Şimdi Ara

YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.459
Cevap
192
Favori
1.286.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nanoona

quote:

Orijinalden alıntı: blacksea533

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

rapid modeli ve yeni kasa octavia çıkacak. artık 60 küsür para verip eski kasa octavia almanın mantıgı yok. 10 senedir makyajlanarak bugüne gelmiş arabaya para vermeye gerek yok. yeni modeller bir kaç aya piyasada olacak

A5 kasa octavia 2005 ın 2.cı ceyregınde cıktı , 2009 da makyajlanmanın otesınde bır uygulama yapıldı.10 sene olmadı 7,5 sene oldu.suan golf unde yenı kasası cıkıcak , ama cıkan modeller 3,4 bın pahalı cıkar.60 ı veren 65 ıde verır mantıgıyla bende bekler yenı kasa alırım.ancak alıcılar ıcınde sabırsız ve baska nedenlerden dolayı alanlarda olabılıyor , o ayrı.

ha 7.5 ha 10 sene ne farkeder ? takıldıgınız şey bu mu

Şimdi arada 2,5 sene fark var.Şimdi bir konu açılsa sıfır araba almak varken 2,5 yaşında araba alınmaz diye herkez yazar.Doğal olarak arada fark var.Araç sektöründe 1 sene bile herşeyi değiştirir.O yüzden takılmıyıcak bir nokta değil.

biz sıfır arabadan bahsetmiyoruz ama, 7.5 yaşındaki bir arabanın 10 yaşında olup olmamasından bahsediyoruz

Laf salatasına döncek olay , sonuç olarak kimse aynı arabanın 7,5 yaşında olanı varkende 10 yaşında araba almaz.Attın tutmadı , bir kerede yanlış konuştuğunu kabul eden çıkmadı şu forumda.Hep egosu 1000 ler.Bu arada konu sıfır çıkıcak bir araba konusu , ondada yanlışın var.

valla bende şu forumda vw adına birşey yazsamda birileri alıntı yapmasa. o günü sabırsızlıkla bekliyorum..

Konu vw , bmw vs gibi bişeyden çıkmadı.Pof pof lu konuşmadan çıktı.

ya kardeşim neyin derdindesin sen ? öyle yada böyle bilmem kaçsenelik şasesi bilmem kaç senelik dizaynı bilmem kaç senelik teknolojisi olan araca 60 bin tl para verilmez. bu benim fikrim. saygı duymayı öğrenin artık !!

Ben kim alır kim almaz konusunda bişey demedim , okuduklarını anlamadın galiba.Sadece abartılı bir sallamasyon yaptın , bende sana o konuda yanlışsın dedim.Kim ne isterse alır dedim.Dönüp bakarsan görürsün.

abartılı bir sallamasyon ? 10 seneyi kafadan atarak soyledım sende 7.5 sene dedin.. Hani salladım sallamasına ama sıf 2.5 sene icin ise bu muhabbet. Haklısın kardeşim..

Neyse ben bi 4 5 saat uyuyum bu forum beni yaslandıracak

İyi uykular...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

rapid modeli ve yeni kasa octavia çıkacak. artık 60 küsür para verip eski kasa octavia almanın mantıgı yok. 10 senedir makyajlanarak bugüne gelmiş arabaya para vermeye gerek yok. yeni modeller bir kaç aya piyasada olacak

A5 kasa octavia 2005 ın 2.cı ceyregınde cıktı , 2009 da makyajlanmanın otesınde bır uygulama yapıldı.10 sene olmadı 7,5 sene oldu.suan golf unde yenı kasası cıkıcak , ama cıkan modeller 3,4 bın pahalı cıkar.60 ı veren 65 ıde verır mantıgıyla bende bekler yenı kasa alırım.ancak alıcılar ıcınde sabırsız ve baska nedenlerden dolayı alanlarda olabılıyor , o ayrı.

ha 7.5 ha 10 sene ne farkeder ? takıldıgınız şey bu mu

Şimdi arada 2,5 sene fark var.Şimdi bir konu açılsa sıfır araba almak varken 2,5 yaşında araba alınmaz diye herkez yazar.Doğal olarak arada fark var.Araç sektöründe 1 sene bile herşeyi değiştirir.O yüzden takılmıyıcak bir nokta değil.

biz sıfır arabadan bahsetmiyoruz ama, 7.5 yaşındaki bir arabanın 10 yaşında olup olmamasından bahsediyoruz

Laf salatasına döncek olay , sonuç olarak kimse aynı arabanın 7,5 yaşında olanı varkende 10 yaşında araba almaz.Attın tutmadı , bir kerede yanlış konuştuğunu kabul eden çıkmadı şu forumda.Hep egosu 1000 ler.Bu arada konu sıfır çıkıcak bir araba konusu , ondada yanlışın var.

valla bende şu forumda vw adına birşey yazsamda birileri alıntı yapmasa. o günü sabırsızlıkla bekliyorum..

Konu vw , bmw vs gibi bişeyden çıkmadı.Pof pof lu konuşmadan çıktı.

ya kardeşim neyin derdindesin sen ? öyle yada böyle bilmem kaçsenelik şasesi bilmem kaç senelik dizaynı bilmem kaç senelik teknolojisi olan araca 60 bin tl para verilmez. bu benim fikrim. saygı duymayı öğrenin artık !!

