Şimdi Ara

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.091
Cevap
187
Favori
990.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah bende aynı bayiden GL+ 4x2 almıştım "Telefon sarj etmek gerekse flashı çıkarıcam, bu sefer müzikler gidecek. Bilmiyorum nasıl olacak.. " demişsiniz flash çıkarmanıza gerek yok zaten bellek girişinin hemen yan tarafında çakmaklık girişi olması lazım bende var sizikinde de vardır ona piyasadan alacağınız USB Lİ ARAÇ ŞARj aparatını takarak talafon şarj işlemini halledebilirsiniz ayrıca seyir halinde iken film ve mp4 formatında şarkı izleyebilmek için mx player apk kurarsanız sorunsuz çalışıyor. Bu arada kauçuk paspas soran arkadaşlar izmir özdemirlerden bu gün telefon edip sipariş verdim ama ellerinde son bir takım kalmış 125 tl ye aldım başka yok ellerinde bilginiz olsun o kadar pahallı değil. orjinal dediler.
  • ige76 İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ayni soruyu bende merak ediyorum virajlarda arabanin dengesi nasil bilgo verebilecek bir arkadas varsa cok iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayhan bey multimedya ekranının sağ altında microsd girişi var. ben müzikleri ona attım. usb boş duruyor. yada onrblg nin dediği gibi çakmaklık için usb başlık alabilirsiniz.

aracın viraj performansı için ise ilk başlarda kararsızdım ama uzun yola gidince memnun kaldım hem yormadı hem devrilme hissetmedim. dar virajlara hızlı giriyorum. mesela istanbulda tem den e-5 e inen sert virajlar var. daha önce Peugeot 206 ile 50 ile dönebilirken şimdi 70 ile dönebiliyorum. tabi ki daha fazla zorlamada arka taraf kopup gidecekmiş gibi oluyor. bunu en rahat toplanıp dağa bayıra gidince boş alanda zorlarsak anlarız :)
    Teşekkür ederim. Sizde iyi günlerde kullanın aracınızı. Kauçuk paspaslar orjinal, havuzlu olanlardan. Ön arka takım olarak verdiler. Ekstra ücret ödemediğim için fiyatlarını bilmiyorum. Ekstra olarak sadece kol dayama taktırdım. Ona da 475 TL verdim yanlış hatırlamıyorsam. Bagaj havuzu henüz gelmedi dediler. Geldiğinde uçuk bir fiyat istemezlerse onu da alıp koyacağım. Şimdilik bir örtü serdim bagaja. Çocuk arabalarının tekerlerinden baya kum, toz geliyor.
    Radyodaki kayıtlı frekanslara nasıl isim giriliyor bilmiyorum. Bir kaç kanal kaydettim, isimleri kendiliğinden geldi. İsim olmayanlar da frekans olarak görünüyor. İsim çıkması radyo kanalıyla alakalı sanırım.
    Virajları henüz çok zorlamadım. Ama ayakları yere sağlam basıyor diyebilirim. Fizik kurallarını aşmaya çalışmazsanız sıkıntı çıkarmaz bence

Bu ay sonunda doğru Ziebart Diamond Gloss koruma yaptırmak istiyorum. Önceki aracımı da her sene yaptırırdım. İzmir' de 2 sefer Çınarlı istasyonunda 1 sefer de Gaziemir' de yaptırmıştım. Gaziemir' de yapılan iş hiç güzel olmamıştı. Çınarlı istasyonu eski müşterileri olduğum için ve önceki aracımı da daha 2 ay önce yaptırdığım için nakit ödemede 500 TL fiyat verdiler Diamond Gloss boya koruma için. Yaptıran arkadaşlar var mı?
    Birde ön iki kapı camına arka kapılarla renk bütünlüğünü sağlamak için film çektirmek istiyorum. Yazın gerçekten çok rahat oluyor, hem park halinde arabanın içi yanmıyor, hem de seyahat sırasında güneş rahatsız etmiyor. Daha önce Oto Koray' da yaptırmıştım. 3m 3cs film kullanmıştı. Memnundum. Ziebart' taki cam tavan dahil komple yapalım, UV filtreli filmler falan dedi. 1500 TL fiyat istedi. Biraz çok geldi. Arka camlar UV filtreli mi bileniniz var mı? Güneşte yolculukta arkada oturan rahatsız oluyor mu? Henüz kullanmadığım için bilgim yok.

