Şimdi Ara

Yeni Skoda Superb 2015 ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.nesil Skoda Superb, 2015 yılının mart ayında düzenlenecek olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak.

Hakkında yeni detayların yavaş yavaş gelmeye başladığı yeni nesil Superb’in, B8 kasa koduna sahip yeni Passat ile aynı altyapıyı paylaşması bekleniyor. Ayrıca Skoda’nın tasarım sorumlusu Jozef Kaban, VisionC konseptinden ilham alarak tamamen çarpıcı bir otomobil tasarlayacaklarının sözünü verdi. Yeni nesil Superb büyük ihtimalle güncel versiyonda olduğu gibi liftback ve station wagon karoser seçeneklerini sunacak. Uzunluk olarak gözle görülür herhangi bir değişimin beklenmediği 4.nesil Superb’in, selefine göre daha geniş ve daha alçak bir yapıya sahip olması gündemde. Bu sayede yolcular için daha fazla omuz mesafesi ve daha geniş bir bagaj mümkün hale gelecek.

Superb, altyapısını paylaştığı Passat’dan motor seçenekleri konusunda da gerekli desteği alacak gibi görünüyor. İlk etapta göze çarpan ve kesinleşmiş üç seçenek mevcut: 2.0 TDI 190 bg, 2.0 TSI 280 bg ve 1.8 TSI 180 bg. Bu motorlardan 2.0 TSI 280 bg seçeneği, güncel modelde sunulan 3.6 litre V6 motorun yerini alacak. Ayrıca bu seçenek için opsiyonel 4×4 çekiş sisteminin de sunulması düşünülüyor.
    Skoda, hibrit kanadını da pas geçmemiş ve Passat’da sunulan; 1.4 litre TSI motor ve elektrik motorunun oluşturduğu toplam 211 beygirlik güç çıkış kapasitesine sahip plug-in hybrid seçeneğini de Superb’e entegre etmenin çalışmalarına başlamış. Bu güç seçeneğine sahip olan Passat; 2 litre/100 km ortalama yakıt tüketimi ve 50 kilometresi sadece elektrik motoruna ait olmak üzere toplam 998 km menzil vadediyor.
     Yeni Skoda Superb 2015 ANA KONU Yeni Skoda Superb 2015 ANA KONU Yeni Skoda Superb 2015 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem742 -- 11 Aralık 2014; 11:58:13 >

• Yeni şeyler geliyor. Resim fln.olsaydı keşke...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamuflajlı resmi var yalnız
  • yeni platforma oturtulursa passata çok iyi alternatif olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem742

2.0 TSI 280 bg

Akar.
  • trust06 T kullanıcısına yanıt
    Boş yere ümitlenme Superb fiyatı Passat ile aynı olacak,Skoda eski fiyat avantajını pazarda kaybetti.

• Panoromik cam tavan gördüm sanki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ OPEL CORSA 2015 - ANA KONU
    11 yıl önce açıldı
    YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Passattan hesaplı olur bu şimdiki fiyatına yakın olursa tercih edilir

• mondeo'nun 2.0 ecoboost'una cevap var sanki, alacaksın şu 2.0 tsi 280 bg'i yazacaksın arabanın arkasına 1.6 tdi sonra gör cümbüşü
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt

Selektör bağımlılarını madara edeceksin yani
  • kafadan 150 bin üzeri bir fiyattan gelir 2.0 280hp
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

kafadan 150 bin üzeri bir fiyattan gelir 2.0 280hp

2.0 TSI 280 HP DSG 4X4 150 Bin'e gelsin ilk ben alırım.Ben en az 200.000 Diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

quote:

2.0 TSI 280 HP DSG 4X4 150 Bin'e gelsin ilk ben alırım.Ben en az 200.000 Diyorum

Octi nin 120 bin olduğunu düşünürsek tam da o fiyatta gelecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paint sandım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilot84

Boş yere ümitlenme Superb fiyatı Passat ile aynı olacak,Skoda eski fiyat avantajını pazarda kaybetti.

vw den hala ucuz tüm segment araçları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

quote:

Octi nin 120 bin olduğunu düşünürsek tam da o fiyatta gelecektir.

170 i geçmez tsi motor.
  • Bence yeni vergi artislarindan sonra bu arabalara ulaşmak imkansız olacak.

Benim hevesim kalmadi artik ,forumu birakma noktasina geldim ....

• Eğer bu şekilde gelirse muazzam olur doğrusu ama fotoshop olduğunu unutmayın bunun

• Şu hibrit versiyonları kaça satılır acaba

hem az yakacak, bastın mı uçacak ohh en temizi
  • skoda suberp passatla hayatta aynı fiyata olmaz imkansız.böyle bir şey yaparsa zaten satmaz bazısı öyle birşey yazmış onun için.mesela şuanki passatla suberp arasaında dizelde dsg donanım olarak aynı olsa bile 25 bin lira civarı fark var.şu son fotoğraftaki gibi mi olur acaba tahminen böyle olur gibi geliyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.