolduduğuda oldu maçlarda.. bruma desen zaten yetenek var kafa yok bu yaştan sonra çok da gelişemeyecek bizi kafasında bitirmiş başka bir oyuncu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

quote:

bruma poldi sinan gitti sneijder de gidici yerlerine kim alınacak belirsiz daha doğrusu bu oyuncuların kalitesinde alınabilecek mi? HAYIR! diğer sezon da gitti gibi görünüyor Allah yardımcımız olsun iki senedir saçlarım dökülüyor bu sene de kel kalırım artık

Ya kardeş iyi güzel de bu adamlar zaten kafa olarak çoktan gitmişti, sinan ilk maçlarda koşmuyordu bile, podolski çoğu maçta klasını gösterdiği kadar kaybolduduğuda oldu maçlarda.. bruma desen zaten yetenek var kafa yok bu yaştan sonra çok da gelişemeyecek bizi kafasında bitirmiş başka bir oyuncu.

tamam hocam biliyorum da benim demek istediğim bu çapsız vizyonsuzlar nasıl dolduracaklar yerlerini kime alacaklar takımda stoper sol bek sağ bek dmf kanat ve forvet transferi lazım sneijder giderse amf lazım 6-7 tane KALİTELİ OYUNCU ŞART!(15 bruma 3.5 sinan 2.6 poldi) 21.1 milyon euro bütçe çok güzel kadro kurulabilir rahatlıkla ama maalesef nerdeyse kimse bu yönetime güvenmiyor Allah sonumuzu hayır etsin diğer sezon uefada gruplardan çıkalım yeter ben başka bir şey istemiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

quote:

tamam hocam biliyorum da benim demek istediğim bu çapsız vizyonsuzlar nasıl dolduracaklar yerlerini kime alacaklar takımda stoper sol bek sağ bek dmf kanat ve forvet transferi lazım sneijder giderse amf lazım 6-7 tane KALİTELİ OYUNCU ŞART!(15 bruma 3.5 sinan 2.6 poldi) 21.1 milyon euro bütçe çok güzel kadro kurulabilir rahatlıkla ama maalesef nerdeyse kimse bu yönetime güvenmiyor Allah sonumuzu hayır etsin diğer sezon uefada gruplardan çıkalım yeter ben başka bir şey istemiyorum

kesinlikle öyle hocam..ama dursun eli mahkum transfer yapmak zorunda. bende güvenmiyorum dursuna bu onunda son şansı..bize gerçek bir forvet lazımdı zaten her zaman..podolksi yi hep burada kullanmaya çalıştık tutmadı..kanatlarımız desen orta açmayı bilmeyen adamlardı. Belhanda yı da sırf sneijderle anlaşabilir,topu bilen orta da açabilen bir oyuncu olduğu için istiyorum açıkcası..2 stoper şart,sol bek şart,orta sahada şart..dediğin gibi en az 7-8 transfer yapılmalı. yapacakta ama bakalım neler olcak.:)

• Stones kullanıcısına yanıt
    2000'de o UEFA kupasini hic almayacaktik. Hep ondan sonra türedi bu bilincsiz, cahil, özenti taraftar kitlesi. Kupayi geri versek de su taraftarlari FB'ye BJK'ye iteleyebilsek düsünmeden kabul ederdim. Galatasaray'in düsmani kendi icinde. Yönetimde de böyle, taraftarda da böyle. 40 yilda 1 kere yönetim ve taraftarda birlik oldu, onda da 8. takim 2 sene üst üste eze eze sampiyon oldu. Sonra yine fabrika ayarlarimiza geri döndük...
  • %95

