Şimdi Ara

Yeni Skoda SCALA hakkında genel bilgiler... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
487
Cevap
12
Favori
79.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi bir fiyatlandırma ile Bu aracın tekme atacağı modellerden bazıları, 2008,208, Corsa, Astra,Yaris, Fiesta, focus, jazz, swift egea , Clio , magane, Audi A3 , golf Zor ama Leon olabilir, Corolla ve Civic
    otomatik cvt vesorunsulukk adına biraz zor müşteri kaybeder,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redferrari

İyi bir fiyatlandırma ile Bu aracın tekme atacağı modellerden bazıları, 2008,208, Corsa, Astra,Yaris, Fiesta, focus, jazz, swift egea , Clio , magane, Audi A3 , golf Zor ama Leon olabilir, Corolla ve Civic
    Kısaca tüm piyasaya diyorsunuz yani :)
  • Hocam sizden bir kamiq tanitimi da bekleriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redferrari

İyi bir fiyatlandırma ile Bu aracın tekme atacağı modellerden bazıları, 2008,208, Corsa, Astra,Yaris, Fiesta, focus, jazz, swift egea , Clio , magane, Audi A3 , golf Zor ama Leon olabilir, Corolla ve Civic
    Bu dediklerinizin olabilmesi için ilk şartın sağlanması çok önemli, çok fazla ümidim olmasa da umarım piyasaya biraz olsun rekabet gelmiş olur. Bu arada 2008'den müşteri çalacağını pek sanmıyorum, belki Kamiq'e kayan olur ama yüksek araca karar verip sonradan buna geçmeye karar veren olur mu orası biraz tartışılır. Benzer şekilde premium araç almaya karar veren birisi de A3'ten Scala'ya kaymaz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OXMOXTOX

Hocam sizden bir kamiq tanitimi da bekleriz
    Eğer ekstra bir bilgi ve ilgi olursa inşallah yazmaya çalışırız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

Bu dediklerinizin olabilmesi için ilk şartın sağlanması çok önemli, çok fazla ümidim olmasa da umarım piyasaya biraz olsun rekabet gelmiş olur. Bu arada 2008'den müşteri çalacağını pek sanmıyorum, belki Kamiq'e kayan olur ama yüksek araca karar verip sonradan buna geçmeye karar veren olur mu orası biraz tartışılır. Benzer şekilde premium araç almaya karar veren birisi de A3'ten Scala'ya kaymaz diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam dedikleriniz çok doğru ancak ülkemizde insanlar genellikle "Şu tarz bir araba almak istiyorum" şeklinde öncü bir kararla hareket edemiyor.

Her kararın bağlı olduğu şey öncelikle fiyat. Fiyatı makul olduğunu düşünürse herkes her modelden vazgeçer.

Örneğin 2008'i bu kadar popüler kılan şey öncelikle fiyatıydı. 200 bin liraya dopdolu bir araç sunuyordu. Nitekim fiyat arttıktan sonra aynı popülerliği kalmadı son dönemde.

Yani fiyatını uygun bulan birisi b suv tercihini c hb'e kaydırabilir rahatlıkla.

Ya da "Borç-harç Audi alacağıma, cebimdeki para ile şu Skoda'yı alayım" diyen de illa ki çıkacaktır.

Tabi sizin de altını çizdiğiniz gibi en önemli şey: DOĞRU FİYAT...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redmaner -- 5 Temmuz 2020; 0:3:51 >

• Doğru fiyatlı scala, Mercedes a serisi ve BMW 1 serisininde sonunu getirebilir, ki bu modeller 2 eldede büyük müşteri kaybı demektir

• redferrari R kullanıcısına yanıt
  • 1.0Tsi Dsg Ambition paket kaç civarına geliyor tahmini acaba merak ettim tasarım fena durmuyor...

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Niye gülüyorsun, çok kullanışlı cepler kartvizit yeri kapılarda şemsiye yeri var, baya geniş ve belli ki arka koltuklar rahat + arka kolçak bile var, sport normal konfor, sürüş modları var+ full cam tavan zaten ferah olan aracı iyice geniş bir salona çeviriyor, ki m nederse desin araçta mühendislik tasarım iyi çalışmış

carwowyoutube
    The Skoda Scala is the BEST value car in the world! Review
    https://www.youtube.com/watch?v=ds0C2A-bsvk&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

1.0Tsi Dsg Ambition paket kaç civarına geliyor tahmini acaba merak ettim tasarım fena durmuyor...
    Şu anda tahmin yapmak çok zor. Daha donanımlar bile Türkiye için nasıl olacak bilmiyoruz.

Ama ben yine de bir rakam zikredeyim tahmin olarak: Alt donanım ve otomatik 1.0tsi araç 182.000 tl olur diyeyim.
  • Kondor16 K kullanıcısına yanıt
    Güzel yakalamissiniz.

Bunlar Intercity e ithal edilen araclar. Resmi distributor girisli olduklari icin listeye dahil edilmis. Gercek liste fiyatlari.

• redmaner kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam çok bilgilendirici olmuş. Bende Egeanın rakibi diyecektim alınacaktı sonra arkadaşlar. Olacağı şu ki hala diyorum Yeni Leondan 20bin ucuz olur ve baya satılır

KATILIYORUM

Golf 8 bekleyenlerdenim. 50-60 bin uyguna gelecekse Golf ‘den +1 musteri caldilar

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    valla hocam bence Leon'dan 20 bin ucuz olması imkansız.

20 bin lira ucuza B sınıfı araç alınmıyor. Bu aracın platformu B olsa da boyutları C sınıfı sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet8824

KATILIYORUM

Golf 8 bekleyenlerdenim. 50-60 bin uyguna gelecekse Golf ‘den +1 musteri caldilar
    Yukarıda da yazdım hocam ama 50-60 bin ucuza geleceğini beklemeyin. Bu araç o kadar kalitesiz veya tamamen alt sınıf bir araç değil. 50-60 bin lira ucuza polo satılmıyor neredeyse.
    Haklisiniz. Kabaca kasko deger listesi uzerinden karsilastirdim :

- Skoda scala 1.6 scr premium dsg - 213.900 TL - orta paket oldugunu varsayiyorum.
    - Vw golf 1.6 tdi comfortline dsg - 246.200 TL

32.300 TL fark var. 50-60 imkansiz

• mehmet8824 M kullanıcısına yanıt
    Ki bu 32.300 liranın 14 bin lirası vergi. (Üst vergi dilimine giriyor Golf)

Yani satıcının satış fiyat farkı 15-20 bin arası en fazla.
  • Boşuna abartıp durmayın. Uygun fiyatla falan gelmez, mümkün değil. Hiçbir modelin de sonunu getiremez. Rapidden azıcık fazla satarsa başarıdır. İnsanlar scala alacağıma 50 daha verir Golf alırım diyecek bu araç geldiğinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melikşah_38

Boşuna abartıp durmayın. Uygun fiyatla falan gelmez, mümkün değil. Hiçbir modelin de sonunu getiremez. Rapidden azıcık fazla satarsa başarıdır. İnsanlar scala alacağıma 50 daha verir Golf alırım diyecek bu araç geldiğinde.
    "50 bin daha vermek.." bence sandığınız kadar kolay değil ülkemizde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.