Herkese merhaba, 2022 model 1.5 e-Tec Octavia Scout ile ilgileniyorum. Model detayı belirttim ancak çok da yaygın olmadığını tahmin ediyorum. Bu yüzden dilerseniz 1.5 e-Tec Octavia ve 2022 model şeklinde de fikirlerinizi beyan edebilirsiniz. Merak ettiğim konu aracın kronik bir sorunu var mı? Almadan önce sorgulamam/baktırmam gereken kritik noktalar neler? Elektronik aksam/beyin arızası vs gibi kulaktan dolma bilgilere sahibim ancak gerçeklik payı var mıdır? Varsa da belki 2022 yılında çözülmüş müdür? Aklımdaki sorular bunlar ancak şu konu da var dediğiniz ve değinmek istediğiniz başka başlıklar varsa onları da duymaktan memnun olurum. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. |
YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU (822. sayfa)
-
-
Bir çok sorun çözüldü hocam ama vites kolu arızası veriyor. servis değişime gerek yok yolda bırakmaz değiştirmeseniz de olur şeklinde görüş beyan etmişti. Bazen o hata geliyor bazen gidiyor bende. -
Teşekkür ederim hocam cevabınız için. Can sıkan, kronik bir sorun yok anladığım kadarıyla.
-
İlk araçlarda duyduğunuz okuduğunuz sorunlar giderildi. Arada tek tük çıkıyorsa da bilgim yok -
Kaç yılında giderildi acaba bu sorunlar?
Bende 2022 ve üzeri bakıyorum 1.0 e-tec lerden. Ağustos sonu gibi nasip olursa alacağım. -
20-21 yılları arası yoğunluklu. Benim araç 21 -
Cuma fiyatlara bakmıştım. Şimdi güncelleniyor yazmışlar. İndirim bekliyorum ama bakalım hayırlısı :)
Alım gücü bu kadar düşmüş insanlar parasını değerlendirme çabası içinde kredi faizleri tavanda. Premium pakete özel bir 150-200 kağıt indirim gelirse pazartesi giderim :)) -
Bende 23 model var yoğun kullanıyorum aracı ve birtakım tecrübe edindim sanıyorum bu zamana kadar. Bende de park sensörü arızası verdi bir ara sonra kendiliğinden geçti. Arada multimedya ekranı donuyor, tepki vermiyor falan. Cam açma kapama bazen kararsız çalışıyor. Yakıt göstergesi doğru çalışmadı bir ara sonra düzeldi kendiliğinden yine. Bir de şu sıralar sanırım sanzumandan değişik bir ses geliyor ara ara. Cam açıkken duyuyorum. Her zaman yapmıyor ama dişli sürtme sesi gibi zor tarif edeceğim bir ses. Sansuman sorunu vermesini bekliyordum zaten sürpriz olmadı yani :)
Benim bireysel olarak tecrübe ettiğim şeyler bunlar. Tabi herkesin başına gelecek diye bir şey yok. -
Merhaba arkadaşlar,
octavia tipi özellikleri bakımından çok hoşuma giden bir araba. tam aile arabası. görüntüsü makam arabası gibi. 2021-2022 premium bakınıyorum. şimdi burdaki yorumları okuyunca biraz soğudum sanki. çok arza çıkartıyor gibi. araba çok kullanan biri değilim. accent era arabam 0 olmıştım daha 54.000 de 2011 model. octavia alternatif olarak corolla ve focus baktım. kararsız kaldım. ikinci el bakınıyorum. sizlerin de görüşlerini almak isterim.
-
2022 elit paketlerde kablosuz android auto var mı arkadaşlar acaba?
-
Bu arada ek olarak en sinir olduğum şeyi söyleyeyim. Bu sanırım vag grubu araçlarda var hepsinde. Cam açıkken havalandırmadan hava veriyor arac kendi kendine ve kapatmanın bir yolu yok. Şaka gibi ama gerçek. Hava normal diyelim cami da açtınız seyir halindesiniz. Birden ayağınıza yüzünüze sıcak hava geldiğini düşünün. Çok saçma ama klimayı açmak zorundasınız yada cami kapatmak zorundasınız. Yani cami açayım püfür püfür gideyim yok malesef hava menfezinden Araç sıcak hava basıyor içeri :) gerçekten saçmalık. Cami kapatınca otomatik kesiliyor hava. Enteresan. -
Arkadaşlar. Aracı sattım, 1.0 e-tec alacaktım ama vag grubu 1.0 motor üretimini durdurdu diye haberleri gördüm.
Sonra gittim bugün skoda octavia fiyatlarına baktım 2024 için 1.0 motorlu araç yok tümü 1.5 tsi olmuş.
1.0 tsi üretimi mi durdu yoksa ilerleyen zamanda gelir mi?
-
Gelmez gibi duruyor hocam -
Evet sadece b segmentinde kullanmaya karar vermişler. O nedenle sıkıntı yok. Yine 1.0 e-tsi alınabilir motor üretimi durmuyormuş.quote:
Orijinalden alıntı: Dgkn_sglmr
Gelmez gibi duruyor hocam
1.5 lerde de bazıları 116ps olacakmış şaka gibi -
116 olanlar çok verimsiz. Hem 1.0’la çok performans hem de 150 HP kadar yakıt tüketimi. -
Arkadaşlar sitede 2024 araçlar gelmiş. Broşürde onlara ait. GSR adaptasyonları nedenli güvenlik paketleri neredeyse aynı olmuş artık elite ve promium için.
Ben önümüzdeki hafta 2023 model alacağım nasipse ancak premium'a değer mi emin olamadım.
Elinde son kasa öncesi broşür olan var mı? Donanım kıyaslaması yapamıyorum.
-
android auto bazen kablosuz çalışıyor, bazende çalışmıyor. Bunun bi çözümü var mı? Kablolu ise her zaman çalışıyor. Neye göre oluyor anlayamadım bi türlü.
-
2017 model araçlarda kablosuz carplay olabiliyor mu bilgisi olan var mı acaba
-
Merhaba, yeni octavia için prestige paket duyan oldu mu? Bayiler getiriyor mu acaba?
-
2023 model Premium 1.0 e-tec Dsg aldım bende çok şükür.
Ek olarak sanal pedallı elektrikli bagaj ekletmiş ilk sahibi.
2000km yol yaptım ve çok beğendim aracı.
Cümleten kazasız belasız inşallah.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X