|
Yeni Suzuki Baleno tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri
-
-
Eski modeli aşırı tipsizdi, bu da tipsiz ama bi tık daha iyi gibi.
-
Tutulmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araba isimin hakını vermiş balone balon balığı gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
swift gibi ikonik bir kasadan nasıl böyle kardeş doğar yav
-
şu 1.2 atmosferiğe bir alternatif geliştirin artık arkadaş!
-
Yerden yüksekliği baya fazla gibi geldi
-
yeni suzuki balonu gibi okudum haberin başlığını
-
-
suzuki çağın çok gerisinde kaldı. az gelişmiş ülke otomobili yolunda emin adımlarla devam ediyor.
-
Kasa degisimine ısrarla gitmeyen sadece farları stopları guncelleyen markalar başında Suzuki ve Mitsubishi geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hindistan'a gittim. Ülkede araba demek Suzuki demek. Hiçbir ülkede böyle bir araba hegemonyası yoktur herhalde.Neredeyse 10 arabanın 8i Suzuki. Yanılmıyorsam ilk gelen Suzuki olmuş o yüzden dağlar taşlar Suzuki. Adamlar da Hindistan pazarına göre geliştiriyor arabayı.
-
biraz daha iyi olmuş. ön alttan çekilen fotolarda qq andırmış.
-
Türkiye için çok ideal bir araba önceki kasasıda öyleydi yeni kasasıda gayet öyle
-
modern at arabasına benzettim
-
2019 yılında latin amerika ncap’tan 0 çekmiş bir model. Umarım yeni kasada biraz iyileştirme yapılmıştır. Suzuki nasıl olsa Hindistanda yılda milyon satıyorum deyip hiç iyileştirme niyeti yok bu aracı…
https://m.economictimes.com/industry/auto/cars-uvs/maruti-suzuki-baleno-scores-zero-stars-in-crash-test/amp_articleshow/87358920.cms
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 26 Şubat 2022; 16:41:35 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Haber içeriğine "Premium Hatchback..." diye başlamışlar
Bu arada sıfır yıldız bana anormal geldi, Japon bu yav, Egea falan bile 3 yıldız almıştı Ncap'den. Made In (hattâ for) India olayını fazla abartmışlar. Sanırım bu şekilde EU pazarında falan satışı yasal bile olamayabilir. Gerçekten şaşırtıcı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Şubat 2022; 0:3:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen duster ile beraber 0 yıldız aldılar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
0 yıldız doğru da teste giren model sadece ön 2 hava yastıklı ve espsi olmayan modelmiş. Euro modelleri 2-3 yıldız alabilir o nedenle … carandbikeyoutubeSuzuki Baleno Made-In-India Gets 0-Stars In Latin NCAP Crash Test | carandbikehttps://www.youtube.com/watch?v=rM9mg3pWqvk&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 27 Şubat 2022; 8:48:52 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cvt yi birakip robotize sanzimana gecmis
Sene 2022 yahu. Tamam ucuz arabada yapmayin bu kadarda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Eski modeli aşırı tipsizdi, bu da tipsiz ama bi tık daha iyi gibi.
|
Hindistan'a gittim. Ülkede araba demek Suzuki demek. Hiçbir ülkede böyle bir araba hegemonyası yoktur herhalde.Neredeyse 10 arabanın 8i Suzuki. Yanılmıyorsam ilk gelen Suzuki olmuş o yüzden dağlar taşlar Suzuki. Adamlar da Hindistan pazarına göre geliştiriyor arabayı. |
şu 1.2 atmosferiğe bir alternatif geliştirin artık arkadaş! |
modern at arabasına benzettim |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X