fiyatı ben biçmedim skoda biçmiş avrupa için.15.000 euro demiş başlangıç.
skodaya sor mantığı kavrayamadıysan
audi a3 e de 80-90 veriyorsun aynı sınıf birçok parçası ortak araç
hem volvo gibi 180 beygir falan değil 120 beygir.
Vay anam vay, sen de değişik kıvırmalara başlamışın arkadaş..
- Audi A3'e kim veriyormuş bakayım 80-90 ? - Audi A3'e 80-90 verilir dediğim tek bir mesaj göster bana .. Sana Volvo V40 alıp hediye edeceğime söz veriyorum.. - Audi A3'e 80-90 verilmez..
- Volvo 180 beygir diyorsun da, 115 beygir Volvo , 105 hp VAG motoru kadar yürüyemiyorken, 180 beygir Volvo da ancak VAG grubunun 140 hp 'lik motoru kadar yürür.. Bu durumda araba 140 hp'lik yürüdükten sonra 180 hp olsa ne olur, 200 hp olsa ne olur..
Bak seni de uyarayım, benim ağzımdan çıkmayan kelimeleri ben söylemişim gibi davranma, fena bozarım, sonra bazıları gibi Nick değiştirmek zorunda kalırsın..
kıvıran sensin bu sana son uyarım adam gibi cevap vericeksen yaz yoksa özelden buyur
ben nick mik değiştirmem rahat ol sen.
140 hp 1.4 audi a3 mü var piyasada?
sen 120 beygire bin napıyım adam 180 hp veriyor aynı fiyata
50 kere yazdım ama bidaha yazarım sorun değil v40 1.4 ton
bu fiyatlar v40 için etmez bmw audi varken diyenlere destek çıkan ben miyim?
a3 e 90 veriririm yazman lazım değil ki direkt olarak ha vermem diyorsan sorun yok bitti gitti
ben de v40 a 90 vermem .
En sonunda B stununu şahinler gibi sac tan ve gövdeyle aynı renk yapmaktan vazgeçmişler. Uyuz oluyordum bu arabanın B stununa.
Piano black şık durmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: The Division Bell
En sonunda B stununu şahinler gibi sac tan ve gövdeyle aynı renk yapmaktan vazgeçmişler. Uyuz oluyordum bu arabanın B stununa.
Piano black şık durmuş.
doğrusu, ben de seviyordum.
quote:
Orijinalden alıntı: archaeologist
quote:
Orijinalden alıntı: The Division Bell
Piano black şık durmuş.
doğrusu, ben de seviyordum.
Zevkler ve renkler.
Bana göre aracı demode gösteriyor bu detay. B stunu kesinlikle siyah renk olmalı araç ne renk olursa olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: asoz
quote:
Orijinalden alıntı: akifsari
kıvıran sensin bu sana son uyarım adam gibi cevap vericeksen yaz yoksa özelden buyur
a3 e 90 veriririm yazman lazım değil ki direkt olarak ha vermem diyorsan sorun yok bitti gitti
ben de v40 a 90 vermem .
Hep aynı muhabbet 0-100 den başka birşey bilmiyorsun sen ya da herkesi kendin gibi sandığın için hala
kıvırma edebiyatındasın.
volvo sana versin beygir mail at ceo ya.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: asoz
quote:
ben de v40 a 90 vermem .
Hep aynı muhabbet 0-100 den başka birşey bilmiyorsun sen ya da herkesi kendin gibi sandığın için hala
kıvırma edebiyatındasın.
volvo sana versin beygir mail at ceo ya.
Tamamdır, gereken dersi almışsın..
Yazdıklarıma cevap verecek yüzün de kalmamış..
Bundan sonra benim mesajımı alıntılarken 2 kere düşünürsün, benim gibi lafının arkasında duramayacaksan da boşuna konuşmazsın..
Hadi şimdi
Allah size akıl fikir versin ne diyim .
biri bozgun der öbürü güle güle der
sen o 140 hp a3 ile 180 hp v40 ı geebileceğini mi sanıyorsun . kilo dezavantajına rağmen v40 100 den sonra nal toplatmaya başlar
aynı muhabbet i temcit pilavı gibi s60 , 3.16 arasında da yaptınız yine aynı cevabı yediniz.
bu sizin volvo düşmanlığınız bitmez. 0-100 yapıp durursunuz yollarda hayırlısı ile
Konu yine çok alakasız ve gereksiz yerlere gitmiş..
