Şimdi Ara

Yeni sistem Kurdum pc açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anakart G4 h61m-S1 islemci i3 2120 ekran kartı amd 5450 power everest 400watt real power psuyu kısa devre ile test ettim fanı dönüyor anakartı kontrol kalemi ile kontrol ettim elektrik var yardımlarınızı bekliyorum simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anakart üzerinde ki power-reset-hdd vs. Dizilimi yanlış yapmış olabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: JimmyJump

anakart G4 h61m-S1 islemci i3 2120 ekran kartı amd 5450 power everest 400watt real power psuyu kısa devre ile test ettim fanı dönüyor anakartı kontrol kalemi ile kontrol ettim elektrik var yardımlarınızı bekliyorum simdiden tesekkurler

işlemciyi tam yuvasına düzgün taktığınızdan emin olun. takarken pinlerini falan eğmiş olabilirsiniz. ramlerin yerlerini değiştirin, 2 ram varsa tek tek farklı yuvalarda deneyin.
  • ram tek 4 gb 2 slota ayrı ayrı taktım çalısmadı islemciyide yanlıs takma şansım yok oturmuyor yanlıs takınca yinede sağolun

• açma kapama butonunun kablosunu anakartta yanlış yere takmış olabilirsin
  • apollo_17 kullanıcısına yanıt
    + - yönlerini yanlıs takmıs olabilirim diye bir bakayım dedim ama tersinide denedim yine calısmadı baska bir power supply denemeyi düsünüyorum

• arkadaslar arkadaki sarteli kapatma rağmemen anakarttın demir yerlerinde elektrik oluyor sizce bu normal mi yoksa kablomu veya power supplyı değistirmelimiyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaslar arkadaki sarteli kapatma rağmemen anakarttın demir yerlerinde elektrik oluyor sizce bu normal mi yoksa kablomu veya power supplyı değistirmelimiyim

everetest güvenilir bir marka değil. deneme amaçlı yeni bir power ile deneyin.
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    tesekkürler hemen deneyip sonucu yazacam

• quote:

arkadaslar arkadaki sarteli kapatma rağmemen anakarttın demir yerlerinde elektrik oluyor sizce bu normal mi yoksa kablomu veya power supplyı değistirmelimiyim

1. Sebep markanın everest olması, 2. sebep de topraklamasız prize takmış olmanız Eğer topraklamalıysa psudandır...
    Edit: Bunu elektrik olayına cevap olarak yazdım hocam... Açılmamayla ilgisi var mı bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 2 Ekim 2013; 19:42:24 >
  • farklı power supply denedim fakat oda açmadı bendeki power supplyı başka makineye bağladım çalıştı sanırım sorun anakartta
  • kardeş çok sağol yazdıklarından kaynaklı değilmiş sen öyle diyince aklıma geldi kasa elektriği nerden alıyor diye anakart kasayadeyiyomuş şase yapıyormuş

• quote:

kardeş çok sağol yazdıklarından kaynaklı değilmiş sen öyle diyince aklıma geldi kasa elektriği nerden alıyor diye anakart kasayadeyiyomuş şase yapıyormuş

Geçmiş olsun Elektrik olayı bana da olmuştu da, prizden çıkmıştı. Onun için dedim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.