Yüksek ayar orta ayar fark etmiyor ben zaten rx 570 8gb ile de bu fpsyi alıyordum, sorun ne ki... |
Yeni sistem düşük fps rx 6700 xt i5 13400f
-
-
Ekran kartın çöp
GTX 1050 ti bile kullandığın ekran kartından daha iyi performans verir. Seçim yanlış olmuş.
-
Windows güç tasarrufu yapıyordur. -
İşleme ölçeği kaçta oynuyorsunuz?
-
Sıcaklık 30 boşta, yükte 65civarı oluyor
-
Yukarda İbrahim sormuş, önemli bir soru. Doğal çözünürlükte mi oynuyorsun yoksa upscaling var mı, ona bir bak. Ekran kartı 2k render ediyorsa FPS düşer..
-
Sıcaklıkla alakalı bir soru sormadım video ayarlarında işleme ölçeği var onu kaçta oynuyorsunuz?
-
Bakacağım hocam, sabah bios update yaptım anakart ve işlemci arasındaki uyumu arttırdığı yazıyordu belki de bundandır
-
Alakası yok oynasa oynasa 2 fps oynar bios updateyle. Anakart ve ram marka model neydi?
-
H610m Asus, ram corsair vengence 16 single
Bir tane daha 16 alacağım yakın zamanda inş.
-
Single ram ile zaten düzgün fps ile pubg oynamanız imkansız. Anakartı z serisine ramleri de dual'e çekerseniz % 30-40 daha fazla fps alırsınız.
-
Anakart şu an değiştiremem maalesef. Ekran kartı sürücüsünden de olabilir belki bilemiyorum
-
Pubg %50 işlemci %30 ram oyunu fps olarak kalan parçalar pek etkilemiyor fps'i. Yapacağınız ilk iş rami dual channele çekmek olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X