Şimdi Ara

yeni sistem toplucam iyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    anakart:an8slı nf4,glan,sata,raid
    ekrankartı:256mb nvidia 7800gti
    harddisk:250gb*2 seagate 7200rpm satancqhdd
    ram:512*2 ddr2 533mhz twinmos
    kasa:feel hurricane II 550W siyah
    dvd:nec 3550gnb siyah
    mause:logitech mx1000 laser mause
    klawye:logitech g15
    sizce nasıl ustalarım overclok yada sogutma sistemine gerek varmı bide varsa neler yazarmısınız...

• asla amd de şu anki soket lerde ram:512*2 ddr2 533mhz twinmos ram kullanamazsın onu DDR 400 Twinmoss 2*512 yaparsan ve ana kartını DFI ultra D veya EPOX 9npa ultra alırsan segate yerine samsung veya western digital HDD alırsan ozaman iyi olur
  • saydamın dediği gibi amd sistemlerde ddr2 ram yok,, ddr twinmos ram'lar çok iyi senin sisteme ddr ram uyar...kasa bence iyi bir seçim olmamış..aopen 400w'lık senin işini görür diye düşünüyorum..hdd sata2 olsa daha iyi olur bence..bunun dışında sistem çok sağlam olmuş bence..ayrıca overclock sistemi ne oluyor dostum anlayamadım..soğutma sistemine pek gerek olcanı sanmıyorum..eğer o c yapıcaksan kasa+psu'yu sağlam tutmakta fayda war artııııııı işlemci fanı iyi bişi olmalı..sistem canafar gibi wala
    quote:

Orjinalden alıntı: 10line

işlemci:amd64 4400 2.2ghz box
    anakart:an8slı nf4,glan,sata,raid
    ekrankartı:256mb nvidia 7800gti
    harddisk:250gb*2 seagate 7200rpm satancqhdd
    ram:512*2 ddr2 533mhz twinmos
    kasa:feel hurricane II 550W siyah
    dvd:nec 3550gnb siyah
    mause:logitech mx1000 laser mause
    klawye:logitech g15
    sizce nasıl ustalarım overclok yada sogutma sistemine gerek varmı bide varsa neler yazarmısınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeiLan41 -- 23 Mart 2006; 3:09:13 >

• teşekkür ederim ustadım bu dediklerin arasında fiyat farkı cok varmıdır...?
  • insallah uyanıklık yapıyorum sanıpda bizi işletmiyorsundur
  • sen sistemi almışsın galipaa..sadece soğutma sistemine gerek olup olmadığını soruyorsun..wala eğer öyleyse onu everestten değerlere bakarak senin bilmen gerekiyor biz değil
  • yok saydam ne işletcem bu pcyi toplucam yarın bugün alıcam valla bak ama sağlam olsun die soruyom.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem iyimi ?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok cok fark yok 3-5 dolar belki
  • saydam binbaşı'mın dedii gibi anakartı EPOX 9npa yapabilirsin ona katılıyorum DFI'larda güzel o da olabilir..hdd'yi WD seçebilirsin..samsung ile seagate çok tartışılıyor bu forumda WD'lerden daha doğru düzgün şikayet gelmedi,,bazen insan WD kullanan yok mu die düşünüyor WD kullananların çok memnun olduğunu biliyorum (örnek:Maymunkral) ama kasa konusunda FEEL bence iyi bi tercih değil bilmiyorum saydam bu konuda ne düşünür..ben 400w'lık aopen kasa almanı yeğlerim
  • kasa sisteme biraz hatit kaçmış gercekten ne biliyim ben kendi sistemimde TT kullanıyorum cokta memnunum bence daha saglam kasa olmalısın FEEL lerden epey şikayet geldi bu arada hem segate hemde wetern digital (raptor olmasına ragmen) kullanan biri olarak Segate tam bir traktör
  • peki neden feel diil odaha iyi deilmi hem 550W sizin dediğiniz 400W yüksek olması daha iyi deilmi?
  • Bende bi kaç ay sora TT kasa almayı düşünüyorum..acaip güzeller yaa..bi ton fan'ları war..ilk fırsatta almayı düşünüyorum..FEEL görüntü olarak war ama malzeme kalitesi yok ve psu'su biraz dandirik ama gene de kendi bilir..Ben bu arada seagate kullanıyorum sata ncq..biraz gürültülü olduunu söyleyebilirim ama her zaman deil bilgisayar çok kasıldıında..samsung'ların da biraz ısınma problemi war gibi geliyor bana..senin samsung'da da öyle bi problem war mı acaba?gerçi TT kasada öle bişi olcanı sanmıyorum..
    quote:

Orjinalden alıntı: Saydam

kasa sisteme biraz hatit kaçmış gercekten ne biliyim ben kendi sistemimde TT kullanıyorum cokta memnunum bence daha saglam kasa olmalısın FEEL lerden epey şikayet geldi bu arada hem segate hemde wetern digital (raptor olmasına ragmen) kullanan biri olarak Segate tam bir traktör

• tt kasa satan bi adres önerirmisiniz bana bi bakim fiyat ve şekline saolun.
  • TT'lerin fiyatları biraz tuzludur yalnız söliim... firebal'ı biraz gezin mavi bilgisayarda wardı bildiim kadarıyla..
    quote:

Orjinalden alıntı: 10line

tt kasa satan bi adres önerirmisiniz bana bi bakim fiyat ve şekline saolun.
  • welcome to hell

benimlemi atışıyon lem :D
  • kasa olarak bulabilirsen aopen impression al
    feelin psu iyideğil
  • arkadaşlar bu konuları şu adrese açın kalabalık yaratmayın.beyazbüyü gördü mü kilitliyor benden söylemesi
    http://forum.donanimhaber.com/m_5660849/mpage_11/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.