Şimdi Ara

YENİ SKODA FABİA ANA KONU (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
474
Cevap
31
Favori
47.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fîrzen

Arkadaşlar selam, arabayı bayiiden alırken gerekli evraklar neler acaba bi bileniniz cevaplayabilir mi? Bir de ikametgah istiyorlarsa e-devletten alınan geçerli olur mu? Pazar günü kapalı olur diye burdaki tecrübeli arkadaşlara sorayım dedim. Pazartesi eksiksiz gidip alacağım da aracı inşallah

Ben sadece vekaletname ve kimlik fotokopisi verdim. Başka bir şey istemediler.
  • Fabia 1.2 motorun çekişi ve DSG uyumluluğu nasıldır? Dizellerde çok duydum acaba benzinlilerde DSG sorunu var mı? Tüketimi nasıl? Kullanan arkadaşlardan aracın artı ve eksi yönlerini merak ediyorum. Değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfaydin

Fabia 1.2 motorun çekişi ve DSG uyumluluğu nasıldır? Dizellerde çok duydum acaba benzinlilerde DSG sorunu var mı? Tüketimi nasıl? Kullanan arkadaşlardan aracın artı ve eksi yönlerini merak ediyorum. Değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

sorularınız cevabı bı konuda. konuyu okursanız anlarsınız. DSG dışında sıfının en iyisi bvence. bende DSG den süpheleniyorum sadece
  • Ankara bayileri resmen insanları kazıklıyor,İstanbul avek in 41000 e verdiği park sensörlü 1.0 mpi,41850 ye maloldu.
  • Çok kararsız kaldım alsam mı beklesem mi Samsuna da 2 tane araç geliyormuş ay başında 56000 tl diyor sadece kaucuk paspas veriyor hediye

Nasipse arabayı almaya gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smtcglr -- 26 Eylül 2016; 14:36:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smtcglr

Çok kararsız kaldım alsam mı beklesem mi Samsuna da 2 tane araç geliyormuş ay başında 56000 tl diyor sadece kaucuk paspas veriyor hediye

Nasipse arabayı almaya gidiyorum

Metalik renk ise iyi fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: causandum

Cevapladığınız için teşekkür ederim hocam Trim sesi geldiğini okudum skoda forumlarında doğru mudur Malum sitede biraz baktım manuelin ikinci eli yok gibi birşey ilerde satmaya kalksam sıkıntı yaşar mıyım

Acik söyleyim ben satmak için almadim, polo ve hyundai i20 vardi diger secenekler arasinda. Hyundai motor koymayi unutmuş, polo 6000tl daha pahali ve arka koltuk koymayi unutmuşlar. DSG ye oldum olasi guvenmem. O nedenle verdim parayi aldim Manual Fabia 1.2 TSİ Style. Cok memnunum. Canavar gibi motor, yeterli bagaj, sinifinin en iyilerinden arka koltuklar ve bas mesafesi. Her isikta 20 tane Polo goruyorum midem kalkiyor arabayi gorenler soruyor nedir ozellikleri memnunmusunjz diye:). Arac az bulunuyor bir ara degerlenir diye dusunuyorum:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corvette. kullanıcısına yanıt
    55300 e aldım opak beyaz pazartesi yada salı günü teslim alacağım inşallah. Şu an araç gemi de yarın istanbulda olacak. cuma cumartesi gibi samsun da olacak işlemler falan pazartesi teslim olmasını bekliyorum.

hadi hayırlısı inşallah
  • quote:

55300 e aldım opak beyaz pazartesi yada salı günü teslim alacağım inşallah. Şu an araç gemi de yarın istanbulda olacak. cuma cumartesi gibi samsun da olacak işlemler falan pazartesi teslim olmasını bekliyorum.

hadi hayırlısı inşallah

Hayırlı olsun iyi fiyat bende 55000 e aldım beyaz, Boya koruma,motor koruma, ziebart koltuk koruma ve kauçuk paspas hediye aldım. Şehirden şehire farkediyor. Gerçi istanbulda bazı bayiler özellikle doğuş oto normal indirim dışında 1 kuruş inmiyor. Birde öyle tavırları varki araba bu fiyat bu ister al ister alma. Alacak arkadaşlara tavsiyem İstanbul Özaydın bayi müşteriye ilgi ve alaka üst seviyede.

