Bildirim
Yeni sistemi sonunda topladım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ekran kartı Pulse / ram olarak 2x8GB / ssd olarak ise 30 lira farkla Toshiba alman daha iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sistemin siparişini geçen çarşamba vermiştim hocam 1 2 güne elime gelir.Bu sistem üzerinden sordum ben.
Tek kanal ram ile ryzenden performans alamazsın, kendin sistemi öldürmüşsün. -
2x8 GB alsaydınız keşke. Çok daha iyi olurdu.
1 ay sonra alıcam aynı ramden şuan para çıkmadı o kadar.Rami 2x8 Gb yapınca tamamlanır mı sistem?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atkn35 -- 18 Eylül 2019; 15:22:26 >
Sistemi oldurmussun diyenlere bakma hocam 2.yi aldiginda cozulecek sonucta, 2x8gb oldugunda gayet guzel bir sistem, guzel gunlerde kullanin -
Hocam biraz daha olumsuz yorum yap da adam daha çok strese girsin belki kendini filan keser evde ben ne yaptım diyequote:
Orijinalden alıntı: No Way Out
Tek kanal ram ile ryzenden performans alamazsın, kendin sistemi öldürmüşsün.
---
Hayırlı olsun sistem güzel, ram tek kanal olması sebebiyle biraz hakkını tam alamamış olacak ama çok para değil ilerde ram eklemesi yaparsın , iyi günlerde kullan -
Tesekkurler hocam nba 2k ve fifa gibi oyunlarda full ayarlarda 2 3 sene götürür diye tahmin ediyorum.quote:
Orijinalden alıntı: CCaaNN
Sistemi oldurmussun diyenlere bakma hocam 2.yi aldiginda cozulecek sonucta, 2x8gb oldugunda gayet guzel bir sistem, guzel gunlerde kullanin -
Aynen oyle hocam 250 300 arası değişiyo ram fiyatları önümüzdeki 1 2 ay içinde o halledilir.Bu arada teşekkürler hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Muten Baba
Hocam biraz daha olumsuz yorum yap da adam daha çok strese girsin belki kendini filan keser evde ben ne yaptım diye
---
Hayırlı olsun sistem güzel, ram tek kanal olması sebebiyle biraz hakkını tam alamamış olacak ama çok para değil ilerde ram eklemesi yaparsın , iyi günlerde kullan
Alıntıları Göster
-
Gayet güzel olmuş, ekonomik durumu ayarlayınca 1 tane daha aynı ram'den alırsın
Fiyat performans odaklı bir sistem olmakla birlikte sizi 3 yıl götürüp götürmeyeceğine siz karar verebilirsiniz cebiniz rahatladığında bellekleri çiftlemeyi es geçmeyin. -
Hocam merhaba. Bende de 8 gblık bir ram var. 2x8 yapmak için 2. Ram de ilk ramle birebir aynı mı olmalı?quote:
Orijinalden alıntı: EPICA
Gayet güzel olmuş, ekonomik durumu ayarlayınca 1 tane daha aynı ram'den alırsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X