Arkadaslar 2 haftadir isin icinden cikamiyorum. Su an icin Almanyada yasiyorum ve Eylul ayi gibi vatana kalici olarak geri donus yapacagim. Benim icin en buyuk dertte evde kullandigim bilgisayar su an icin.
Evde bulunan bilgisayarim. Imac 27 i5 3.1 4gb ram 1gb 6970m yani late 2011. hali hazirda bilgisayarimdan cok memnunum bf3 felan ultra ayarlarda 40 50 arasi fps alarak oynuyorum ama gel gelelim en buyuk soruna. Simdi arkadaslar bu bilgisayari benim kargo sirketlerinin disinda Turkiyeye getirebilme ihtimalim yok :D Ucaga felan vererek felan. Ama bu da 500 euro sigorta yapalarak (bilgisayari 1800euro ya aldim) 200 euro karsiliginda turkiyeye getiriyorlar. Benim sikintimda su, ben bu bilgisayari Almanyada su an 1400 euroya cok rahat satabilirim. Sizce imaci satip turkiyeden bir bilgisayar mi toplamak mantikli yoksa kargo sirketine verip getirtmek mi? Sonucta ben de guncel oyunlari en kotusunden highda oynayan bir insanim. Icindeki malzeme beni en azindan 1 2 sene daha goturur mu?
Ya da soyle birsey yapacagim, kasa toplarsam bunu ucaga verebilme ihtimalim var. Surdaki sistemi nasil buluyorsunuz fiyatini felan?
ben Imac 27 getirme taraftarıyım fakat kullandıınız üründen sıkıldıysanız sattıgınız zaman türkiyede çok güzel bir sistem kurarsınız
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Zaten imacin gerek ekran cozunurlugu olsun 1440p cok memnunum. Ama ne yazik ki upgrade yapilamayacagi icin suphelerim var. Dedigim gibi 1 2 sene daha idare ederse, en azindan yeni cikan oyunlari medium da oynatsa yeter bana :)