Şimdi Ara

YENİ SKODA FABİA ANA KONU (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
31
Favori
47.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 Ay mı hay maşallah, satıcı 40-45 gün içerisinde aracı teslim edebileceklerini söyledi bana bende şahsen ekletip öyle teslim almak istiyorum.. cruise sonradan da eklenebiliyor diye biliyorum. Şimdiden hayırlı olsun sizede kazasız belasız cezasız kullannın inşallah

bugün yarın fırsat bulursam gidicem gene detaylı sorarım 8" olayını ve teslim süresini
  • Kocaeli yi trabzonu ankarayı izmiri kayseriyi aradım ellerinde araç yok ay sonu gelecekmiş şu an gemide imiş arabalar. 56,000 tl fiyat veriyorlar. 8" multimedya ekran olayı içinde bir iki yer doğrudur dedi bir yerde bilgim yok gelince görecez dedi

Yeniden sipariş de 2,5 ay süre veriyorlar
  • smtcglr kullanıcısına yanıt
    ümraniye kayadibi bana 20-30 gün arası demişti. ama kayadibine güven olmuyo malesef.
  • acheron34 kullanıcısına yanıt
    Bende ordan gizem hanımla görüştüm yarış mavi araç varmış onu satmaya çalıştı yok ben beyaz istiyorum dedim gelecek yok şu an dedi. Ellerinde sadece 1 tane araç kalmış 56,500 e verim diyo.

siz hangi rengi arıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smtcglr -- 20 Eylül 2016; 18:30:12 >
    kırmızı veya beyaz. aynı aracı banada satmaya çalıştı. ben açıkcası kayadibi ne sadece test aracı için gittim. ordan araba almam. onların hakkında birçok kötü yazı okudum forumlarda.
    diğer bayiler ile konuşacağım. Skodanın acil olarak anadolu yakası maltepe ve sonrasına servis /galeri açması lazım. ELMAS oto el değiştirmiş ama açıkmı bilmiyorum. müşteri hizmetleri kapalı dedi bana ama showroomda arabalar var gidip bakmak lazım.
  • Arkadaşlar Cam açma kapama düğmeleri ışıklımı?
  • oranj O kullanıcısına yanıt
    arabayı gündüz test ettim. bu sebeten dolayı bişey diyemi,yecem. aslında çokda dikkat etmedim.
    Benim için tek sıkıntı şanzımanı.
  • Bence sıkıntı etcek bişey yok kaç kişi almış fabia bir tane sıkıntı yok forumlarda bayağı araştırdım hiç duymadım şanzıman sıkıntısı
  • Fabia 1.2 style manuel fiyat alan oldu mu Ayrıca 1.2 motor eski nesil mi acaba değişme durumu falan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • causandum C kullanıcısına yanıt
    Ben 29 agustosta 1.2 TSİ Style paket aldim opak pasifik mavi 49.300tl.. ayni aractan birtane daha vardi suan hala satilik 50.200 istiyor Skoda Altur bayii.

• jackalcarlos_18 J kullanıcısına yanıt
    Araçla ilgili canınızı sıkan bi durum oldu mu hiç aldığınız günden beri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smtcglr -- 22 Eylül 2016; 15:17:28 >
  • Hiç fabia ile leon arasında kalan oldu mu

motor aynı motor donanımda hemen hemen aynı leon manul vitesle fabia otomatik vites aynı para. leon olsun da manuel olsun demeye değer mi
    Leoncular kizar belki ama ben leon almazdim :)

Kullaniciya bagli, istanbulda fabia daha cok is gorur, trafik olmayan ufak bir sehirde leon

• 8“ olayi ne kadar doğru acaba?

• YunusPhp kullanıcısına yanıt
    2 bayi ye sordum o sadece superb içinmiş. bana söyleyen samsun asal bayi yi henüz gidemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: smtcglr

Araçla ilgili canınızı sıkan bi durum oldu mu hiç aldığınız günden beri.

Canımı sıkan şuana kadar tek birşey oldu o da aracıma Wifi ile bağlanamıyorum. Yani normalde Smartgate diye bir fonksiyon var, aracın tüm verilerini aldığınız AppStoreda da 5-6 uygulama ile çok keyifli programlar kullanabildiğiniz bir ufak Wifi cihazı oluyor. Bu araçlarda mevcut değil. Almak istedim bulamadım seviste de. Onun dışında Mirrolink ya da Apple Car play başarılı. Araçla ilğili donanım harici hoşuma gitmeyen bir özellik de 1400-3500 devir arasında inanılmaz iyi bir tork hissi ve ivmelenme var ama ilk kalkışlarde 1400 devire kadar rölantiden ilk kalkış isteği çok hantal, ne zaman ki 1400-1500 deviri buluyor araba orda ip kopuyor sanki. Bunun dışında iyiki almışım dediğim bir araç. Ben seat sevmiyorum o nedenle ucube görüntülü Ibiza da istemedim anlamsız sertliği olan dar leon da.

• jackalcarlos_18 J kullanıcısına yanıt
    Cevapladığınız için teşekkür ederim hocam Trim sesi geldiğini okudum skoda forumlarında doğru mudur Malum sitede biraz baktım manuelin ikinci eli yok gibi birşey ilerde satmaya kalksam sıkıntı yaşar mıyım

• Cam acma dugmelerinde isik olup olmadigini soran biri olmustu, aklima geldi aksam baktim sofor tarafinda var diger yerlere bakmadim

• Arabayı alsam mı yoksa ekim kasımı beklesem mi bilemiyorum. Gemi deymiş araçlar 10 gün içinde çoğu bayi ye araba gelecek ama yıl sonu indirimi olur diyor herkes
  • Arkadaşlar selam, arabayı bayiiden alırken gerekli evraklar neler acaba bi bileniniz cevaplayabilir mi? Bir de ikametgah istiyorlarsa e-devletten alınan geçerli olur mu? Pazar günü kapalı olur diye burdaki tecrübeli arkadaşlara sorayım dedim. Pazartesi eksiksiz gidip alacağım da aracı inşallah

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.