Arkadaşlar yeni bir bilgisayar topladım ama günde 3-4 kez donuyor. Önceleri mavi ekran hatası veriyordu, sata raidli xp yüklemesi yaptım şimdi sadece ekran donuyor. cpu, ram, ekran kartı sıcaklıkları normal.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
ramlerde çakısma olabilir onları çıkart biraz beklet sonra farklı yuvalara tak.mavi ekran hatasının 1. sebebi bu 2. sebebi counterstrike oyununu multiplayer oynarken kullanılan yazılımlar ama bence 1. sebep çünkü dieri donma yapmaz .Bide sistemi kim topladı bazen acemilikden gelen sebeplerden dolayı kablo takma hatasıolabilir yada yazılım yani bir çok sebebi var ısınma yok diosun ozaman soğutuculardanda deil
Ramlerin yerini değiştirdim şimdi de kendi kendine açılıp kapandı ve "sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı" yazısı çıktı...
bu sorun üst üstemi oldu 1 kereliğinemi. eğer tekrarlıyorsa anakartın muhtemelen sorun çıkartıyor yada çakışan parçalar var bence sistemi bi göstert.görülerek anlanabilecek bi sorunda olabilir kablo yanlıslığı gbi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme