Şimdi Ara

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.091
Cevap
186
Favori
990.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim multimedyadan yana sıkıntım oluyor. Mesela gündüz güneş vurduğunda çok parlıyor göz alıyor ya da gece farları açtığınızda cd bölmesinden gelen mavi ışık çok göz alıyor. Size de aynısı oluyor mu?

Ayrıca klimayı açınca çekişten düşüş oluyor. Ben hissediyorum
  • kaankalay kullanıcısına yanıt
    Dün akşam sizin mavi ışık olayı aklıma geldi bende mavi ışık yanmıyor özellikle kontrol ettim, mavi ışıği fotolayıp yüklerseniz tekrar kontrol edebilirim tam olarak

Klima açıkken araba çekişten düşer zaten, benzinde ben bunu hep yaşadım, motor ekstra güç sarfediyor çünkü, bunu en iyi yokuş çıkarken farkedebiliriz normalde seyirde pek hissettirmez, en azından bende hep bu şekilde oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    cd kenarından ışık gelme olayı bende de var, öyle pis bir açıda ki göz ister istemez takılıyor. cd girişindeki toz koruma perdesi uzun kalmış ve o uçta kıvrılıyor sebebi bu, ben sorunu şu şekilde çözdüm arkadaşım; L formunda ince bir tele ihtiyacınız var, ben ataçtan yaptım sorunlu toz perdesinin bir önceki kenarından telin L ayakını sokup perdeyi düzelttim sorun kaltı diyebilirim.

bu arada mavi ışık demişsiniz; aracın bütün ledleri bende kırmızı dolayısıyla ben kırmızı yaptım multimedya ledlerini uyumlu duruyor araca, sizin araç içi ledleri de mi mavi? (uygulamalarda renk var onu girip istediğiniz rengi seçebiliyorsunuz, tabii sadece multimedya cihaz üzerindeki ledleri değiştiriyor)
  • Arkadaslar GLX kullananlar. Vites geçişleri nasıl ? Hem hızlanırken hem de frenleyip yavaslarken vites geçişleri hissediliyor mu? Corolla cvt kullandım test aracıydı vites geçişleri yağ gibiydi. Bende dsg şanzıman araç var az da olsa vites geçişleri hissediliyor? Vitara da durum nedir ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim. Benim için en önemli konu vites geçişleri .

• babaluga B kullanıcısına yanıt
    merhaba
    aracı kumda (deniz kumu) kullanmada
    lastik, mevsim, kumdaki sizi tatmin eden hız limiti, bu üç şey çok önemli.
    bu güne kadar lastik havası ile hiç oynamak nasip olmadı ancak gerekseydi oynamak zorundaydım.
    yağmurlu bir günden sonra 3-4 gün içinde kumda sıkıntı olmaz rahat gider. kış mevsiminde rahat gider,
    ancak yazın biraz daha zorlanıyor. güneş kumdaki tüm nemi emdiği için kumun dağılması daha çok artıyor.
    ilk başlarda aracı kumda kullanırken otmatik vites aracı 2 konumuna getirip aracıda 4h alıp gidiyordum. biraz hızlı gitmekte. lastikler patinaj ata ata ilerlemekte. iyi güzel hoş ancak aracın sağı dolu her tarafı kum oluyor. düz yola cıktığımda o kumun araçtan döküldüğünü duyabiliyordum. bu kumun zarar vermemesi için araçı hemen yıkamak gerekiyor.
    daha sonra aracı 4L ve vitesi L konumunda kulandığıma yavaş yavaş gidiyor hiç bir sıkıntı olmadan rahatça gidiyor. araç toz bile olmuyor. en ufak bir zorlanma yaşanmıyor.
    kumda gittiğim mesafede yaklaşık 1.5 km. git gel 3 km. suzuki kumda çok güzel. ancak bir toyota land curiser kadar değil. çünkü ön arka kilit difransiyel mevcut
    kum bir tepeyi çıkmak için kesinlikle geriden kaptırmak gerekiyor. 1-2 metrelik kum tepesini çıkmak her aracın harcı değil.
    kumda kalacağınızı hissettiğiniz anda direksiyonu sağa sola cevirerek batmayı önlemek gerekir. şasi oturursa 4 çeker her şekilde kalır.

car4man.comyoutube
    Тест драйв Suzuki Vitara 2016
    https://www.youtube.com/watch?v=O7UEk1mvVcE
    ruslar kum için bir video çekmiş bu kum deniz kenarındaki kum yanında daha iri kalmakta. suzukinin durumda pek iyi değil.
    Пётр Бакановyoutube
    Suzuki Vitara 2015 на бездорожье . Так ли хороша новинка?
    https://www.youtube.com/watch?v=793WQSA5aqE
    ruslar yine kumda oynuyor. ancak burada iyi gözüküyor. ancak suzuki için özel hazırlanmış gibi.
    selamlar

• Cok tesekkurler dikkatle okudum, bilgilendim. Videolar icin de tesekkurler. Selamlar.

• Sayın ige76 dediğinizi yaptım büyük oranda düzelti. haklıymışsınız. Teşekkür ederim.

