Şimdi Ara

[Yeni]SonudBar LG LAS454B 299 tl Teknosa Mağazalarda (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
9
Favori
14.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alsam mı acaba televizyonu çok yüksek sesle kullanamıyorum eşim sürekli televizyonun sesi çok açık, sesi kıs dediği için. Acaba bu ürün gereksiz mi olur benim için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanil

Şimdi aldım 299 tl.Aydın forumdan.haber veren ben olayım
    Bu mesaja eklenen görseller:

[Yeni]SonudBar LG LAS454B 299 tl Teknosa Mağazalarda

LAS 450H değil
    Yani HDMİ yok..
    Optik ve Bluetooth var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi tanede ben aldım Arabasız gitmeyin kutusu cok kaba hoporlor kibar.
  • Kampanya bitmis arkadaaslar

• nasil kampanya bu ya saatlik kampanyami yapiyorlar. size bitti diye kim dedi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: sinangin

Kampanya bitmis arkadaaslar

Bugun öğleden sonra aldım ve sordum 299 Tl mart sonuna kadar.

Kampaya bitmişti uzatıldı dedi. Etikete bakmayın bilgisayardan baktılar 299 ok.
  • Bende biraz önce aldım eve geldim kurulumu yaptım on numara ürün ihtiyacı olanlar kaçırmasın.
    Fiyat Kasada düşüyor ve ay sonuna kadar kampanya devam ediyor bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinangin

Kampanya bitmis arkadaaslar

size kim dedi bitmiş diye. keşke kasaya okutsaydınız.
  • 1 saat once aldım kampanya devam çalışanların haberi yok kutuyu alıp kasaya gidin alın ürünü.şimdi eve gidiyorum kurucam birazdan

• quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

1 saat once aldım kampanya devam çalışanların haberi yok kutuyu alıp kasaya gidin alın ürünü.şimdi eve gidiyorum kurucam birazdan

eyvallah kardeş. zannediyorum fiyat değişikliğinden haberleri yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: windwind

Neden hrgün iyiki almışım diyorsunuz açıklarmısınız?

Bluetooth ozelligi cok iyi bilgisayar telefon tabletten direk dolby ses veriyor. Ses kalitesi iyi. Beni tek uzen ocaktq 450 ye almistim. Yedigim kazik uzdu

• Bass derinligi ve yuksekligini Logitech urunleriyle karsilastirabilir misiniz? Mesela bendeki Z623 bass sonda ses 1 de iken cami hatta bazi sarkikarda duvari titretebiliyor. Tizler vasat tabi.. Zaten bu LG yi alirsam tizleri icin alcam ama bass larda onemli tabi.

Edit: Subwoofer elektrik tuketimi 33 watt mis. Z623 gibi olamaz o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 29 Mart 2016; 20:30:24 >
  • csaat 20.45 itibarii ile ist. toriumdan aldim. daha 7 tane var dedi eleman.

• metrocity teknosadada 3 tane kutuda vsr. stok sorunu yok sanırım. mağazadan alıp eve kargo ile ücreysiz gönderebiliyorsunuz.arabanız yoksa taşıması imkansız . subwoofer kabloduz çslışıyor. kablolu seçeneğiminde olmasını tetcih ederdim. benim tv nin arkadında müsait yer var. kablolu her zaman daha iyidir. tv ye optik ile bağlanıyor sadece . tv nizde optik bağlantı yoksa cihazı bağlayamazsınız. subwoofer fazla kaliteli değil. ama ünite güzel diyebilirim. paradına göre alınanilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trustuer

csaat 20.45 itibarii ile ist. toriumdan aldim. daha 7 tane var dedi eleman.

Hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

quote:

Orijinalden alıntı: Trustuer

csaat 20.45 itibarii ile ist. toriumdan aldim. daha 7 tane var dedi eleman.

Hayırlı olsun

sagol dostum. uc ay digiturk deneme paketi+worldcard mart kampanyasi 6. alisveris oldu.wvet arkadasin dedigi gibi cok buyuk. icerden otoparka zor tasidim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trustuer -- 29 Mart 2016; 21:39:23 >
  • ben bu ürünü denedım benı tatmin etmedı sesi,soundbarları yaklasık 3 ay boyunca arastırdım.Uzun arastırmalar sonucu 3540a LG modelini aldım,bu ürün apartman dairesi için fazla seslı olabilir ama soudbarlarda önemli olan ses değil surround geçişler ve sesın toklugudur.

tşk
  • Ya arkadaş bu sıcak fırsatlar köşesi adamı batırır. Evde tvye takılı lg hb1100 var. Z906 evlenince eve kurarım diye kutusunda duruyor, bilgisayardada x530 var ama şu an şeytan çok pis dürtüyor yok abi kendime engel olmam lazım 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom1259

Ya arkadaş bu sıcak fırsatlar köşesi adamı batırır. Evde tvye takılı lg hb1100 var. Z906 evlenince eve kurarım diye kutusunda duruyor, bilgisayardada x530 var ama şu an şeytan çok pis dürtüyor yok abi kendime engel olmam lazım 😀

Ayni sekilde bende evlenince kurarim diye alayim diyorum ama masraflardan kendimi durdurmak istiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.