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yaptıklarını kendileri bile bilmiyor, 6.olan takımda revizyon adı altında sadece rotasyon topçularını yollayıp yerlerine 20m bonservis harcayıp yine rotasyon topçuları aldılar
    bu takım 4. oldu hücum gücü sayesinde şimdi hücum hattını satıyorlar yerlerine gelecek oyuncular ne kadar katkı verir soru işareti

bu takımın en az stoperleri kadar sorun orta sahası, uygun fiyata alınsa tolga en fazla iyi bir rotasyon topçusu olur ama aldığı para akıl almaz, selçuk zaten 3 yıldır ölü gs yi 10 kişi oynattığı için toz kondurulmuyor medyada.bu adamların yerine transfer yapılacağını dahi sanmıyorum en fazla rotasyon topçusu alırlar selçuk efendi rahatsız olmasın diye

adı geçen stoperler bize derman olmayacak tarzda,çıkan bek isimleri zaten öylesine alalımda son gün sabri ile uzatmaya ses edilmesin amaçlı

bu yıl yapılması gereken city gibi kadroyu dağıtacak üst düzey takımlardan oyuncu kiralamak olmalıydı, seneye seçim var zaten para edecek oyuncuların hemen hepsi satılmış olacak üstüne gelen başkanın değiştiremeyeceği 20 tane rotasyon topçusu çöplüğü kalacak

• Mümkün olan her platformda taraftarından küfür yiyen, bu kadar nefret edilen bir yönetim Galatasaray ın başında olduğu sürece kimi transfer edersen et bu iş olmaz.

Galatasaray'ı sevenler zaten kurulda tek tek çıktı konuştu kimin ne olduğu ile ilgili.Bazı paragöz dinazorlar kulübümüzü kemiriyor, bazıları da buna maşa olup iş yapıyor.Dua edin şu rezil süreç bu yıl sonunda seçimde bitsin.

Varsın bu yıl da bişey yapamasın takım.Biz yine izleriz maçları, destek veririz.Benim tek temennim 2018 mayıs tan sonra, her yıl en kötü ŞL çeyrek finali oynayabilen bir Galatasaray izleyebilmek.

Şımarık futbolcuların doluştuğu bir takım yerine, çalışkanlıkları ile göz dolduran oyuncuların olduğu bir takımı izlemek.

Yeni sezonda takımdan hiçbir beklentim yok.Sonraki sezonda ise takımdan beklentim çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

Mümkün olan her platformda taraftarından küfür yiyen, bu kadar nefret edilen bir yönetim Galatasaray ın başında olduğu sürece kimi transfer edersen et bu iş olmaz.

Galatasaray'ı sevenler zaten kurulda tek tek çıktı konuştu kimin ne olduğu ile ilgili.Bazı paragöz dinazorlar kulübümüzü kemiriyor, bazıları da buna maşa olup iş yapıyor.Dua edin şu rezil süreç bu yıl sonunda seçimde bitsin.

Varsın bu yıl da bişey yapamasın takım.Biz yine izleriz maçları, destek veririz.Benim tek temennim 2018 mayıs tan sonra, her yıl en kötü ŞL çeyrek finali oynayabilen bir Galatasaray izleyebilmek.

Şımarık futbolcuların doluştuğu bir takım yerine, çalışkanlıkları ile göz dolduran oyuncuların olduğu bir takımı izlemek.

Yeni sezonda takımdan hiçbir beklentim yok.Sonraki sezonda ise takımdan beklentim çok.

2018 Mayısta kesin seçim var zaten 3 yıllığına gelmişti özbek kardeşler. Dursun aday olur ama seçmezler heralde onu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

Mümkün olan her platformda taraftarından küfür yiyen, bu kadar nefret edilen bir yönetim Galatasaray ın başında olduğu sürece kimi transfer edersen et bu iş olmaz.

Hocam işi hiç bilmesen bile, bu takımın geçmişine bak bir. Bu takıma en iyi Alman ekolü yarıyor. Podolski bile transfer olmuş bitmiş, F.Bahçe maçında ilk sahaya çıkıp, zemini kontrol ediyor adam, hangi kramfonu giyeyim diye. Tudor yerine, Alman liginden 3-4 sıradaki takımın teknik direktörünü dahi alsan Tudordan iyi olacak bence. Hadi onu da yapamadın, Alman futbolcular disiplinleri ile tanınır. Parlamaya hazır 2 genç, bir de orta yaşlarda orta saha oyuncusu olsa fena olmazdı. Şimdi buradan kolay konuşuyor gibi olabilirim, lakin dersini iyi çalışması gereken Scout ekibi. Bütün sezon boyunca kimleri izlediler merak ettim.

İddiayı iyi oynayan birisine bile oyuncu adı versen, sana takımın, mevkisini söyler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.