• kaankalay kullanıcısına yanıt
    Kaan Bey,
    Ekranın sağ altındaki girişe microsd taktım ama çalışmadı. SD içindeki aynı dosyaları flash ile takınca okudu. Acaba sd girişinde mi bir problem var, yoksa sd yi taktıktan sonra multimedia üzerinden manuel mi çalıştırmak gerekiyor?
  • niedre kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Bende çift renk için gitmiştim, ellerinde olmayınca tek renk aldım. Ruhsatta çift renk yazdığını söylediler. Daha sonradan kaplama yaptırıp faturasıyla ruhsata işletebilirsiniz demişti İzmir Gaziemir' deki bayisi. Orjinal gibi olmayacağı için hiç o işlere girmedim.
  • Gezgin350 kullanıcısına yanıt
    Konu ile alakalı nacizane bir video ekledim. Umarım soruna çözüm olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaankalay -- 7 Haziran 2016; 14:37:08 >
    radyoda normalde frekansı kaydettiğiniz kanalın üstüne basılı tutarsanız klavye çıkıyor ve istediğiniz ismi girebiliyorsunuz, ya da üstte bilgi ekranından tutup üzerine çekince isim geliyor. ancak herkanalda bilgi ekranında radyo ismi olmuyor, üzerine basarak isim girme olayı bazılarında olurken bazılarında olmuyor, sorum neye göre bu gerçekleşiyor? isim girememe olayı neden oluyor çözemedim?

bagaj havuzu ben sahibinden com.dan aldım. birebir araca uyumlu sıkıntı yok kalitesi de iyi ancak keçeden, kauçuk değil satan arkadaş yıkanabilir olduğunu söyledi. malum bende de çocuk arabası koyma durumu var, ben gelen üründen memnunum. almak isteyen arkadaşlara önemli uyarı satıcı arkadaşta hem alt bagaja hem de üst bagaja göre havuz var sipariş verirken dikkat edin ikisi farklı ilanda, ben tesadüfen farkettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ige76 -- 7 Haziran 2016; 15:05:25 >
    sanırım RDS desteği olan radyolarda isim otomatik geliyor ve sadece RDS desteği olanlara isim yazılabiliyor. RDS desteği olan kanallarda sağ tarafta RDS ışığı yanıyor (tahminen yazıyorum)
  • kaankalay kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler, akşam gidince deneyeceğim. Müzikleri multimedia' da klasör açıp kaydedebiliyor muyuz?
    sahibinden.com daki bagaj havuzlarını gördüm. Halı tarzı olduğu için pek aklıma yatmadı. Sonuçta kauçuk olanı araba yıkarken yıkarsanız hemen kuruyup takarsınız. Keçe hemen kuruyacak bir malzeme değil. Nemli kalırsa da koku yapar. O yüzden orjinal kauçukların gelmesini bekleyeceğim.
    Denemedim deneyen var mı
  • Arkadaşlar az önce durduk yere multimedia sapıttı sürekli malesef disc durduruldu uyarısı verip duruyor tamam diyorum yine çıkıyor hiçbir şey yapmaya izin vermiyor CD takınca düzelir mi diye düşündüm düzelmedi ve CD yi de çıkarmıyor başına gelen var mı ne yapabilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Litminov

