Bildirim
Yeni Sezonda LigTV Almak İstiyorum Yardımcı Olur musunuz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende almayı düşünüyorum ancak şu an sadece lig tv nin olduğu bir kampanya yok, ağustos başı gibi yeni paketler çıkar onları beklemek gerek. -
Merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
Bende almayı düşünüyorum ancak şu an sadece lig tv nin olduğu bir kampanya yok, ağustos başı gibi yeni paketler çıkar onları beklemek gerek.
HD olmasa da olur derseniz Turksat üyeleri için aşağıdaki gibi paketler var
www.futbolunevadresi.com -
Kota sorunun yoksa, digiturk play üyeliği alabilirsin. Aylık 20 liraya geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: Lightning
Merhaba,
HD olmasa da olur derseniz Turksat üyeleri için aşağıdaki gibi paketler var
www.futbolunevadresi.com
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: gD
Kota sorunun yoksa, digiturk play üyeliği alabilirsin. Aylık 20 liraya geliyor.
Televizyondan izlemek ayrı bir keyif veriyor be hocam
Konuya gelince 5 lira ver kahveden izle hiç Lig TV'yle uğraşma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thor bin Odin -- 27 Haziran 2012; 12:00:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: PiqenRole
quote:
Mantık fışkıran bir öneri. ! Evdeki su aboneliğinide iptal ettirelim ne de olsa çeşme var heryerde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 27 Haziran 2012; 15:49:15 > -
Şuan eylül ayına kadar ücretsiz veriliyor. Fakat lig tv paketinin yanına 1-2 tane ek paket lamak gerekiyor.quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123quote:
Orijinalden alıntı: PiqenRole
quote:
Mantık fışkıran bir öneri. ! Evdeki su aboneliğinide iptal ettirelim ne de olsa çeşme var heryerde.
Alıntıları Göster
http://www.digiturkburada.com/lige_erken_gel_kampanyasi.html
-
dostum ben aldım play off tan önce almıştım ilk 6 ay 29 lira ondan sonra 58 lira olacak dondurma yapmadım indirim istedim ligler başlayana kadar 25 tl ondan sonra yine 58 liraquote:
Orijinalden alıntı: master_master
Şuan eylül ayına kadar ücretsiz veriliyor. Fakat lig tv paketinin yanına 1-2 tane ek paket lamak gerekiyor.
http://www.digiturkburada.com/lige_erken_gel_kampanyasi.html
Alıntıları Göster
giriş paketi
2 tane keyif paketi
şampiyonlar paketi
-
ben türksat üzerinden ligtv aldım aylık ort 33 tl ye geldi süper final zamanı , size tavsiyem lig baslarken güzel kampanyalar oluyor mediamarket saturn vs de burada arkadaslar duyuru yapıyorlar o sekilde olmanızquote:
Orijinalden alıntı: ASRIN32
dostum ben aldım play off tan önce almıştım ilk 6 ay 29 lira ondan sonra 58 lira olacak dondurma yapmadım indirim istedim ligler başlayana kadar 25 tl ondan sonra yine 58 lira
giriş paketi
2 tane keyif paketi
şampiyonlar paketi
Alıntıları Göster
umarım yardımcı olabilmişimdir..
edit : Ligtv ye para yatıracagınız yada taahhitte bulunacagınız zaman o paranın o süre boyunca gideceğini kafanıza koyun, yani atıyorum 12*33 dediniz yıllık taahhüte bulundunuz o parayı unutun. Mağdur olan çok arkadaş var çünkü
ha bana sorarsanız ben memnunum suan keyfini sürüyorum ama beklentinize göre değişir tabi bu.. (ligtv ye dikkat edin manasında bu editi ekledim, zira geçen sene mesela ingiltere ligi bedava iken zam yapmıslar habersiz.. )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westernblew -- 2 Temmuz 2012; 12:03:35 >
-
Aziz Yıldırım hakkında şikeden dolayı ceza çıktı. Ortalık baya karışacak, bence acele etmeyin bekleyin bir süre. İlla bir kampanya yakalarsınız.quote:
Orijinalden alıntı: westernblew
ben türksat üzerinden ligtv aldım aylık ort 33 tl ye geldi süper final zamanı , size tavsiyem lig baslarken güzel kampanyalar oluyor mediamarket saturn vs de burada arkadaslar duyuru yapıyorlar o sekilde olmanız
umarım yardımcı olabilmişimdir..