• quote:

Orijinalden alıntı: Corvette.

quote:

hadi hayırlısı inşallah

Hayırlı olsun iyi fiyat bende 55000 e aldım beyaz, Boya koruma,motor koruma, ziebart koltuk koruma ve kauçuk paspas hediye aldım. Şehirden şehire farkediyor. Gerçi istanbulda bazı bayiler özellikle doğuş oto normal indirim dışında 1 kuruş inmiyor. Birde öyle tavırları varki araba bu fiyat bu ister al ister alma. Alacak arkadaşlara tavsiyem İstanbul Özaydın bayi müşteriye ilgi ve alaka üst seviyede.

bende çok beğendim ama DSG korkutuyor işte. kayadibi otomativ in önünden geçmem ben artık. çok alakasız ve ilgisizler.

• quote:

Orijinalden alıntı: acheron34

quote:

Orijinalden alıntı: Corvette.

quote:

hadi hayırlısı inşallah

bende çok beğendim ama DSG korkutuyor işte. kayadibi otomativ in önünden geçmem ben artık. çok alakasız ve ilgisizler.

Dsg şans işi,Bizde ayrıyetten 1,5 senelik ibiza var dsg bugüne kadar bir sıkıntı çıkarmadı.

• Corvette. kullanıcısına yanıt
    300 tl daha ucuz Boya koruma, motor koruma, koltuk koruma falan bayağı bişey almışssın sen satışı iptal edip senin aldığın yerden mi alsam bende acaba

Bu ziebart in 9 lu koruma paketi varmış 1400 tl lik onu 1000 tl ye yaptıralım falan diyolardı bende 500 e yaparsanız olabilir dedim araba gelsin de bakarız dediydiler.
  • jackalcarlos_18 J kullanıcısına yanıt
    i20 ve Polo hakkında dediklerinize tamamen katılıyorum i20de özellikle araç ağır motor yetmiyor Bakalım yıl sonuna doğru indirim dalgasıyla Fabia alınabilir Teşekkürler keyifli sürüşler size

• Yeni alan arkadaşlar Araç sigortası kaç tl ödediniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smtcglr -- 29 Eylül 2016; 10:04:26 >
  • Dün aranıza mavi-siyah kombinle katıldım arkadaşlar :) bişi sorucam bu sağ ön koltuğun altında çekmece yok mu? Sitesinde sanki var gibi gördüm ama bende sadece şoför koltuğunda var. Bu renk kombinasyonu müthiş gerçekten yolda bakışlardan farkediyosun :)

Sigortayı 900e yaptırdım bu arada. Garantisini de 5 yıla uzattım. Aracı özel sipariş geçmiştim beklediğime değdi gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fîrzen -- 29 Eylül 2016; 10:17:55 >
  • Fîrzen kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf atarmısınız rica etsem. Allah nazardan saklasın kazasız belasız cezasız kullanmayı nasip etsin inşallah. Bu arada sağ ön tarafta da çekmece olduğunu var biliyorum bende Garantiye ne kadar verdiniz

Bende bugün fatura işlemleri halledip pazartesi aracımı teslim edicem inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smtcglr -- 29 Eylül 2016; 13:09:16 >
  • smtcglr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim çok. Size de hayırlı olsun şimdiden. 1500 e 5 yıla uzattım. Fotoyu eve geçince atarım hocam.

İşkillendim şimdi. Fabia sı olan arkadaşlar ön sağ koltukta çekmece olup olmadığını yazabilirler mi? Tr deki genel durum mu böyle acaba?
  • Fîrzen kullanıcısına yanıt
    bizimkinde var
  • youtube da aracı tanıtan arkadaş da var demiş
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.