Şimdi Ara

Yeni Sistem Yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir laptop kullanan biri olarak ilk defa masaüstü bilgisayar toplamayı düşünüyorum , bu işten pek anlamadığım için yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Ben vatandan aşağıdaki sistemi topladım uyumluluk öneri ve yorumlarınızı bekliyorum
    Bütçem en fazla 3000 TL , vatan ın yeniden kdv indirimini bekliyorum :(Yeni Sistem Yorum

Oynucağım oyunlar : CS:GO , H1z1 , LOL , FİFA 17

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intoxicatedb -- 26 Ocak 2017; 22:28:55 >

• gtx 950 değil de yeni nesil ekran kartlarından alsaymışsın daha iyi olurdu
  • Ne önerirsin hocam , hiç tecrübem olmadığı için parçalar konusunda tavsiyelere açığım
  • Gtx 950 değilde gtx 1050ti 4gb oc modeli yada bütçeyi biraz arttırırsan rx 470 iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladim onun disinda anakart yeterlimidir acaba bu sisteme gore?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnventustan toplamanı tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • intoxicatedb kullanıcısına yanıt
    İntel'in 7.nesil işlemcilerini düşünebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • i7 işlemci tercih etmeye kalkınca bütçeyi aşıyorum hocam çok pahalılar , 3 bin TL civarını geçemiyorum maalesef
  • oyun için sistemtopluyorsan işlemciden ziyade ekran kartına verdiğin bütçe daha fazla olmalıdır.
  • kardes 950 ının yenı nesılı 1050 ve 200 fps alırsın rahat full hd de hem ddaha ucuz hem daha kalıtelı hmde yenu nesıl buradanda kanıtımı görebılırsın vıdeo dun yayınlandı :D

https://www.youtube.com/watch?v=ylAJnGMhaTc&t=103s
  • Öneriniz üzerine ekran kartını Zotac GTX1050 OC EDITION GDDR5 2GB 128Bit olarak güncelledim , vatan computer de 2 gb MSİ olmadığı için Zotac ekledim arasında çok fark varmı acaba msi ile ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.