Şimdi Ara

[Yeni]SonudBar LG LAS454B 299 tl Teknosa Mağazalarda (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
9
Favori
14.434
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: phatron_23

Normalde tv alanlara hedile edilen bir paket. Onlar mı teklif ettiler siz mi rica ettiniz digitürk için.

Haberim yoktu.Çıkardı verdi arkadaş.Eminmisiniz diye de sordum.Yok yok hediye dedi.Zorla hediye aldım :Digitürk play var.Bunuda kurup gecikmesiz kaliteli izlerim artık.Tam lig sonuna geldi iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pprodigyy -- 30 Mart 2016; 16:50:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

quote:

Normalde tv alanlara hedile edilen bir paket. Onlar mı teklif ettiler siz mi rica ettiniz digitürk için.

Haberim yoktu.Çıkardı verdi arkadaş.Eminmisiniz diye de sordum.Yok yok hediye dedi.Zorla hediye aldım :Digitürk play var.Bunuda kurup gecikmesiz kaliteli izlerim artık.Tam lig sonuna geldi iyi oldu.

lig tv paketinde fenerbahçe ve galatasaray maçları yok . bilginiz olsun.

zarf içeriğinde yazıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: eahmet

quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

quote:

lig tv paketinde fenerbahçe ve galatasaray maçları yok . bilginiz olsun.

zarf içeriğinde yazıyor .

Anladım.Olsun kullanırım bir şekilde.Artı Beşiktaşlı arkadaşlar değerlendirebilir.

• Hoparlöre bu parayı vermem arkadaş, isterse 1000TL'den düşsün.

• İzmir point bornova teknosadan alacak varsa
    250 lira ustu 50 lira hediye ceki var
    249 liraya gelir

Hediye çeki kazanmak için, tek seferde yapılan 250 TL veya üzeri alışverişiniz fişi/faturası ile birlikte POINTZ noktasına müracaat etmeniz gerekmektedir. POINTZ noktasında size gösterilen QR'ı uygulama üzerinden okuttuğunuz takdirde, 50 TL değerinde hediye çeki olarak kullanabileceğiniz kod üyelik sırasında verdiğiniz cep telefonuna SMS olarak gönderilecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuilde

İzmir point bornova teknosadan alacak varsa
    249 liraya gelir

Hediye çeki kazanmak için, tek seferde yapılan 250 TL veya üzeri alışverişiniz fişi/faturası ile birlikte POINTZ noktasına müracaat etmeniz gerekmektedir. POINTZ noktasında size gösterilen QR'ı uygulama üzerinden okuttuğunuz takdirde, 50 TL değerinde hediye çeki olarak kullanabileceğiniz kod üyelik sırasında verdiğiniz cep telefonuna SMS olarak gönderilecektir.

BU ÇOK İYİMİŞ, ALIŞVERİŞDEN SONRAMI ? KOD ALINABİLİYOR ?

VE SADECE POİNTEKİ MAGAZALARDA GEÇİYOR DİYMİ ?

• sepete ekleyin 299 a düşüyor beyler
  • quote:

249 liraya gelir

On numara haber ancak Point'te stok var mı ?
    İnternetten baktığımda 1-5 Gün teslim yazıyor sanırım bu stok yok demek..

• bilgin_yener kullanıcısına yanıt
    ersin1313 kullanıcısına yanıt
    POINTZ BAHAR KAMPANYASI....

8 MART - 31 MART 2016 tarihleri arasında Point Bornova genelinde tek seferde yapılan 250 TL ve üzeri alışverişlerinde tek seferlik üye iş yerlerinde geçerli 50 TL değerinde hediye çeki kazanacaktır.

Hediye çeklerinin geçerli olduğu üye işyerleri aşağıdaki gibidir;

1. ALSANCAK UNLU MAMÜLLERİ

2. ARMANİ JEANS

3. ARPEGE

4. ATASAY

5. AVEA TTNET TELEKOM

6. AVVA

7. AYAKKABI DÜNYASI

8. D&R

9. DAMAT-TWEEN

10. DİVARESE

11. DRY TÜRK

12. ELLE

13. GANT

14. KAHVE DİYARI

15. KARACA HOME

16. LACOSTE

17. LG PREMİUM SHOP

18. MEDİAMARKT

19. MUDO CONCEPT

20. NAUTİCA

21. OPMAR OPTİK

22. PENTİ

23. POLO GARAGE

24. SAMSUNG

25. SCOTCH & SODA

26. SPORT SOUL

27. SUPERSTEP

28. TELELİFE

29. VAKKO

30. BARÇINSPOR

31. H&M

32. HOTİÇ

33. DERİMOD

Parayi odeyip 1 hafta sonra alabiliyorsak sikinti yok. Yarin bitiyor kampanya. Yarin gidip bi bakayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuilde -- 30 Mart 2016; 17:29:43 >

• Sepette indirim saglaniyor teknosanin sitesinde.

• internet sitesindede 300 e düştü. saldırın. stok bırakmayın. yakışmaz donanımhaber ailesine.

hadi bakalım. yarına stok kalmasın . indirim sepette oluyor . bir üsteki arkadaşın yazdığı gibi.

deneyimleriniz paylaşırsanız sevinirim .

kalın sağlıcakla.
  • ürünü sepete attım. sepet açılmıyor. çok talep var anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: system_25

Bugün 300 liraya Giresun teknosa mağazasından teslim aldım. İçinden optik kablo çıkmıyor, sonradan satın almanız gerekiyor. Bilginiz olsun. Kabloyu henüz almadım.

İçinden optik kablo çıkıyor.yanlış bilgi vermeyelim lütfen.açılmış kutumuydu acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet optik kablo çıkıyor zaten kutunun üstünde de yazıyor.

• evet arkadaslar alanlara hayirli olsun. digiyurk hediyesini almayan varsa teknosanin 850 li nosunu arayin. onlar hallediyorlar cebinize bir kod gonderiyorlar. halloluyor.

• arkadaslar urun nasildir vestel 48inc tv aldik tv cok iyi degil farkındayım ama bunu altina koysak biraz kurtarir mi acaba acikcasi yabanciyim bu soundbar teknolojisine bilgili arkadaslardan yorum bekliyorum almak icin.bulunduğum yerde.bakma sansim yok netten sipariş verecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersin1313

quote:

249 liraya gelir

On numara haber ancak Point'te stok var mı ?
    İnternetten baktığımda 1-5 Gün teslim yazıyor sanırım bu stok yok demek..

Kendi Soruma kendim cevap vereyim

Az önce point bornovadan aldım stok yok direk depodan adrese teslim şekilde. Cuma 12:00-15:00 arası teslim edilecek. Digiturk kodunu ben istemeden arkadaş verdi, evde zaten olduğunu ihtiyacımın olmadığını söyledim, bir arkadaşa verirsiniz deyip zorla verdi açıkçası :)
    Fatura ile bi üst kattaki Pointz noktasından, Point Bornovada bi çok yerde geçerli 50 TL hediye çeki de aldım.

Point Bornovadan aktaracaklarım bu kadar

• Urun de ekran yok. Sadece simge isareti var. Ses ortalama. Bluetooth cekimi zayif. Fiyat ucuz. Hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: antrepocu

Urun de ekran yok. Sadece simge isareti var. Ses ortalama. Bluetooth cekimi zayif. Fiyat ucuz. Hayirli olsun

Ses ortalama derken? Kalitesi mi yetersiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bluetooth ile telefon dan müzik dinledim bana göre başarılı tabii kişisel beklentiye göre değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 30 Mart 2016; 20:03:22 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.