Şimdi Ara

[Yeni]SonudBar LG LAS454B 299 tl Teknosa Mağazalarda (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
9
Favori
14.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ertemli

Sadece lg demi var indirim
    Samsung soundbarlarda fiyat durumu nedir acaba
    TV Samsung olanlar için

benim tv samsung ama çok uyumlu çalıştılar optik ses çıkışna bağladım harika oldu.
  • Vardı daha birde forum aydında 100 tl alışverişe 25tl hediye çeki veriyor. @melihaga

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkay23 kullanıcısına yanıt
    Drc on tuşuna 3 saniye basılı tutunca tv nin kumandasından soundbar'ın ses arttırma-azaltma işlemlerini yapabiliyormusunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sonic35

Drc on tuşuna 3 saniye basılı tutunca tv nin kumandasından soundbar'ın ses arttırma-azaltma işlemlerini yapabiliyormusunuz?

dün akşam denedim oldu.Ama diğer kendi kumandasını kullanınca devre dışı kalıyor.Sonra bi daha yapmaya çalıştım olmadı saate geç oldu diye uğraşmadım.Ama sıkıntı yok o konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

hdmi yoksa işe yaramaz

Ses sistemleri için hdmi geri kalmis bir teknoloji. Artık optik girişler var

• müzik için sizce logitech z533mü yoksa lg las454b mi.teşekkürler

• turkay23 kullanıcısına yanıt
    Philips tv de denedim 3-4 kere bağlantı yapamadım.

• Benim tv de klavye mouse için bt var.Sanırım bu ürün tv de bt ile çalışmaz.
  • Ben az önce aldım. Akşam evde deneyeceğim. halen 299 lira teknosada. almak isteyen olursa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratseker

Ben az önce aldım. Akşam evde deneyeceğim. halen 299 lira teknosada. almak isteyen olursa...

sitede daha pahalı.

nerden temin edebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: c3206

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

hdmi yoksa işe yaramaz

Ses sistemleri için hdmi geri kalmis bir teknoloji. Artık optik girişler var

çüşş bu kadar da atılmaz hdmi optikten yıllar sonra sonra çıkan dts hd master ve dolby true hd gibi optiğin çözemediği (bant genişliğinin yetmediği ) ses kodeklerinide çözer

• pprodigyy kullanıcısına yanıt
    Ben Ankara Cepa teknosadan sonuncusunu almıştım. Şu linkten "bulunduğu mağazalar" butonuna basarak tedarik edebileceğiniz mağazaları illere göre görebiliyorsunuz.
    tavsiyem gitmeden önce stokta olup olmadığını telefon ile sormanız.

http://www.teknosa.com/urunler/110100918/lg-las454b-dturllk-soundbar-ev-sinema-sistemi-300w
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratseker

Ben Ankara Cepa teknosadan sonuncusunu almıştım. Şu linkten "bulunduğu mağazalar" butonuna basarak tedarik edebileceğiniz mağazaları illere göre görebiliyorsunuz.
    tavsiyem gitmeden önce stokta olup olmadığını telefon ile sormanız.

http://www.teknosa.com/urunler/110100918/lg-las454b-dturllk-soundbar-ev-sinema-sistemi-300w

Teşekkürler ürün hemen dibimdeki mağazada varmış.

Ankara İzmir caddesindeki teknosada var arkadaşlar.Stoklu.Adrese yollayabiliyorum der.İsterseniz arayıp alabilirsiniz.

TEL
    (0312) 232 08 30

• Hocam 299 dan mı veriyor magaza ?
  • Az önce Maltepe Carrefoursa express den 299 TL ye aldım ve haber veren arkadaşa teşekkürler..
    Yanımda forumda paylaşılan ekran görüntüsü vs ile hazırlıklı gitmiştim ancak satıcıların bilgisi vardı ve sorun olmadı hemen alıp çıktım.
  • Bugün 300 liraya Giresun teknosa mağazasından teslim aldım. İçinden optik kablo çıkmıyor, sonradan satın almanız gerekiyor. Bilginiz olsun. Kabloyu henüz almadım.

Edit: bana gelenin açılmış kutu olduğunu tespit ettik, yenisiyle değiştirdik. Kablo geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system_25 -- 30 Mart 2016; 23:47:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: system_25

Bugün 300 liraya Giresun teknosa mağazasından teslim aldım. İçinden optik kablo çıkmıyor, sonradan satın almanız gerekiyor. Bilginiz olsun. Kabloyu henüz almadım.

Sounbarı bende aldım acmamıstım optik kablo cıkmıyorsa cok ayıp yani..
  • Mağazada satış fiyatı 640 TL ama 299 A veriyorlar.Aldım 1 tane.Artı 3 aylık digitürk full paket hediyesi aldım.( lig tv v.s hepsi içinde) Kurulum için 45 tl ödenecek.Ayrıca 3 ay bitiminde sadece receiver geri veriliyor.Çanak antende bize kalıyor.Haziran ayına kadar aktivasyon süresi var.Haberiniz olsun arkadaşlar.Aldığım mağaza Ankara İzmir cad.şubesi.
    Bu mesaja eklenen görseller:

[Yeni]SonudBar LG LAS454B 299 tl Teknosa Mağazalarda

• system_25 kullanıcısına yanıt
    Kutunun içinden optik kablo çıkıyor.Cihaz aksesuar bilgilerinde pil-kumanda-optik kablo-duvara askı aparatı yazıyor.
     [Yeni]SonudBar LG LAS454B 299 tl Teknosa Mağazalarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 30 Mart 2016; 16:50:13 >
  • pprodigyy kullanıcısına yanıt
    Normalde tv alanlara hedile edilen bir paket. Onlar mı teklif ettiler siz mi rica ettiniz digitürk için.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.