Şimdi Ara

[Yeni]SonudBar LG LAS454B 299 tl Teknosa Mağazalarda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
9
Favori
14.432
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 300 W dusuk kalir gibi geliyor. Almisken 1000 W lik bir surround almak mi mantikli olur acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpersahin A kullanıcısına yanıt
    Lg soundbarlar, eşdeğer diğer markalardan daha tok ve temiz ses veriyor. Filmciler için güzel cihaz. Bende 2+1 olmasa alırdım, bir de keşke gri olaydı, tv gri, bu altında sırıtır biraz

• İstanbul İzmit civarlarında magazada gördüğünüz varmı ? Malum arıyoruz açmıyolar magazalar telefonu
  • Ürün mağada olmasa bile depodan istetip adresinize kargolatabilirler. Rizede şuan mağazada 10 adet var. Ürün ses kalitesi olarak fiyatına göre çok iyi. Bloototh üzerinden bağlanılabilmesi çok hoş. Kutu içeriğinden kumanda, askı aparatı, optik ses kablosu çıkıyor. Vatanbilgisayarda satılan modeli 200w bunuda dikkate alın, teknosa daki 300w.
  • Magaza fiyatlarimi bu. Ben simdi mobilden baktim 499 tl gozukuyor.

• Afyon veya isparta'da varsa yeşillendirin beni

• Alan arkadaslar magazadan mi aldiniz bu fiyatlardan?

• quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

300 W dusuk kalir gibi geliyor. Almisken 1000 W lik bir surround almak mi mantikli olur acaba?

Watt degerlerine bu kadar takilmayin. 1000 watt olayina bitiyorum zaten. 1000 watt ile konser verirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 450 lira gözüküyor?Mağazalarda mı o fiyat?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende şimdi baktım 449 TL görünüyor.
  • B.AYAR kullanıcısına yanıt
    Guneslipark magazasindan dun aldim ben 299 tl ye

• windwind W kullanıcısına yanıt
    film izlerken oyun oynarken kalitesini belli ediyor sesi 20 lere getirdiğimde patlama efektlerinde falan evdeki vitrinleri zangır zangır sallıyor böyle bir bass beklemiyordum alırken bu arada sesi 100 e kadar açılıyor sinemadaymış hissi veren bi alet subwoofer ı kablosuz olması kablo kirliliği olmaması nedeniyle almıştım iyikide almışım
  • 120w lık bile apartmanı inlettiğine göre bu fiyata bu alet kaçmaz bence.
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=112692009&p=1#112692009
    Bu konuda olumlu yorumlar ağırlıklı. Ama şu yorumdan dolayi kararsız kaldım. ;

yön duyum farkı var, 4.1 hazırlanmış fimler oyunlar yön duygusunu sesle verir, ses sağdan soldan gelir. 2.1 olursa bu yönlendirme algılanamaz, ses düz karşıdan gelir. 4.1'de sağdan soldan gelen anlaşılır, 7.1'de arkadan gelen ses de anlaşılır.

• Kampanya günübirlik mis Rize teknosa yi arayıp sordum, artık 449 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

300 W dusuk kalir gibi geliyor. Almisken 1000 W lik bir surround almak mi mantikli olur acaba?

Watt degerlerine bu kadar takilmayin. 1000 watt olayina bitiyorum zaten. 1000 watt ile konser verirsin.

PMPO ve RMS arasındaki farkı biliyorum ve ev sinema sistemlerinin çoğunun RMS değeri 1000 W. Önemli olan 1000 W'ın %75 değerinde verdiği ses değil %30'larda verdiği temiz ses. Yoksa 300 W'lık bir sistem de %90 larda aynı sesi verir ancak aşırı derecede bozulma olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

PMPO ve RMS arasındaki farkı biliyorum ve ev sinema sistemlerinin çoğunun RMS değeri 1000 W. Önemli olan 1000 W'ın %75 değerinde verdiği ses değil %30'larda verdiği temiz ses. Yoksa 300 W'lık bir sistem de %90 larda aynı sesi verir ancak aşırı derecede bozulma olur.

PMPO tamamen gereksiz zaten.

O dediğin sistemlerde evet 1000 watt rms yazar ama 1000 watt rms olması kesinlikle imkansız. Demek istediğim buydu. O rakamlara fazla güvenmemek lazım yani. Temizlik daha önemli sen de söylemişsin zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 26 Mart 2016; 14:13:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar boşuna gitmeyin i fiyat tekrar 449 a çıkmış. Tam alacaktım maalesef çıkmış fiyat

• Evet gitmeyin boşuna fiyat 449 olmuş dün bitmiş kampanya zaten

• Kaçirdik

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.