Şimdi Ara

Yeni Skoda Yeti vs.Yeni Nissan Qasqhai 2014..! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
4.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

Hala gelecek abi

Tekrar gönderdim 2 hafta önce,ona da cevap gelmedi...Pes ettim

Düzeltme; Şimdi tekrar şansımı denedim,bakalım dönerler mi...

Bir sürü kaynak ve fotoğraf inceledim, hepsinde de karşılaştırmalı testlerde Yeti'nin karşısına; QQ, CX-5, ASX gibi modelleri çıkartmışlar.

Sadece AutoExpress bir marjinallik yapıp Mokka, Yeti, QQ testi yapmış.

Ama öte yandan da bir dergide 2008'in rakipleri olarak Mini Countryman ve Skoda Yeti gösterilmiş. Fikir birliği yok sanırım bu konuda.

Ama ben hayatta Yeti ile Juke ve emsallerini aynı kefeye koymam.

• QQ ile Yeti arasındaki tüm teknik kıyaslamaları bir yere koyalım, bir Yeti ye bakıyorum bir Qasqhai ye gider QQ alırdım,
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

quote:

Orijinalden alıntı: ismailsen

Arkadaşlar yeni Nissan QQ aldık ve 3-4 ay kullandıktan sonra tahammül edemeyip sattık,110.000 tl ye almıştık 1.6 DCI otomatik platinium modeli idi,içeri aldığı motor sesi,otomatik şanzımanının geri vitese attığımızdaki çok geç tepki vermesi,belli bir hızdan sonra yanlardan içeri giren rüzgar sesi başlıca sorunlar,onun dışında bilerek aldığımız ama hoşumuza gitmeyen cam tavanın açılmaması,araç hareket edince kapıların otomatik kitlenmemesi var..

Kısacası benzinli ve düz vites alacaksanız benim saydığım olumsuzluklardan bir tek rüzgar sesi kalır o da çok sorun değil ama dizel otomatik versiyonunu alacaksanız muhakkak test sürüşü yapın biz test sürüşü yapmadan aldık hata ettik..

Kaça sattınız acaba merak ettim.

Ben böle berbat bi şanziman görmedim cvt berbat sakin test etmeden almayin ben xtraille kullandim bide. 110 bin bu saçma araçlara verilmez 70 bine grand cherokee alirim 2007 falan donnim konfir güç hepsinde katlar.40 binide yakit vergi için kullanirim 5 sene hepsini karşilar 5 sene sonra cherokeyi 40 qq yu anca 70 e satarsiniz.grand cherokenin piayadai bundan iyidir .hem adam gibi suva binersiniz.

110 en iyi alrernatif forester.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DolceVita. kullanıcısına yanıt
    Bizde Şirvan abin ile böyle bir test yapmıştık vakti zamanında.Tabi bu iki aracın farklı segmentler olduğunu belirtmeden geçmedik tabi.Açık ve net söylemek gerekirse sürüşten konfora yakıttan performansa kadar epeyce fark var.Malzeme kalitesini de es geçmemek lazım.

Kuru kavrama Dsg her ne kadar sorunlu olsa da aktarmada ki başarısı kesinlikle göz ardı edilemez...

Yeni Skoda Yeti vs.Yeni Nissan Qasqhai 2014..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 11 Eylül 2014; 12:32:50 >

• Yeni yeti deyince ben de merak ettim ama ortada yeni diye bir şey göremedim. Yetinin şuan ki kasası ile qq kıyaslanamaz bence. Bu yüzden aradaki fiyat farkı da normal geliyor bana..
  • quote:

Hala gelecek abi

Tekrar gönderdim 2 hafta önce,ona da cevap gelmedi...Pes ettim

Düzeltme; Şimdi tekrar şansımı denedim,bakalım dönerler mi...

Cevap gelmeyecek gibi!..

• quote:

Bizde Şirvan abin ile böyle bir test yapmıştık vakti zamanında.Tabi bu iki aracın farklı segmentler olduğunu belirtmeden geçmedik tabi.Açık ve net söylemek gerekirse sürüşten konfora yakıttan performansa kadar epeyce fark var.Malzeme kalitesini de es geçmemek lazım.

Kuru kavrama Dsg her ne kadar sorunlu olsa da aktarmada ki başarısı kesinlikle göz ardı edilemez...

Yeni Skoda Yeti vs.Yeni Nissan Qasqhai 2014..!

Özer, Yeti hangi platform üzerinde yükseliyor?

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Golf 6 abi...Tiguan da bu platformda
  • quote:

O zaman, Yeti için B-SUV demek yanlış olur.

Tamam, platform olarak eski kalmış ama bu onun juke/Captur vs. gibi B platform alt yapısın da yükselmiş olan B-SUV lar ile bir tutulacağı anlamına gelmiyor.

Yeti'nin kullanıcı kitlesi biraz farklı(Aynen juke gibi).
    Şişkin SUV tarzından daha çok köşeli hatlı tarz araç arayışında olanların tercihi. Tabi! beklenti ve ihtiyaç da diğer etkenler.

Ben görüntüsünden dolayı pek sevmiyorum, bana ticari bir hava yansıtıyor. Juke gibi bir şey, hani "ya seversin yada nefret edersin" yaa, işte öyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

O zaman, Yeti için B-SUV demek yanlış olur.

Tamam, platform olarak eski kalmış ama bu onun juke/Captur vs. gibi B platform alt yapısın da yükselmiş olan B-SUV lar ile bir tutulacağı anlamına gelmiyor.

Yeti'nin kullanıcı kitlesi biraz farklı(Aynen juke gibi).
    Şişkin SUV tarzından daha çok köşeli hatlı tarz araç arayışında olanların tercihi. Tabi! beklenti ve ihtiyaç da diğer etkenler.

Ben görüntüsünden dolayı pek sevmiyorum, bana ticari bir hava yansıtıyor. Juke gibi bir şey, hani "ya seversin yada nefret edersin" yaa, işte öyle...

Abi mecbur kalmasaydım diye soruyorum kendime...

Kesinlikle hayır diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

quote:

Orijinalden alıntı: ismailsen

Arkadaşlar yeni Nissan QQ aldık ve 3-4 ay kullandıktan sonra tahammül edemeyip sattık,110.000 tl ye almıştık 1.6 DCI otomatik platinium modeli idi,içeri aldığı motor sesi,otomatik şanzımanının geri vitese attığımızdaki çok geç tepki vermesi,belli bir hızdan sonra yanlardan içeri giren rüzgar sesi başlıca sorunlar,onun dışında bilerek aldığımız ama hoşumuza gitmeyen cam tavanın açılmaması,araç hareket edince kapıların otomatik kitlenmemesi var..

Kısacası benzinli ve düz vites alacaksanız benim saydığım olumsuzluklardan bir tek rüzgar sesi kalır o da çok sorun değil ama dizel otomatik versiyonunu alacaksanız muhakkak test sürüşü yapın biz test sürüşü yapmadan aldık hata ettik..

Kaça sattınız acaba merak ettim.

107.000 tl ye sattık,ilan verdik ertesi gün gitti..

• quote:

Orijinalden alıntı: parker48

QQ ile Yeti arasındaki tüm teknik kıyaslamaları bir yere koyalım, bir Yeti ye bakıyorum bir Qasqhai ye gider QQ alırdım,

İş yeti ile QQ kıyaslamasından öte QQ alacakların test ederek almalarına döndü..Yeti dizayn olarak bana da çekici gelmiyor..QQ nun otomatik şanzımanına,yüksek hızlarda içeri aldığı rüzgar sesine dikkat..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.