Şimdi Ara

[Yeni]SonudBar LG LAS454B 299 tl Teknosa Mağazalarda (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
9
Favori
14.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başka mağazaya bakıyım orda da yoksa kapalı kutu stokta olan mağazadan getirtebilirmisiniz diye söylerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarchistDeist

quote:

Orijinalden alıntı: Serciey

quote:

Orijinalden alıntı: AnarchistDeist

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=112692009&p=1#112692009
    Bu konuda olumlu yorumlar ağırlıklı. Ama şu yorumdan dolayi kararsız kaldım. ;

yön duyum farkı var, 4.1 hazırlanmış fimler oyunlar yön duygusunu sesle verir, ses sağdan soldan gelir. 2.1 olursa bu yönlendirme algılanamaz, ses düz karşıdan gelir. 4.1'de sağdan soldan gelen anlaşılır, 7.1'de arkadan gelen ses de anlaşılır.

Bende bunu merak ediyorum. Soundbar 90cm kadar. Sesi sağ-sol olarak yeterli düzeyde ayırabilir mi? 2 kanal hoparlörüm var, kendimden birer metre sağ ve sol ayırınca hoparlörleri stereo olayı keyif veriyor. Soundbarda nasıl olur bilmiyorum 1,5m mesafe karşısından.

Yorumlar çok iyi ama sırf bu 2.1 muhabbetinden dolayı kararsız kaldım. almışken 4.1 ya da 7.1 almak mantıklı geliyor. fiyatları bilmiyorum ama.

Dediğn modeller soundbarlarda 1000 liradan başlıyor sonuçta buda 450 tlden 300 e düşen bir ürün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• turkay23 kullanıcısına yanıt
    sıcak fırsat olsun da fiyat pek önemli değil :)
  • Bugün Mediamarkt'ta buna benzeyen ama 200 W'lık bir modeli dinledim woofer'ı çok zayıftı. Bunu test eden var mı?

Edit : Test ettiğim cihaz buydu;

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lg-las453b-2-1-kanal-soundbar-siyah-1155074.html

Edit 2 :Bahsettiğim ürünün woofer'ı 100 W iken konudaki ürünün woofer'ı 200 W değerinde. Bilginize.

Edit 3 : Birisi şu konuyu kaldırsın dayanamayıp alıcam şu soundbarı. Eski aracımdaki komponent takımının sürekli çıkışının 100 W olduğunu görünce bu fiyata alınabilir geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wurtz -- 28 Mart 2016; 22:54:15 >

• bugun ugrayan oldumu. fiyat 299 tlmi hala

• Ben bakamadim. Giden varmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: akonay

Uyanamamışım herhalde,SonudBar ne diye konuya girdim..

bizimlesin
  • Fiyat aynımı beyler yok mu bakan

• Şimdi aldım 299 tl.Aydın forumdan.haber veren ben olayım
    Bu mesaja eklenen görseller:

[Yeni]SonudBar LG LAS454B 299 tl Teknosa Mağazalarda

• Ben pazar günü almayı denedim,fiyat değişti 449 oldu dediler (viaport marina tuzla teknosa da)
  • kanil K kullanıcısına yanıt
    İyi günler hayırlı olsun kalitesi nasıl.ayrıca demin kardeşime sorduğum 450 dediler.ama ezberden soylemis adam.siz aldığınızda fiyat etiketi varmıydı üzerinde

• bende gittim etiket fiyatı 450 sordum kampanya bitti dediler

• quote:

Orijinalden alıntı: Jon Kar

bende gittim etiket fiyatı 450 sordum kampanya bitti dediler

Bence ortada bir yanlış var çalışanların bilgileri yok galiba.siz bugünkü gittiniz

• keske kasada okutsaydiniz.

• turkay23 kullanıcısına yanıt
    simdi tekrar gidiyorum biraz kavga edeyim teknosa ile :)
  • Jon Kar kullanıcısına yanıt
    Alırsanız haber verinde bende gidicem kavgaya

• Biraz önce aldım kasa da barkotu okutturun 299 TL mağazalarda.Bazı mağazalarda fiyat etiketlerini değiştirmemişler 449 TL yazıyor sistemden fiyatına bakınca 299 TL olduğunu söylüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 29 Mart 2016; 15:16:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonic35

Biraz önce aldım kasa da barkotu okutturun 299 TL mağazalarda.Bazı mağazalarda fiyat etiketlerini değiştirmemişler 449 TL yazıyor sistemden fiyatına bakınca 299 TL olduğunu söylüyorlar.

eyvallah kardes.

• Kampanya tekrar baslamis 31mart a kadar surecekmis bilginiz olsun arkadaslar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten alındığını söyleyin... 31 Mart'tan önce alma imkanım yok, sonra yine yaparlar sanırım ama bilmiyorum...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.