Ben kim alır kim almaz konusunda bişey demedim , okuduklarını anlamadın galiba.Sadece abartılı bir sallamasyon yaptın , bende sana o konuda yanlışsın dedim.Kim ne isterse alır dedim.Dönüp bakarsan görürsün.

abartılı bir sallamasyon ? 10 seneyi kafadan atarak soyledım sende 7.5 sene dedin.. Hani salladım sallamasına ama sıf 2.5 sene icin ise bu muhabbet. Haklısın kardeşim..

Neyse ben bi 4 5 saat uyuyum bu forum beni yaslandıracak

İyi uykular...

uyandım, işteyim...

• güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

Cok fark yok gibi dis tasarimda

Acaba ici nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mevcut kasayı önden makyajlamışlar o kadar. yapılan kamuflaj masrafına değmez, yazık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bombar_dıman

mevcut kasayı önden makyajlamışlar o kadar. yapılan kamuflaj masrafına değmez, yazık..

Skoda, 2013’ün ilk aylarında satışa sunulacak modeli Octavia’yı önümüzdeki ay tanıtmayı planlarken, aracın en son çekilen casus görüntüleri elimize ulaştı. Model; tıpkı Audi A3, yeni Golf ve Seat Leon gibi MQB platformuna katılacak.

Mevcut modeline göre yeni Octavia, gözle görünür biçimde daha büyük olacak ve orta düzey araba segmentine dahil olmak üzere kurduğu planları doğrultusunda geliri daha yüksek müşterilere hitap edecek. MQB platformu sayesinde 2013 model Octavia, şu an ki modelden daha hafif olacak ancak buna rağmen uzunluğu 250 mm artarak toplam da 4800 mm’ye çıkacak.

En donanımsız versiyon, rakiplerine göre yine daha ekonomik fiyatlarda daha geniş alan sağlarken, malzeme ve ürünlerde yüksek kalite materyallerin kullanımı fiyatları arttıracak gibi görünüyor. Yeni Octavia’da üst düzey kalitenin tercih edilmesinde ki en büyük ve belirgin neden ise araca seviye atlatarak diğer tanınmış Avrupa markalarını geride bırakabilmek.

kaynak:http://www.traraba.com/2012/2013-skoda-octavia-sizdirildi/

• quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

quote:

mevcut kasayı önden makyajlamışlar o kadar. yapılan kamuflaj masrafına değmez, yazık..

Skoda, 2013’ün ilk aylarında satışa sunulacak modeli Octavia’yı önümüzdeki ay tanıtmayı planlarken, aracın en son çekilen casus görüntüleri elimize ulaştı. Model; tıpkı Audi A3, yeni Golf ve Seat Leon gibi MQB platformuna katılacak.

Mevcut modeline göre yeni Octavia, gözle görünür biçimde daha büyük olacak ve orta düzey araba segmentine dahil olmak üzere kurduğu planları doğrultusunda geliri daha yüksek müşterilere hitap edecek. MQB platformu sayesinde 2013 model Octavia, şu an ki modelden daha hafif olacak ancak buna rağmen uzunluğu 250 mm artarak toplam da 4800 mm’ye çıkacak.

En donanımsız versiyon, rakiplerine göre yine daha ekonomik fiyatlarda daha geniş alan sağlarken, malzeme ve ürünlerde yüksek kalite materyallerin kullanımı fiyatları arttıracak gibi görünüyor. Yeni Octavia’da üst düzey kalitenin tercih edilmesinde ki en büyük ve belirgin neden ise araca seviye atlatarak diğer tanınmış Avrupa markalarını geride bırakabilmek.

çok iyi bir octavia geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

quote:

çok iyi bir octavia geliyor

aynen D sınıfı araçlara rakip olacak gibi gözüküyor

• Umarım uygun fiyata iyi bi araç yapmışlardır..
  • dış tasarımda fazla bir değişiklik olmamasına rağmen selefinden daha güzel duruyor. içte ne gibi değişiklik oldu acaba ?
  • kalite olarak jettayla aynı ayarda mı bu araç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frtpasali

kalite olarak jettayla aynı ayarda mı bu araç?

mevcut octavia jettadan daha kaliteli olduğuna göre ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trexin

vw ne ise skoda da odur. çek'lerin işçiliği çok iyi. dayanıklıklılık ve uzun dönem kalitesinde vw'den daha iyi sonuçlara imza atıyor.

vw'nin iyi olup skoda'nın kötü olması durumu sadece marka algısından yada at gözlüğünden bilemiyorum artık

+1 içine girdin mi kalite kokuyo buram buram
  • belki de VW, C sınıfında jettayla orta sınıfa octavia ile de orta üst gelir grubuna hitap etmek istiyordur. araştırırsanız octavianın avrupa satışları jettadan daha iyidir. yani bizdeki gibi avrupa da jetta ''preminyum'' olarak algılanmıyor.
  • saçma bi casus fotoları,
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

saçma bi casus fotoları,

dağılalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

saçma bi casus fotoları,
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 26 Ekim 2012; 0:39:35 >
  • daha fazla casus foto istiyorum.
  • şimdi bu arabanın tipinin 90 lı yıllardan kalmadığını nerden anlayacağım?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.