Şimdi Ara

Yeni sistemim çok yavaş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, çok araştırdım, çok aradım, her tavsiyeyi denedim ama olmuyor! Bilgisayarım yeni, 3 günlük.
    Bilgisayarımın özellikleri;
    Lenovo G-500
    4 GB RAM
    Intel i5 3230M 2.6 Ghz. fakat 3.2'ye kadar çıkabiliyor
    AMD Radeon 2 GB
    AMD Radeon HD8750 Graphics
    500 GB + 8 GB SSD
    İşlemci Cache 3 MB

Bilgisayarım SSD'li, driverları çok güzel bir şekilde kurdum, her türlü güncelleştirmeyi yaptım. Fakat nedendir bilmiyorum Minecraft'ı bile 8 chunks'ta kasıyor, GTA IV'ü en yüksek özelliklerine çıkardığımda 2100 küsürlük cachenin 1000 küsürü bile dolmuyor, bilgisayarım bu tür oyunlar için çok iyi, fakat neden kasıyor, hala çözebilmiş değilim, lütfen yardımcı olun, ne eksiğim var, nerede yanlış yapıyorum? Çıldırmak üzereyim!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İlgilenen yok mu?!
  • GTA IV te update leri kurdunuz mu?
  • Gta 4 yamalarını kursanız bile kasma ihtimali var. İkincisi oyunları harici kartla çalıştırdığınızdan emin misiniz?
  • Hiçbirinden emin değilim, oyunu Steam ile indirdim, updatelerini nasıl tamamlayacağım?
    Harici kart ile çalışıp çalışmadığını bilmiyorum, nereden öğrenebilirim?
    Teşekkür ederim bu arada.
  • Müdür sen niye laptop aldın oyun için ya yazık ediyosunuz bu makinalara milyarlarınıza. O cihaz oyun oynamak için tasarlanmıyor ki ömrünü tüketiyosun makinenin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizvurgun

Müdür sen niye laptop aldın oyun için ya yazık ediyosunuz bu makinalara milyarlarınıza. O cihaz oyun oynamak için tasarlanmıyor ki ömrünü tüketiyosun makinenin.

GTA 4 diyorum BATTLEFİELD 4 DEĞİL.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım çok yavaş
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben para vermiş olsam notebook pc 'ye oynamazdım. Konuya dönersek eğer, unigine heaven benchmark ile test et sana zahmet sonra ekran görüntüsü yükle o şekilde konuşalım. Elimizde rakam olsun.
  • Oyunu Steam'dan satın almıştım, o yüzden sadece kısayolu var ve dosyaları bilgisayara kopyalayamadığımdan, uyumluluk moduna erişemedim ve ekran görüntüsü de alamadım fakat Benchmark sonuçları söyle;

Average FPS: 12.68
    System Memory Usage: %80
    Video Memory Usage: %50

GRAPHIC SETTINGS
    Video Mode: 1366x768 (60 Hz)
    Texture Quality: High
    Reflection Resolution: Very High
    Water Quality: Very High
    Texture Filter Quality: Anisotropic x4
    Night Shadows: Very High
    View Distance: 100
    Detail Distance: 100
    Definition: On
    VSync: Off

HARDWARE

Video Adapter: Intel(R) HD Graphics 4000
    Audio Adapter: Hoparlör (Conexant SmartAudio HD)
    Intel(R) Core(TM) i5-3230 CPU @ 2.60 Ghz
    Microsoft Windows 7 Ultimate
    Service Pack 1

Galiba harici-dahili ekran kartıyla alakalı bir şey?
    Neyse, buyrun,
    Tekrar teşekkürler

• Amd grafik işlemcilerinde çift kart sistemi nasıl çalışıyor bilmiyorum ama Steam'e sağ tıklayıp varsayılan grafik işlemcisini belirleyin diye bir şey çıkarsa oradan Steam'i Amd'ye atayın bundan sonra oyunları AMD Gpu ile çalıştıracaktır (bence).
    Benchmark testinde Intel'in işlemcisiyle gelen Hd 4000 Gpu çalışıyor onun için ortalama Fpsniz 12 civarı. Yüksek performans için AMD Gpu kullanmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accepter le progrès -- 7 Aralık 2013; 14:59:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelonelyman

