Şimdi Ara

Yeni sisetmime bi göz atar mısınız ? fikirlere ihtiyacım var .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şöyle bi yeni pc topluyorum amaç çoğunlukla oyun ve bazen adobe master programları .

AMD FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Cache 32nn İşlemci

ASUS CROSSHAIR V FORMULA-Z 990FX/SB950 AM3+ DDR3 2400MHz(O.C.) SATA3.0 USB3.0 Anakart

ASUS HD7850 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı

SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

ARKADAŞLAR EN BAŞTAKİ SORUM BU PC ŞU Bİ KAÇ YIL İÇİNDE YAYINLANAN HER OYUNU AÇAR MI ?
    YANİ Bİ ARIZA Bİ UYUMSUZLUK ÇIKAR MI ? ( ASASİN CREED 3 , COD MW3 , METRO 33 , CRYSİS 3 GİBİ )

OC YAPMAYI DÜŞÜNMUYRUM BUNLAR DIŞINDA ALTERNATİF DE DÜŞÜNMÜYORUM UYUMSUZLUK OLMADIKÇA :) SORULARIMA CEVAM ALABİLİRSEM SONSUZ MİNNETİMİ SUNARIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elegance45 -- 5 Mayıs 2013; 19:52:41 >

• Hocam uyumsuzluk yok.Oyunların zamanla ne kadar gelişeceğine bağlı olarak performans değişecektir.Ancak oyun için o işlemci ve anakart çok fazla değil mi?Bana göre bu sistemde kesinlikle sdd olmalıdır.Bence bütçenizi belirtin yeni sistem kuralım.Yoksa böyle işlemci ve anakarta fazla para vereceksiniz.Onlardan artan parayı ekran kartı ile ssd ye harcamanız çok daha iyi olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elegance45

arkadaşlar şöyle bi yeni pc topluyorum amaç çoğunlukla oyun ve bazen adobe master programları .

ASUS CROSSHAIR V FORMULA-Z 990FX/SB950 AM3+ DDR3 2400MHz(O.C.) SATA3.0 USB3.0 Anakart

ARKADAŞLAR EN BAŞTAKİ SORUM BU PC ŞU Bİ KAÇ YIL İÇİNDE YAYINLANAN HER OYUNU AÇAR MI ?
    YANİ Bİ ARIZA Bİ UYUMSUZLUK ÇIKAR MI ? ( ASASİN CREED 3 , COD MW3 , METRO 33 , CRYSİS 3 GİBİ )

OC YAPMAYI DÜŞÜNMUYRUM BUNLAR DIŞINDA ALTERNATİF DE DÜŞÜNMÜYORUM UYUMSUZLUK OLMADIKÇA :) SORULARIMA CEVAM ALABİLİRSEM SONSUZ MİNNETİMİ SUNARIM

n.ş.a' da uyumsuzluk olmaz. kaliteli power var ise bunlardan başka seçeneğin yoksa alabilirsin.

öneriler;
    asus anakarta 500 tl verme yerine aynı çipli msi gd55-65 bakabilirsin.
    aynı şekilde sapphire hd7870 o.c alabilirsin.
    ssd için limitin açılmış olur..

• ssd olmadan ne gibi sorunlar çıkar ortaya
  • bu arada bütçe 2000 tl bu pc tam o kadar :)
  • quote:

ssd olmadan ne gibi sorunlar çıkar ortaya

Hocam bir sorun olmayacaktır.Ancak sisteminin performansı çok artacaktır.
  • Ana Kart Çok Gereksiz Onun Yerine Ekran Kartı Biraz Daha Yükseltilebilir veya Adobe Tabanlı Programlar Kullanılacaksa Nvidia Tercih Edilmelidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartına daha fazla veremem fiyatlar çok artıyor ..
    peki bununla aynı performansı verecek bi anakart varmı
  • bu arada sürekli parça değiştirme durumumda yok yani uzun vadeli bi pc olacak eğer bu sistem iyi derseniz alıcam arkadaşlar adobe programlarınlada arada işim oluyor ?

yani uzun süre bu pc olacak ve bana çok mantıklı geldi parçalar son sözü söyleyin gidip alıyım :D
  • quote:

bu arada sürekli parça değiştirme durumumda yok yani uzun vadeli bi pc olacak eğer bu sistem iyi derseniz alıcam arkadaşlar adobe programlarınlada arada işim oluyor ?

yani uzun süre bu pc olacak ve bana çok mantıklı geldi parçalar son sözü söyleyin gidip alıyım :D

İşlemci: AMD FX X8 8350

Anakart: ASUS M5A99X EVO R2.0

Ekran kartı: Sapphire HD 7870 XT 2 GB 256 Bit DX11.1

RAM: G-Skill 8 (2x4) GB RipjawsX DDR3 1866 MHz CL9 1.5V

Hard Disk: Seagate 3.5" 1 TB SV 35 SATA 3.0 64 MB 7200 Rpm NCQ

DVD: ASUS DRW-24B5ST 24X DL SATA Siyah (Kutusuz)

Kasa+PSU: Corsair Carbide 300R 600 Watt 80+ MidT ATX

TOPLAM: 1990 lira %25 indirimli fiyatlarla.. Böyle bir sistem seni hem uzun süre idare edecek, hem de oyunlarda ve programlarda ihtiyacın olan performansı ve hızı sana verecektir.. Aynen almanı öneriyorum..

• alacağım kasa cool master 750 watt ile beraber 2200 tl sanırım ben kendi yazdığımı alıcam teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

bu arada sürekli parça değiştirme durumumda yok yani uzun vadeli bi pc olacak eğer bu sistem iyi derseniz alıcam arkadaşlar adobe programlarınlada arada işim oluyor ?

İşlemci: AMD FX X8 8350

Anakart: ASUS M5A99X EVO R2.0

Ekran kartı: Sapphire HD 7870 XT 2 GB 256 Bit DX11.1

RAM: G-Skill 8 (2x4) GB RipjawsX DDR3 1866 MHz CL9 1.5V

Hard Disk: Seagate 3.5" 1 TB SV 35 SATA 3.0 64 MB 7200 Rpm NCQ

DVD: ASUS DRW-24B5ST 24X DL SATA Siyah (Kutusuz)

Kasa+PSU: Corsair Carbide 300R 600 Watt 80+ MidT ATX

TOPLAM: 1990 lira %25 indirimli fiyatlarla.. Böyle bir sistem seni hem uzun süre idare edecek, hem de oyunlarda ve programlarda ihtiyacın olan performansı ve hızı sana verecektir.. Aynen almanı öneriyorum..

benim alacağım kasa cooler master 750 watt 80+ ile beraber bu sistem 2.200 tl ye geliyor sanırım ben kendi topladığımda karar kılmalıyım .
    bi ihtimal anakartı aynı özelliklerde ama daha ucuz mu alsam diye düşündürdünüz :)

• quote:

arkadaşlar şöyle bi yeni pc topluyorum amaç çoğunlukla oyun ve bazen adobe master programları .

Anakarta tonla para vermenin anlamı yok.

HD7850 için Asus diye de o kadar para vermeye gerek yok.

Üstteki Angelmax 'ın yazdığı sistemi aynen al, daha ucuza çok daha iyi olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 6 Mayıs 2013; 22:09:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

Anakarta tonla para vermenin anlamı yok.

HD7850 için Asus diye de o kadar para vermeye gerek yok.

Üstteki Angelmax 'ın yazdığı sistemi aynen al, daha ucuza çok daha iyi olmuş

ANCAK SAPHIRE 7870 DE AYNI PARA

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.