Şimdi Ara

Yeni sistem ekrana görüntü gelmiyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    My Movie
    https://www.youtube.com/watch?v=C4cooMWa0b0
    şöyle bir video çektim durumumu anlatan.
  • Hocam psu gücü yetmiyor olabilirmi acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • doganx123 D kullanıcısına yanıt
    Hocam ilginiz için teşekkür ederim. Bilemiyorum hocam 550 watt bütün parçaların önerdiği psu gücünden fazla. Ekran kartı tavsiye edilen psu 450 watt.
  • Orhan-DO kullanıcısına yanıt
    Anakart vesaire iletken bi yere dokunmuyor değilmi kısa devre olabilir.
    Anakart ekran kartı uyumlumu ona bakmak gerekli hepsi sıfır mı yoksa 2. El olan varmı

Hocam tamamını yeni aldım. Anakart ile ekran kartının bir uyum sorunu olduğunu sanmıyorum. Asus 5500xt ekran kartım, Asus Tuf b450m-plus anakartım, r5 3600 da işlemcim.
  • Başka pcyi monitöre hdmi ile ve aynı kablo ilemi denediniz

Hocam monitörde sıkıntı yok laptop ile denedim ama bağladığım cihaz normalde televizyon ve iyi bir televizyon değil Axen marka çok mütevazi bir televizyon.
    Hocam özür diliyorum bi mesajınızı görmemişim eğer ekran kartını çıkarıp anakarttsn görüntü alamadıysanız ekran kartında problem yoktur
    Öncelikle bütün yapabileceklerinizi söylüyüm.
    Ram 2 tane varsa teki kalsın ekran kartı takılı olsun bios pilini çıkaralım biraz bekleyip takalım
    İşlemci yanlış takılmış olabilir burda bi seçenek umarım böyle değildir. Bunları deneyin olmazsa
    Sadece cpu besleme kablosunu çıkarıp açalım ekran kartı fanı dönecekmi gözleyelim

Estağfirullah hocam, akşam vakti zamanınızı ayırdığınız için ben teşekkür ederim asıl. Dediklerinizi deneyeceğim ama çok hakim olmadığım için bilgisizliğimi mazur görün. İşlemcide dahili gpu olmadığı için anakarttan görüntü alabilir miyim? İşlemciyi çıkarıp tekrar taktım daha önce yanlış takmam mümkün değil zaten dişleri girmiyor. Rami tek takarak da denemiştim. Pc açıldığında ekran kartı fanının sürekli döncemisi mi gerekiyor, çünkü dönüyor bi süre sonra duruyordu fakat çıkarıp taktım şu an ilk açılışta da dönmüyor.
    Hocam ayrıca bios pilini çıkarırsam 3000 serisi için olan update gitmez mi ?
    Şimdi hocam şöyle açıklıyım ilk açılışta kesinlikle fanın dönmesi lazım eğer dönmüyorsa bi kısa devre arıza vardır pclerde şöyle eğer ekran kartı takılırken anakart hdmi girişinden görüntü alamazsınız ancak ekran kartını çıkarıp öyle görüntü alırsınız anakarttan ama eğer alamazsanız kısa devre vardır bakın şu husus çok önemli monte ettiğiniz anakartın iletken bir yere değmemesi gerekli kısa devreye yol açar bu olmuş olabilir benim size önerim anakartı bi çıkarın tahta masanın üstüne sistemi kurun anakartlarda ram ledi gpu ledi olur o ledler açılışta yanıyor ve sönüyor ise problem yok ama sürekli yanıyorsa arıza var demek istiyor

Güncelleme gitmez hocam ayarlar sıfırlanır

• Hocam birde gpu besleme kablosunu söküp deneyin ekran kartı fan dönecekmi

Gpu besleme kablosu dediğiniz nedir acaba hocam, gpuda yalnızca power kablosu var.
  • Cpu hocam yanlış yazmışım özür dilerim 4 pinli olur genelde hemen işlemcinin yanında olur

Hocam anakartı daha önce çıkarıp denedim aynı sonucu verdi. Ekran kartı fanları şuan hiç dönmüyor.Anakart hiç bir yere değmiyor. Sizin dediğinizi tekrar yapacağım ama cpu gücünü çekerek çalıştırıp ekrana görüntü verebilir miyim?
    Cpu yok hocam gelmez görüntü ekran kartı fanı dönmesi önemli bizim için

Yani 2 seçenek var şuanda ya psu da problem var yada anakartta psu sorun yoktur diyorsanız anakart garanti verin

Cpu gücünü kestim hocam ekran kartı fanları yine dönmedi. Hala görüntü alamıyorum. Bazı arkadaşlar tv ile görüntü bazen alınamıyor yazmışlar ama bilemiyorum bir monitör de bulamadım denemek için.
  • Leptoplarda tv yansıtılır ama bi bilgim yok normalde desteklemesi gerekli en iyisi bi bilgisiyarcıya rica edip test etmek

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.