Arkadaşlar az önce durduk yere multimedia sapıttı sürekli malesef disc durduruldu uyarısı verip duruyor tamam diyorum yine çıkıyor hiçbir şey yapmaya izin vermiyor CD takınca düzelir mi diye düşündüm düzelmedi ve CD yi de çıkarmıyor başına gelen var mı ne yapabilirim ?

sağ tarafta sd kartın hemen üstü RST yazan yerden tablet diyim artık çünkü öyle reset attırmayı deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gezgin350

Çok teşekkürler, akşam gidince deneyeceğim. Müzikleri multimedia' da klasör açıp kaydedebiliyor muyuz?

evet klasör açabiliyorsunuz zevkinize göre atıyorum pop,arabesk,yerli,yabancı vs
    evde bilgisayarda yaparsanız daha kolay araçda yapmak isterseniz tablet olduğu için biraz daha zahmetli onu'da
    yüklü olan es dosya yöneticisinden hallediyorsunuz klasör açma parça taşıma yeniden isimlendirme gibi
    evde tableti olan googleplay'den esfile'ı tablete kurup pratik yapabilir çünkü araçda da aynı program yüklü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackrebel -- 7 Haziran 2016; 20:39:17 >
  • Arkadaşlar diğer şehirleri bilmem ama istanbuldaki Ziebart şubeleri ile ilgili çok şikayet var google'dan araştırırsanız görüceksiniz amiyane tabirle aracın içine edip bıraktılar gibi cümleler
    kurulmuş açıkcası yaptırıp yaptırmamak arasında kaldım şimdi ücretsiz yapılacağınıda varsayarak çok titiz davranmıycakları kanısı oluştu ne diyorsunuz
    ek olarak geçen sene bir arkadaşım bu firmada yaptırmıştı iç korumayı artık ne sıktılarsa 2 hafta kokusu çıkmamış ve baş dönmesi yapmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackrebel -- 7 Haziran 2016; 21:09:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: niedre

Tolga bey merhaba bir önceki mesajınızda çok hoş bir fotoğraf paylaşmısınız
    sizden öğrenmek istediğim bu kaplama işlemi sonrasında ruhsata 2.renk için işletme zorunluluğu varmı
    yani sadece tavan olduğu için aracın büyük bir bölümü ana ranginde

yada 2 rek sahibi arkadaşlar lütfen cevaplarsanız sevinirim ruhsatta tek renk mi yoksa çift renk mi yazıyor
    turuncuya-beyaz / yada turkuaza-siyah sahibi arkadaşlar

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)

kusura bakmayın şimdi gördüm mesajınızı
    şöyle diyim komple ana rengin haricinde yapacaksanız veya ikinci renk aracın %30'unu geçiyorsa evet
    ruhsata işletmeniz gerekiyor yoksa aracı bağlatmaya kadar gider yaptırmayı düşünüyorsanız bu işi gerçekten profesyonel
    yapan yerlerden yardım alın

Aracinizi gule gule kullanin.aynisindan bende aldim.kapidaki dugmeye iki kere basarak tum kapilari acma ozelligini isterseniz servisde bilgisayara baglatip tek seferde kapilari acilacak sekilde ayarlaniyor,bilginiz olsun. Ayrica ben bi depo benzin bitirdim 460km yapti. Malesef hala yakit tuketimi 9-10 arasi hic degismiyor.

• Arkadaşlar suzukinin sitesi yenilenmiş fazla bir bilgi yok sanırım daha TR'de olmayan S modeli yakında TR'de olacak sinyali sanırım
    dikkat edecek olursanız ön panjur değişiyor farklı renk olarak sadece kırmızı ve kırmızı-siyah eklenmiş

http://otomobil.suzuki.com.tr/modeller/yeni-vitara/

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackrebel -- 17 Ekim 2016; 15:34:59 >

• 2.dönem yavaştan satış-pazarlama oturmaya başlar, ben alırken satıştaki arkadaş söylemişti, reklam vs de başlayacak demişti Haziran ve sonrası için

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.