Arkadaşlar, çok araştırdım, çok aradım, her tavsiyeyi denedim ama olmuyor! Bilgisayarım yeni, 3 günlük.
    Lenovo G-500
    4 GB RAM
    AMD Radeon 2 GB
    500 GB + 8 GB SSD
    İşlemci Cache 3 MB

Bilgisayarım SSD'li, driverları çok güzel bir şekilde kurdum, her türlü güncelleştirmeyi yaptım. Fakat nedendir bilmiyorum Minecraft'ı bile 8 chunks'ta kasıyor, GTA IV'ü en yüksek özelliklerine çıkardığımda 2100 küsürlük cachenin 1000 küsürü bile dolmuyor, bilgisayarım bu tür oyunlar için çok iyi, fakat neden kasıyor, hala çözebilmiş değilim, lütfen yardımcı olun, ne eksiğim var, nerede yanlış yapıyorum? Çıldırmak üzereyim!

Gta 4 u kasmadan oynamak istiyosan baslata hizmetler yazip cikan listeden windows olay gunlugunu devre disi birak reset cek.Araba ile saga sola donuslerdeki takilmalar bitecektir.Bende de bu sorun vardi FD dan buldum cozumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaşlar, çok araştırdım, çok aradım, her tavsiyeyi denedim ama olmuyor! Bilgisayarım yeni, 3 günlük.
    Lenovo G-500
    4 GB RAM
    AMD Radeon 2 GB
    500 GB + 8 GB SSD
    İşlemci Cache 3 MB

ne uğraşıyorsın ki o zaman sorunlu laptop gelmiştir git değiştir.

• quote:

Lenovo G-500
    4 GB RAM
    AMD Radeon 2 GB
    500 GB + 8 GB SSD
    İşlemci Cache 3 MB

Laptoplar oyun için yaratılmamıştır zaten yeni almıssın bu bilgisayarının sorunu değil .+ GTA ıv ı rahat şekilde oynayan az kullanıcı var nede olsa oyun port edilmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GTA 4 optimize özürlü bir oyundur bunun yerine güncel oyunları deneyebilirsin
  • Arkadaşlar haklısınız ama sadece GTA IV olmadığını söylemiştim, Minecraft'ta da durum aynı, görüş uzaklığını 6 chunks'ta oynuyorum, 16 chunks'a çıkmıyor, 6 chunks'ta bile 30 chunks lag oluyor, 30 fps zor alıyorum. Lütfen yardım edin çıldırmak üzereyim
  • merhabalar;

notebook prizdemi kullanıyorsun pilde mi?

neden diye soracak olursan cihaz pilde iken dahili ekran karti uzerinden calısacaktir güc tasarlufu için harici karti calıstırmak istiyorsan prizde iken deneyip cevap yazar mısın.
  • prizde oynuyorum, pilin ömrünü yememek için pil kullanmıyorum, yolculuk vs. gibi durumlarda kullanıyorum pili. pilsiz çalışıyor yani bilgisayarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: accepter le progrès

Amd grafik işlemcilerinde çift kart sistemi nasıl çalışıyor bilmiyorum ama Steam'e sağ tıklayıp varsayılan grafik işlemcisini belirleyin diye bir şey çıkarsa oradan Steam'i Amd'ye atayın bundan sonra oyunları AMD Gpu ile çalıştıracaktır (bence).
    Benchmark testinde Intel'in işlemcisiyle gelen Hd 4000 Gpu çalışıyor onun için ortalama Fpsniz 12 civarı. Yüksek performans için AMD Gpu kullanmalısınız.

arkadaşın söylediğini dene
  • Tek sorun AMD ekran kartına nasıl geçeceğimi bilmemem. Intel'i devre dışı bıraktığımda çözünürlük berbat bir hal alıyor, simgeler falan büyüyor, bir olayı var ama çözemedim hala!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.