Şimdi Ara

YENİ SKODA FABİA ANA KONU (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
31
Favori
47.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fîrzen

Dün aranıza mavi-siyah kombinle katıldım arkadaşlar :) bişi sorucam bu sağ ön koltuğun altında çekmece yok mu? Sitesinde sanki var gibi gördüm ama bende sadece şoför koltuğunda var. Bu renk kombinasyonu müthiş gerçekten yolda bakışlardan farkediyosun :)

Sigortayı 900e yaptırdım bu arada. Garantisini de 5 yıla uzattım. Aracı özel sipariş geçmiştim beklediğime değdi gerçekten.

Hocam hayırlı olsun. Kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle, hangi donanımı aldınız?
  • quote:

Teşekkür ederim çok. Size de hayırlı olsun şimdiden. 1500 e 5 yıla uzattım. Fotoyu eve geçince atarım hocam.

İşkillendim şimdi. Fabia sı olan arkadaşlar ön sağ koltukta çekmece olup olmadığını yazabilirler mi? Tr deki genel durum mu böyle acaba?

Bizdekinde de var.

• quote:

Dün aranıza mavi-siyah kombinle katıldım arkadaşlar :) bişi sorucam bu sağ ön koltuğun altında çekmece yok mu? Sitesinde sanki var gibi gördüm ama bende sadece şoför koltuğunda var. Bu renk kombinasyonu müthiş gerçekten yolda bakışlardan farkediyosun :)

Sigortayı 900e yaptırdım bu arada. Garantisini de 5 yıla uzattım. Aracı özel sipariş geçmiştim beklediğime değdi gerçekten.

Hayırlı olsun, Benim araçta da sadece şoför koltuğu altında çekmece var, sağ koltuğun altında küçük bir yer var oraya skodanın kendi şemsiyesini koymuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 30 Eylül 2016; 11:29:52 >
  • Sanırım 2016 tr için yeni üretimlerde sağ ön koltuğa koymuyolarlar. Bayiye gidip ordaki fabiaya baktım onda da yoktu. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun.

Araç 1.2 tsi manuel çift renk.

• Son zamanlarda 1.2 tsi dsg style paket için fiyat alan var mı acaba?

• Pazartesi aldım ben Samsun ASAL bayiden hatta araçı da aldım 55300 e style dsg beyaz
  • Arkadaşlar merhaba.Hep seat basligi altında yazdım.niyetim 1.0 ecotsi 110 hp ibiza almaktı.sipariş verme noktasına geldik.satıcı sipariş alamam ekimin ortalarında siparişler açılacak dedi.beklemeye başladım.o esnada 2 tane 2.el fabia buldum.yeni kasaninilk çıktığı günden bu gune hep heves etmisimdir fabia ya.ancak sıfırına zaten gucum yetmiyor ikinci eli de cok fazlaydi.buldugum araçların fiyatları alınabilir duzeyde.sorum simdi su.sizce sıfır ibiza mi yoksa ayni fiyata 2.el fabia mi? Fabialar 17.000 ve 30.000 de.ne dersiniz?

• Skoda dan aradılar yarın gel aracı al diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: leopold

arkadaşlar bende 1006 model fabia combi 1.4 tdi var ama aracın kac beygir oldugunu bir türlü çözemedim aracın kimlik bilgilerinde yazan 55kw TDIPD yazıyor 55 kw lıkların 2 çeşidi varmış herhalde benimki hangisidir acaba?

55kw nin %25 ini 55 e ekleyin. 69 beygir
  • KARDEŞLERİM S.A BENDE BU YIL SONUNA DOĞRU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ANCAK 1,2 TSİ DSG STYLE PAKET İSTANBUL DA TEKLİF ALAN VAR MI YAKIN ZAMANDA..? NEDİR NEDEĞİLDİR PAZARLIK PAYI NASIL OLUYOR ONA GÖRE PAZARLIK YAPIM BENDE :)
  • Aracımı dün teslim aldım çok mutluyum çok sevinçliyim çok güzel araba aldığımı düşüyorum
  • noth1ng1905 N kullanıcısına yanıt
    1kw = 1.34 hp

• Arkadaşlar birim çevirmeyi biliyorum benim takıldığım kısım fabia combinin 2 tipi olduğu benimkinin hangisi olduğunu tam bilmediğimdi. Ama zaten araç satıldı artık
  • Selamın aleykum arkadaşlar bu mirrorlink hangi telefonlarda çalışıyor ve hangi uygulama ile çalışıyor bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: smtcglr

Selamın aleykum arkadaşlar bu mirrorlink hangi telefonlarda çalışıyor ve hangi uygulama ile çalışıyor bilgisi olan varmı

Android ve IOS destekleliyor. Hangi telefonlar ile çalışıyordan çok telefonu Büllüktüt ile bağla bak bakalım çalışıyor mu?. Haritayı falan telefonun diğer fonksiyonlarını kullanabilmek için USB ile bağlanaman gerekiyor. Iphone için Apple CARPlay bu çekilde aktif olur. Harita mesaj telefon müzik foto falan bu şekilde kullanılır. Ama Appstore daki farklı performans programlarını kullanabilmen için Arabanda Smartgate olması gerekiyor ama bildiğim kadarıyla Türkiyedeki araçlarda yok.

• jackalcarlos_18 J kullanıcısına yanıt
    bluetooth la bağlandım telefon görüşmesi falan yapabiliyorum şarj seviyesi falan ekrana çıkıyor ama usb kablo ile bağlamayı hiç denemedim açıkcası. akşam deniyeceğim umarım çalışır

bilgilendirme için teşekkürler
  • Apple Car Play kullanacaksan USB baglayip, Siri yi açman gerekecek ok. Ben dün yolda giderken hanimdan mesaj aldim, abi okuyayimmi dedi bir ses, oku lan dedim, bir kadin hanim sesli mesaj yollamis gibi mesaji okudu cicek gibi anladim. Abi cevap verecekmisin dedi, yaz dedim söyledim mesaji (bu arada apple harita da acik yolda gidiyorum o abla da tarif ediyor), benim soyledigim mesaji okudu harfi harfine uygun anlamis ki hic oyle diksiyona noktalamaya falan dikkat etmedim direk konustum. Abi mesaj boyle begendiysen gondereyimmi dedi, gönder dedim, Tamamdir dedi kapadi. Sonra indidigimde yolladigi mesaja baktim yeminle hayatimda bu kadar ç ğ ş ye dikkat edip nokta virgulü harfiyen koydugum mesajim olmamistir ve sifir kelime hatasi:)).. kisacasi uzun yolda tak usbyi telefonu eline almana gerek olmaz. Kisa yolda büllüktüt zaten yeter.

• 1.0 kullanan varsa merak ettiğim nokta araç 5. Vites 2000 devirde kaç km/h yapıyor. Ve 120 ipe gitmek icin kaç devir gerekiyor.

• Arkadaşlar aldığınız sıfır araçlara boya testi yaptırıyormusunuz?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.