Şimdi Ara

Yeni Sürücüye Tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk önce herkese iyi forumlar diliyorum, 1-2 ay süren düşünme süremden sonra motor almaya karar verdim fakat yakınlarımda bu konuda bana hiç yardımcı olabilicek birileri olmadığı için sizden yardım bekliyorum.

İlk soru : Başlangıç olarak bir Scooter mı yoksa Cbr 150r gibi düşük beygirli bir motor mu tavsiye edersiniz ?

İkinci soru : Eğer scooter önerirseniz sadece kask yeterlimi ? Kesinlikle yanlış anlamayın ama scooterın üstünde sanki 600r motor kullanıcısıymış gibi giyinsem komik durur gibime geliyor. (Görünüş mü can güvenliğimi deseniz tabikide can güvenliği derim.)

Scooter önerilirse Asya Motordan Nostalji adlı motoru almayı düşünüyorum. (Ucuz/Rahat daha önce kullandım.)

Son olarakta düzgün bir motora geçmeden önce sizce ne kadar süre giriş seviyesi motoru kullanılmalı ? Tam olarak öğrendikten sonra Kawasaki Ninja 300r almayı düşünüyorum.

• motor istersen vitesli alacaksın 150 yahut 250 lik güvelik full olacak kask mont vs. sonra alacaksın 2 3 sene sonra 600 lük motoru yeniden yaşayacaksın
  • ne alırsan al önce kıyafetin parasını ayır sonra motoru ve kıyafeti al. motorun ne olursa olsun kıyafet her zaman karizma duracaktır meraklanma. hem 100cc lik scooterla 70-80 le kaza yapmakla 1000 lik motorla 70-80 le kaza yapmak arasında çok fazla fark olmaz. aslında süratinde bi önemi yok. 30-40 lada kaza yapsan gayet acılı olabilir. bi silkelenip devam etmek var bide hastanelerde acıyla koşturmak var. yaklaşık 40-50 km süratle 100 lük scooterla arabanın altına girmiş 600lük motor sahibi olarak tavsiyemdir. sonuç, activa pert oldu, ben full kıyafet yerden kalkıp bi silkelendikten sonra su içtim sonra 5-6 kişi motoru arabanın altından çıkarttık vs. kıyafet ve kasktaki izlerin bedenimde daha beter duracağı kesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sisteme öneriler neler ?
    9 yıl önce açıldı
    Yeni sistem tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.