Bildirim
Yeni Sistem Alıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
en iyi bildigin yol kendi bildigin yoldur ....secimini yapmisin guzel ana kart olarak bi bak benimkine isteersen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemci80 -- 30 Nisan 2006; 18:39:32 > -
Asus A8N5x değil de A8NE al.HEm çipseti daha ii hem de sata2 desteği var... -
+1
bide ekran kartını X1800gto alabilirsin hız olarak X850 Xt çok daha iyi olmasına rağmen Sm3 olma gibi avantajı war ama X850xt çok baba bir karttır biraz eski teknoloji olmasına rağmen..
quote:
Orjinalden alıntı: x_bytar_x
Asus A8N5x değil de A8NE al.HEm çipseti daha ii hem de sata2 desteği var...
-
bu ne yahu.quote:
Orjinalden alıntı: alemci80
en iyi bildigin yol kendi bildigin yoldur ....secimini yapmisin guzel ana kart olarak bi bak benimkine isteersen
imzayı fransız yazanı da ilk görüyom.
-
slm,
Anakartı ASUS A8N-E almalısın!!!
arkadaşların da dediği gibi daha iyi bir anakarttır!!! (SATA II ve NF4 ULTRA chipsetli)
ekran kartı iyi ama eğer bütçen müsait ise X1800XL de alabilirsin!!! -
bence sistemi başından yenile.işlemciyi 805 yap.anakart P5LD2 olsun.ekran kartı da x1800gto olsun -
AMD athlon x2 3800
ASUS A8N32 SLI deluxe
2 x 1gb corsair(ya da gskill) ram
Asus DRW 1608p2 16x
nvidia winfast 7800 gt
cooler master centorion5bb
enermax 500 watt powersupply
Samsung 794Mb Flat
Samsung 200 gb sata II hard disk
Valla benimki bu olacak öyle görünüyor... -
VALLA KARDEŞ ELİNDEKİ ANA KARTI SATA 2 DESTEKLESİN ONA GÖRE ALL -
anakartı A8N E al daha ii olur... ekran kartınıda X1800GTO derim
tamam yazdığın ekran kartıda baba bi kart ama ilerliyelim biras yani takılıp kalmayalım..yeni teknoloji varken -
Asus anakart alıyosan Asus ekran kartı öneririm. Sapphire çok büyük marka ona bişey demiyorum ama ben imzamdaki sistemi ilk aldıgımda driverlarda bir kaç problem yaşamıştım. Bir iki arkadaş daha buna benzer bir problem yaşamış. Ama tabi bu bizim şanssızlıgımız olabilir. Sonuçta o kadar kullanan var. -
quote:
Orjinalden alıntı: darkdevil666
Asus anakart alıyosan Asus ekran kartı öneririm. Sapphire çok büyük marka ona bişey demiyorum ama ben imzamdaki sistemi ilk aldıgımda driverlarda bir kaç problem yaşamıştım. Bir iki arkadaş daha buna benzer bir problem yaşamış. Ama tabi bu bizim şanssızlıgımız olabilir. Sonuçta o kadar kullanan var.
Bence senin şanssızlığın..Asus anakarta asus vga ha... Hiç farketmez güzel kardeşim.. -
saydığın parçaları aldın mı bilmiyorum ama bence şu an kullandığın bilgisayar idare ederse biraz daha bekle.conroe,am2 falan gelince fiyatlar düşer iyice.beklemenin sonu yok biliyorum ama...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X