Görünen o ki tamamen yenileneceğini düşündüğümüz kasa aslında pek de öyle olmayacak gibi duruyor.. Umarım Jetta'da olduğu gibi malzeme kalitesinde vs. geriye gidiş olmaz.. Zaten Golf'ten sonra artık Octavia'da da arkada bağımsız süspansiyon beklemek hayal olur..
Aks mesafesi golf 7'ye göre 9 cm uzunmuş, içi bir hayli geniş olur bunun.
Yan profilden yeni Toledoya çok benzettim.1.6 atmosferik motor büyük ihtimalle artık olmayacak.Ön konsolda da fazla bir değişiklik yok sanki.Golf 7'deki muhafazakar tasarım çizgisi bunda da aynen devam edecek gibi görünüyor.
Bunlar da en son yayınlanan resimleri.İstanbul'da sergilenebilirdi aslında.Aracın herşeyi hazır görünüyor.
güncel.
Çok heyecanlıyım.
bende...
Skoda iğrenç logosunu revizyon ettikten sonra inanıyorum ki müşterileri artacaktır
sizce toyota corollamı skoda 1.6 dizel oktavyamı otomatik
3..2..1..
şu arka tasarımı neden elden geçirmemişler?
quote:
Orijinalden alıntı: nanoona
quote:
Orijinalden alıntı: aanil
2008 model octavia teyzemlerin arabası , 2012 yılı oldu zar zor dayanıyor. Açıkcası skoda ile vw kalitesi arasında dağlar var bana göre. Skoda ve seat göstermelik kalitelere sahipler.
Gelen gıcırtı sesler, motor'un aşırı gürültüsü ve motor freni yaptığında çıkan garip sesler , süspansiyonlar falan saymakla bitmez. En kısa sürede değiştirecekler.
kardeş bak sana çok dürüst bir şekilde bi kaç bişey diyecem. haziran ayı gibi il dışında oldugumdan araba kıralamak zorunda kalmıstım. kıraladıgım araba 2011 model 1.6 ( klasik mpi motor ) tüplü bir octavia idi. araba tam 180 bindeydi. nerelere gittim biliyomusun ? erzurum dan yola çıktım bingöl üzerinden malatyaya ordan kayseri üzerinden ankara dönüştede sivas erzıncan uzerınden erzuruma geldim. toplamda 2500 km yol yaptım harcadığım tüp nekadardı ? 400 tl.. ne kadar yakmışım 16 kuruş. ben bu arabayla yeri geldi 160 170 yaptım yeri geldi devirli kullandım. bingöl üzerinde yol olmayan yerde 2 tank arasında km lerce araba sürdüm. 3 tane kedi ezdim 1 tane tilkiyi kafasından ezdim 1 tane leyleğe kıl payı vuruyordum son anda kaçtım. ankara'ya vardığımda öyle bir yağmur yağıyorduki aracın haliyle berbatlaşan silecekleri silmese daha iyi ! zar zor önümü görerek defalarca 100 kmh hızda otobanda bariyerlerin yanında biriken su birikintilerine saplandım. eminim altımda başka dandirik bir araba olsaydı ben şu an yaşamıyordum. yani sana o kadar diyim. ankara dönüşünce yemin ederim en az 40 50 cm büyüklüğünde bir okadarda yüksekliğinde bir taş parçasını otobanda 100 km hızla giderken farkettim frene basamadan o taşı arabanın altına aldım. şu an sakin sakin yazıyorum ama inanın dedimki arabada kesin birşey olacak. arabayı sağa çektim baktımki sağ ön teker salıncagında ezilme var. arka tampon altındaki plastik kaplama kırılmış. birde tüp ucumudur herneyse onun girdiği bi delik var oda yerinden hafif çıkmış. artık nasıl bir taşa çarptım onu siz anlayın. böyle macera dolu bir yolculuktu. bu araba daha öncesinde kaçakcılar tarafından kaçırılmış ve domuza çarpmış aracın önü komple toplanmış bir octavia idi. tekrar söylüyorum 180 bin kmdeydi. ve her 100 km de bir araba su kaynatıyordu ben motor kabutunu acıp arabaya su koyuyordum. bagajdada 5 lıtre su hazır bulunduruyordum. bingöl yolundada arabanın yağ lambası yandı onada 5 liraya yağ attım. artık ne yağı bilmiyorum. öyle sürdüm arabayı. şimdi bu araba sağlam değil öylemi ?
rapid in büyüğü olacak gibi görünüyor
yeni octavia concept tasarım mission L 'ye çok benziyor bence bunun gibi gelecek böyle gelirse dehşet olur ama :) bide fiyatı iyi olsa daha ne olsun..