edit : Ligtv ye para yatıracagınız yada taahhitte bulunacagınız zaman o paranın o süre boyunca gideceğini kafanıza koyun, yani atıyorum 12*33 dediniz yıllık taahhüte bulundunuz o parayı unutun. Mağdur olan çok arkadaş var çünkü
ha bana sorarsanız ben memnunum suan keyfini sürüyorum ama beklentinize göre değişir tabi bu.. (ligtv ye dikkat edin manasında bu editi ekledim, zira geçen sene mesela ingiltere ligi bedava iken zam yapmıslar habersiz.. )
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: waywedie
Aziz Yıldırım hakkında şikeden dolayı ceza çıktı. Ortalık baya karışacak, bence acele etmeyin bekleyin bir süre. İlla bir kampanya yakalarsınız.
birşey olmaz fenarbahçeye bence. -
En uygun paket hangisi acaba?quote:
Orijinalden alıntı: master_masterquote:
Orijinalden alıntı: waywedie
Aziz Yıldırım hakkında şikeden dolayı ceza çıktı. Ortalık baya karışacak, bence acele etmeyin bekleyin bir süre. İlla bir kampanya yakalarsınız.
birşey olmaz fenarbahçeye bence.
Alıntıları Göster -
şuanda herhangi bir firmanın kampanyası mevcut mu ? sadece bimeks'in 528 tl olan kampanyası var başka bulamadım ne zaman başlar kampanyalar bilen var mı?quote:
Orijinalden alıntı: DarkEternal
En uygun paket hangisi acaba?
Alıntıları Göster -
Takipquote:
Orijinalden alıntı: risus_
şuanda herhangi bir firmanın kampanyası mevcut mu ? sadece bimeks'in 528 tl olan kampanyası var başka bulamadım ne zaman başlar kampanyalar bilen var mı?
Alıntıları Göster
Media Markt kampanyası bekliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: celebic
Takip
Media Markt kampanyası bekliyorum.
saturn çıktı. -
quote:
Orijinalden alıntı: invisible
quote:
Takip
saturn çıktı.
Hocam Ankara'da ikamet ediyorum. Link atabilir misiniz? -
quote:
quote:
quote:
Takip
saturn çıktı.
Hocam Ankara'da ikamet ediyorum. Link atabilir misiniz?
http://forum.donanimhaber.com/m_63824491/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63824491vhttp://forum.donanimhaber.com/m_63824491/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63824491
yakında media markt a da sıçrar.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Takip
saturn çıktı.
http://forum.donanimhaber.com/m_63824491/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63824491vhttp://forum.donanimhaber.com/m_63824491/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63824491
Burada Satürn yok mecburen Media Markt'ı bekleyeceğiz...
-
oda başlamış okudumda.quote:
Orijinalden alıntı: celebicquote:
quote:
quote:
quote:
Takip
saturn çıktı.
Burada Satürn yok mecburen Media Markt'ı bekleyeceğiz...
Alıntıları Göster
-
quote:
oda başlamış okudumda.
Media Markt'ta mı kampanya başlamış? Nereden okudunuz acaba? Link var mı? Teşekkür
Benzer içerikler
- digitürk e48-32 hatası çözümü
- 60 gündür digiturk izlemiyorsunuz çözümü
- digiturk hdcp sorunu çözümü
- 0212 473 73 73
- digiturk gelişmiş kurulum ayarları
- türksat frekans
- tod açılımı
- blutv iptal edince para iadesi
- digitürk kimin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X