Şimdi Ara

Yeni Skoda Yeti vs.Yeni Nissan Qasqhai 2014..! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
4.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk olarak bir eski skoda yeti kullanıcısı olarak yeni kasayı berbat ettiler. ondaki o serseri havasını normal aile çocuğu havasına döndürttüler hiç olmadı qq ya gelirsek çok iyi ama lansman testlerini videoda izledim jantlar patates çok kötü ama araç güzel ama bana kalırsa o kadar parayı verdikten sonra bir suv alırım yani ilk olarak freemont u tercih ederdim.
  • 4x4 olmadıktan sonra böyle bir araç almanın manası yok. 4x4 dü arkadaş almış başını gitmiş ne o fiyatlar öyle. Ayrıca vw grubu 1.6 dizeli elden bi geçirmeli artık en az 120 bg olmalı
  • QQ derim
  • Tabi ki yeni QQ her açıdan daha güzel ama özellikle iki aracın dolu modelleri arasında 30-35 bin fark çok.110 k'lık QQ'nun parasına 50 tane güzel alternatif var.Yetinin fiyatlar eh..., piyasanın şu azmış döneminde idare eder ama QQ bence çok yüksek, en boşu 55- 60, fulü 90 civarı olsa resmen tekel olurdu.
  • Yeti' deki sürüş keyfi, yol tutuş ve kalitenin QQ' da olabileceğini düşünmüyorum. Birde aralarında 35 bin tl fark var şaka gibi. Herşey tasarım değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Yeti' deki sürüş keyfi, yol tutuş ve kalitenin QQ' da olabileceğini düşünmüyorum. Birde aralarında 35 bin tl fark var şaka gibi. Herşey tasarım değildir.

tmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeti çirkin bi araç. Motorlarına vs. kesin bir şey diyemem. Fakat tahmini bi şekilde yorum yapıcak olsam QQ akar derdim. Ayrıca QQ o crossever görüntuden kurtuldu azda olsa. Yeti ise tam kangoo kırması onun yükseltilmişi gibi. Bide nasıl oluyorda Yeti'nin sürüş keyfi daha zevkli diyorsunuz. daha gelmemiş bi araba hakkında yorum yapıyorsunuz ? Sürüş yaptıysanız yeni bi konu acıp nasıl ne değil anlatın.

• gorko15 kullanıcısına yanıt
    Yeti' nin sürüş keyfi daha zevkli demedim. Yeti' nin sürüş keyfini verebileceğini düşünmüyorum dedim. İkisi farklı şeyler. Yeti bir crossover' dan çok bir binek araç gibi tepkiler veriyor sürücüsüne. Yol tutuş, sürüş keyfi, direksiyon tepkilerinin ne kadar iyi olduğunu her test sürüşünde söylüyorlar. QQ gelsin, eğer Yeti' den daha iyi olursa bu özellikler açısından hakkını veririz zaten ama dediğim gibi sanmıyorum. Bunu Nissan' dan beklemek hata olur.
  • Hiçbiri tabi ki.. bu kadar para verilir mi lan kırosovıra..

Gidin 30 bin'e 2.el otomatik SX4 alın. Cillop gibi araba.
  • yetide hoş olmuş ama.
  • Yeni Qashqai bana kalırsa Yeti ile kıyaslanamayacak kadar güzel olmuş...

Skoda Yeti compact SUV falan değil bildiğin ticari caddy,doblo gibi birşey...

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tarafta tamamen yeni, milyar euroluk yatırımla ortaya çıkmış C-SUV bir araç,
    Diğer tarafta artık amortismanını tamamlamış, bir kaç seneyi daha kurtarsın diye makyajlanmış, eskimiş platformlu, tipi daha ziyade ticariye benzeyen zorlama B-SUV bir araç.
    Ve bunları karşılaştırıp aradaki fiyat farkına dem vuran, gün gibi ortada olan şeyleri tam tersi yorumlayan insanlar.

Bu ne ya?

Yok yok... Bu forumda yazılan şeyleri okumak çoğu zaman vakit kaybı artık.

• bu tiple yeti den birşey olmaz.acilen 2015 yeni kasa fotoğraflarını görüyorum o şekilde bir arac cıkarmaları gerekir.bu arada qq de pahalı fiyatı.o fiyatlara olmaz.
  • Yetiye ticariden bozma diyenler olmus ama sürüşü oyle degil pek, binek araca yakin..bagaj hacmi berbat biraz..
    Qq de ise fiyatlar balon ve cam tavan akvaryum mantiginda halen daha; acilsa ne var sanki.. 1.6dci twinturbo ve powershift(edc) ile gelse segmenti harcar, o başka

• bayiilerde hala zibil gibi eski qashqailer varmis... onlari bitirmek icin tabiki de yuksek fiyatla gelecekti buarac ya da ben yanlis dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Integrale

Bir tarafta tamamen yeni, milyar euroluk yatırımla ortaya çıkmış C-SUV bir araç,
    Diğer tarafta artık amortismanını tamamlamış, bir kaç seneyi daha kurtarsın diye makyajlanmış, eskimiş platformlu, tipi daha ziyade ticariye benzeyen zorlama B-SUV bir araç.
    Ve bunları karşılaştırıp aradaki fiyat farkına dem vuran, gün gibi ortada olan şeyleri tam tersi yorumlayan insanlar.

Bu ne ya?

QQ - C-Crossover

Yeti - C-Crossover

Bu araçlar SUV değil, Yeti' de B segmenti değil.
  • quote:

quote:

Bir tarafta tamamen yeni, milyar euroluk yatırımla ortaya çıkmış C-SUV bir araç,

Bu ne ya?

QQ - C-Crossover

Yeti - C-Crossover

Yeti B segmentidir. Segment isimlerinde crossover diye birşey yoktur.

B-suv, c-suv, d-suv diye gider. Araçlar crossover olsa bile.

• quote:

quote:

quote:

Bu ne ya?

QQ - C-Crossover

Yeti - C-Crossover

Yeti B segmentidir. Segment isimlerinde crossover diye birşey yoktur.

B-suv, c-suv, d-suv diye gider. Araçlar crossover olsa bile.

Peki öyle olsun..

• Evet yeti tasarım konusunda bir çok kişinin begenmeyeceği yapıda !!! fakat bir suv tercih edilirken aracın sadece dış tasarımına bakıpta tercih sebebi olmamalıdır, bir suv da iç yani yaşam alanı tavan yuksekliği, motor şanzuman uyumu yuruyen aksamların kalitesi ve en önemlisi yerden yuksek araç kullanılacağı için yoltutuş becerikliliği ....
    aracın 1.6 greenline modeli 2.5 cm daha dusuk ama benzinli modelleri gerçektende heybetli gorunuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanertnr -- 3 Nisan 2014; 22:39:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.