Şimdi Ara

Yeni sistemi sonunda topladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben genellikle fifa ve nba 2k tarzı oyunlar oynuyorum.Full ayarlarda 1920 çözünürlükte 3 sene rahat götürürmü?
    Yeni sistemi sonunda topladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartı Pulse / ram olarak 2x8GB / ssd olarak ise 30 lira farkla Toshiba alman daha iyi olur.

• Sistemin siparişini geçen çarşamba vermiştim hocam 1 2 güne elime gelir.Bu sistem üzerinden sordum ben.

• Tek kanal ram ile ryzenden performans alamazsın, kendin sistemi öldürmüşsün.
  • 2x8 GB alsaydınız keşke. Çok daha iyi olurdu.

• 1 ay sonra alıcam aynı ramden şuan para çıkmadı o kadar.Rami 2x8 Gb yapınca tamamlanır mı sistem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atkn35 -- 18 Eylül 2019; 15:22:26 >
  • atkn35 A kullanıcısına yanıt
    Sistemi oldurmussun diyenlere bakma hocam 2.yi aldiginda cozulecek sonucta, 2x8gb oldugunda gayet guzel bir sistem, guzel gunlerde kullanin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Tek kanal ram ile ryzenden performans alamazsın, kendin sistemi öldürmüşsün.
    Hocam biraz daha olumsuz yorum yap da adam daha çok strese girsin belki kendini filan keser evde ben ne yaptım diye

---

Hayırlı olsun sistem güzel, ram tek kanal olması sebebiyle biraz hakkını tam alamamış olacak ama çok para değil ilerde ram eklemesi yaparsın , iyi günlerde kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

Sistemi oldurmussun diyenlere bakma hocam 2.yi aldiginda cozulecek sonucta, 2x8gb oldugunda gayet guzel bir sistem, guzel gunlerde kullanin
    Tesekkurler hocam nba 2k ve fifa gibi oyunlarda full ayarlarda 2 3 sene götürür diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Hocam biraz daha olumsuz yorum yap da adam daha çok strese girsin belki kendini filan keser evde ben ne yaptım diye

---

Hayırlı olsun sistem güzel, ram tek kanal olması sebebiyle biraz hakkını tam alamamış olacak ama çok para değil ilerde ram eklemesi yaparsın , iyi günlerde kullan

Alıntıları Göster
    Aynen oyle hocam 250 300 arası değişiyo ram fiyatları önümüzdeki 1 2 ay içinde o halledilir.Bu arada teşekkürler hocam.

• Gayet güzel olmuş, ekonomik durumu ayarlayınca 1 tane daha aynı ram'den alırsın

• Fiyat performans odaklı bir sistem olmakla birlikte sizi 3 yıl götürüp götürmeyeceğine siz karar verebilirsiniz cebiniz rahatladığında bellekleri çiftlemeyi es geçmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Gayet güzel olmuş, ekonomik durumu ayarlayınca 1 tane daha aynı ram'den alırsın
    Hocam merhaba. Bende de 8 gblık bir ram var. 2x8 yapmak için 2. Ram de ilk ramle birebir aynı mı olmalı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.