Şimdi Ara

[Yeni]SonudBar LG LAS454B 299 tl Teknosa Mağazalarda (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
9
Favori
14.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eve gelip kurdum alacak olanalr kaçırmasın doların bu seviyesinde çok iyi.amerikadan bile 140ile 170 doalr arasında değişiyor.ses seviyesi güzel tavsiye ederim ev için çok ideal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • almayı düşünenlere halkalı arenaparkta 20 küsür tane daha mevcut. ben aldım şimdi deniyorum 1+1 evde gayet iş görür bluethootdan çok temiz ses veriyor.
  • Gittim aldım dayanamadım saat 22.00de kapanıyormus. Evde zaten lg bh6730 vardı. Bu sıcak fırsatlar adamı batırır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde ses nasil arkadaslar. Ben teknosada denedim. Cok asiri iyi degil gibi geldi. Ama orasi baya acik bi alandi. Evdeki performansini degerlendirirmisiniz.

• kampanya kesin devam mı yeni gördüm ben..
  • izmitte sordum 449₺ gibi bir fiyat yazıyordu indirimden haberleri yoktu denedim güzel sesi var gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nowhere_man

quote:

Orijinalden alıntı: windwind

Neden hrgün iyiki almışım diyorsunuz açıklarmısınız?

Bluetooth ozelligi cok iyi bilgisayar telefon tabletten direk dolby ses veriyor. Ses kalitesi iyi. Beni tek uzen ocaktq 450 ye almistim. Yedigim kazik uzdu

tv ye nasıl bağlantı kurdunuz? LG 47LM660S tv var bende olur mu? Bluetooth özeliğinden bahsedilince kafam karıştı
  • Acıbadem Akasya AVM'den aldım stoklarında ürün var.
    Fiyatına göre ses kalitesini beğendiğim bir ürün. Ses seviyesi olarak da apartman dairesinde yaşayan arkadaşlar için gayet yeterli olacaktır.
    Uygun fiyatlı ses sistemi arayanlara önerilebilir.

Haber veren arkadaşa teşekkürler...

• Fiyat 449 yazıyor. Şubelere gidip sansimizi mi deniyoruz arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: laider

Fiyat 449 yazıyor. Şubelere gidip sansimizi mi deniyoruz arkadaşlar?

Fiyat mağazalarda 450 etiket gözüküyor çalışanlarında haberi yok kasada okutunca 299 tl oluyor.alıp kasaya gidin direk.ev içinde ses yeterli sinema modunda baslar kapı camlarını bile titretiyor ev için fazlasıyla yeterli bir ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: pingu81

quote:

Orijinalden alıntı: nowhere_man

quote:

Orijinalden alıntı: windwind

Neden hrgün iyiki almışım diyorsunuz açıklarmısınız?

Bluetooth ozelligi cok iyi bilgisayar telefon tabletten direk dolby ses veriyor. Ses kalitesi iyi. Beni tek uzen ocaktq 450 ye almistim. Yedigim kazik uzdu

tv ye nasıl bağlantı kurdunuz? LG 47LM660S tv var bende olur mu? Bluetooth özeliğinden bahsedilince kafam karıştı

Optical girisi diye bir giris ile baglaniyor. Tv de bluetooth varsa bluetooth da gorur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün cevahir'e gidip reyonda duran görevliye sordum fiyatını 499 dedi. kampanya varmış dedim o vardı bitti tekrar bi kampanya bilgisi gelmedi dedi. burada yazılanlar uyarınca kasada okuttum orada da 499 çıktı. daha sonra teknosa müşteri hizmetlerini arayıp sordum bu ürünün fiyatı nedir diye onlar da 499 lira, bazı kampanyalar atıyorum 200 üründe geçerli oluyor 200 ürünün stoğu bittikten sonra fiyat normale dönüyor dedi. bana da mantıklı geldi çıktım mağazadan. ama sonra alan arkadaşlar da olmuş sanırım. anlayamadım neden böyle.
  • evde bilgisayar hoperlörünün 5.1 i sistemi tvye 2.1 olarak bağlı insaınn alası geliyor ucuzluğu görünce
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanil

Şimdi aldım 299 tl.Aydın forumdan.haber veren ben olayım
    Bu mesaja eklenen görseller:

[Yeni]SonudBar LG LAS454B 299 tl Teknosa Mağazalarda

dostum bende aydındayım var mıydı daha kapalı kutu hemen alacağım?

• quote:

Orijinalden alıntı: sinangin

dün cevahir'e gidip reyonda duran görevliye sordum fiyatını 499 dedi. kampanya varmış dedim o vardı bitti tekrar bi kampanya bilgisi gelmedi dedi. burada yazılanlar uyarınca kasada okuttum orada da 499 çıktı. daha sonra teknosa müşteri hizmetlerini arayıp sordum bu ürünün fiyatı nedir diye onlar da 499 lira, bazı kampanyalar atıyorum 200 üründe geçerli oluyor 200 ürünün stoğu bittikten sonra fiyat normale dönüyor dedi. bana da mantıklı geldi çıktım mağazadan. ama sonra alan arkadaşlar da olmuş sanırım. anlayamadım neden böyle.

Ben dün akşam 7 gibi aldım etiket 450 liraydı.kasada okutunca 300 liraya düştüğünü söylediler.farklı bir teknosada deneyin bence şansınızı çünkü yukardaki bilgiye göre 31 marta kadar fiyat geçerli

• Kampanya 31 Marta kadar geçerli dün cevahirden aldım saat 5 gibi, gittiginiz teknosa magazalarina kampanyanın stok limitli olmadigini belirtin. Emsal teşkil etmesi icin fiyat ekran görüntüsünü teknosa çalışanlarına gosterebilirsiniz.
     [Yeni]SonudBar LG LAS454B 299 tl Teknosa Mağazalarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenking -- 30 Mart 2016; 10:36:39 >

• Sadece lg demi var indirim
    Samsung soundbarlarda fiyat durumu nedir acaba
    TV Samsung olanlar için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnızca bu üründe fiyat var

• hdmi yoksa işe yaramaz
  • hadi arkadaşlar . el birliği ile stokları bitirelim .
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.