Şimdi Ara

[Yeni]SonudBar LG LAS454B 299 tl Teknosa Mağazalarda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
9
Favori
14.420
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demek ki sıcak fırsatlara hergün bakmak gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wurtz kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 300w var.Inan sesi 25 den fazla acamiyorum.100e kadar cikiyor sesi.300 fazlasiyla yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemnalbant -- 26 Mart 2016; 14:37:31 >
  • Sound bar almayi dusunenlere lg 3530a modelini slddetle tavsiye ederim.Fiyati gg de 500 civari.Ama inletirsiniz mahalleyi :)

• ben de mağazayı arayıp sordum. 449 lira dedi. kaçırdık fırsatı
  • ankara acity"de 1adet mevcut, temiz. almak isteyenlere duyurulur
  • Surda da farkli bir modeli 299 tl ama aradaki farklar ne bilmiyorum. Bilen arkadaslar aydinlatir;

http://www.shop90.com/nb2540-soundbar-ev-sinema-sistemi-detayi-100407482

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Las454B de Hdmi çıkışı yok optik-bluetoth var.
    Las450H de Hdmi-Optik-Bluetoth var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 26 Mart 2016; 23:35:25 >
  • Bunun bir farklı versiyonu da bende var, HDMI girişi yok bunlarda sadece optik var, bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarchistDeist

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=112692009&p=1#112692009
    Bu konuda olumlu yorumlar ağırlıklı. Ama şu yorumdan dolayi kararsız kaldım. ;

yön duyum farkı var, 4.1 hazırlanmış fimler oyunlar yön duygusunu sesle verir, ses sağdan soldan gelir. 2.1 olursa bu yönlendirme algılanamaz, ses düz karşıdan gelir. 4.1'de sağdan soldan gelen anlaşılır, 7.1'de arkadan gelen ses de anlaşılır.

Bende bunu merak ediyorum. Soundbar 90cm kadar. Sesi sağ-sol olarak yeterli düzeyde ayırabilir mi? 2 kanal hoparlörüm var, kendimden birer metre sağ ve sol ayırınca hoparlörleri stereo olayı keyif veriyor. Soundbarda nasıl olur bilmiyorum 1,5m mesafe karşısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serciey -- 27 Mart 2016; 10:11:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hdmi dan tvye bağlayınca bazen tv açıldığında soundbar otomatik açılmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bugün teknosaları gezdim.ürünü inceledim.çalışan arkadaş numaramı aldı indirime girerse arıcam abi seni diye.gerçekten de eve gelince arasdı.ürün tekrardan 299 tlye düşmüş.bilginize.
  • recep41 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yarın da 299 TL olacak mı ?

• kardeşim arkadaş telefonda 31 marta kadar bu fiyat dedi.bende şuanda alsam mı almasam mı diye düşünüyorum.mayısta düğün var.
    Eyvallah teşekkür ederim teknosa ya bakayım.

Şuan mağazada 299 TL olmuşmu yarın mı başlıyor ?

• bana abi sen çıktın barkodu okuttum 299 tl ye düşmüş dedi.yani başladı o fiyat.inşallah tüm türkiyede olmuşturda almak isteyen herkes indirimden yararlanır.telefon edebiliyorsan telefon et istersen.
  • Kullanan arkadaşlara bir sorum olacak, bu modelin üzerinde uyku modu (sleep time) bulunuyor mu ?
    Magazaya gittim sordum 299 TL dedi ama o mağazada kalmamış başka mağazaya bakıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonic35

Magazaya gittim sordum 299 TL dedi ama o mağazada kalmamış başka mağazaya bakıcam.

Yani fiyat dogru. Kardesim izmirdesin sen glaiba. Ben kocaelideyim baya bi stok vardi. Magaza arasi getirtebilirlerse dene istersen sansini. Gerce baska magazalardan bulursun belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serciey

quote:

Orijinalden alıntı: AnarchistDeist

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=112692009&p=1#112692009
    Bu konuda olumlu yorumlar ağırlıklı. Ama şu yorumdan dolayi kararsız kaldım. ;

yön duyum farkı var, 4.1 hazırlanmış fimler oyunlar yön duygusunu sesle verir, ses sağdan soldan gelir. 2.1 olursa bu yönlendirme algılanamaz, ses düz karşıdan gelir. 4.1'de sağdan soldan gelen anlaşılır, 7.1'de arkadan gelen ses de anlaşılır.

Bende bunu merak ediyorum. Soundbar 90cm kadar. Sesi sağ-sol olarak yeterli düzeyde ayırabilir mi? 2 kanal hoparlörüm var, kendimden birer metre sağ ve sol ayırınca hoparlörleri stereo olayı keyif veriyor. Soundbarda nasıl olur bilmiyorum 1,5m mesafe karşısından.

Yorumlar çok iyi ama sırf bu 2.1 muhabbetinden dolayı kararsız kaldım. almışken 4.1 ya da 7.1 almak mantıklı geliyor. fiyatları bilmiyorum ama.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.