Multimedya tablete apk dosyasını getirmezseniz bir şey yüklenmiyor. play store yüklenmiyor. geliştirici seçenekleri için şifre istiyor. bu şifreyi bilen var mı. ben çok denedim ama bulamadım
  • Practical Motoringyoutube
    A 2WD SUV drives offroad: Suzuki Vitara RT-S - 4x4.practicalmotoring.com.au
    https://www.youtube.com/watch?v=qYSSoIVB8x0

4x2 Arazi persformansı merak edenlere ışık tutar diye düşünüyorum. Bende 20 gün içinde almayı düşünüyorum . Allah izin verir ise .

sorunun hallolmasına sevindim. henüz playstore dan birşey indirip kurmayı denemedim, mxplayer apk atarken play store da atayım ileride lazım olur diye düşünmüştüm, deneyip sonucu burada paylaşırım ama büyük ihtimal sizin dediğiniz gibi olacak, yoksa playstore üzerinde kurulu gelirdi diye düşünüyorum. yine de apk ları sorunsuz kurması güzel, araba ekranında gerek duyulacak uygulamalar sayıyla zaten, onları da usb ile hallederiz. bu arada bana türkçe kullanma klavuzunu kitap olarak vermediler, sadece usb içinde bir pdf dosya formatında koymuşlar (bu usb yi apk dosya taşıma ve video belleği olarak kullanacam:)) bu pdf dosya vitaranın sitesinde de mevcut zaten, çok kolay ulaşılıyor. kitap olarak sadece ingilizcesi verildi, sizde de bu şekilde midir?
  • İlk uzun seyahatimi yaptım Ankaradan Antalya ya gidip geldim.1200 km yaptım.450 TL benzin yaktı.şu en yakıt ortalaması 5.5 gösteriyor.130 140 arası süratle gittim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_gokcek -- 3 Haziran 2016; 18:15:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzM!CaN

Practical Motoringyoutube
    A 2WD SUV drives offroad: Suzuki Vitara RT-S - 4x4.practicalmotoring.com.au
    https://www.youtube.com/watch?v=qYSSoIVB8x0

4x2 Arazi persformansı merak edenlere ışık tutar diye düşünüyorum. Bende 20 gün içinde almayı düşünüyorum . Allah izin verir ise .

güzel video bulmuşsunuz bu araçlarlarla hard off-road yapmıyacağmıza göre 4x2 çok daha mantıklı geliyor 4x4'üne 91.000 bayılmaya gerek yok
    bir ekleme yapmak istiyorum arabanın iç malzeme kalitesi kötü değil çok sade aslında olması gerektiği kadar yani bir sürü tuş takımı ıvır zıvır yok
    bir önceki arabam dodge nitroydu bu arabayada aynı yorumlar yapılmıştı zamanında dıştan muhteşem ama içi biraz sönük gibi ama değil sadece olması gerekenler var
    bu malzeme diğer araçlarda olan trim sesinden sizi kurtarır konuya çok fazla girmek istemiyorum ama sadece ekranın çözünürlüğü birazcık zayıf ama kötü değil çok fazla
    kafaya takılacak bir konu olduğunu zannetmiyorum bu gün ikinci test sürüşümü yaptım hem manuel hem otomatik bir arkadaş ara hızlanmaları sormuş bence makul seviyede
    tabiki manueli biraz daha atak bunun dışında araba gerçekten zevkli bir sürüş yaşatıyor benim gibi alacak olanlar için bir hatırlatma yapayım aracı "Suzuki Motorlu Araçlar"dan alacaksanız hiç bir opsiyon
    sağlayamıyorlar yani kol dayama ve park sensörlerini veremiyorlar tavsiyem bayilerden almanız tüm bayilerde GL+ modeline ücretsiz olarak takıyorlar
    aracı almak isteyenlere şimdiden hayırlı olsun .Saygılar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackrebel -- 3 Haziran 2016; 18:49:55 >

• Otomatik vites versiyonunu kullanırken yani test sürüşü yapacaklar için söylüyorum, mutlaka sport moduna alarak test etsinler.. Aracın gaz pedalına tepkisi ciddi oranda değişiyor..

• arkadaşlar radyoyla ilgili sorularım var, bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim;
    - kaydettiğimiz frekansların üzerine basılı tutunca normalde isim girebilmemiz lazım, bazılarında girebiliyorken bazılarında olmuyor neden kaynaklandığını bir türlü çözemedim.
    tanımlama olan frekanslarda sorun yok tutup çekince isim geliyor ancak her frekansta tanımlama olmuyor.
    - dün benim çocuk ekrana bi el attı bütün kaydettiğim frekanslar sıfırlandı 87.5 oldu hepsi, bunu nasıl becerdi? neye basınca oluyor çözemedim lazım değil ama
    bilelim de yapmayalım. bugün kanalları tekrar kaydederken şunu farkettim daha önceden 12 kanal kaydedilebiliyordu şu an 18 kanal var, nasıl
    oldu bilmiyorum ama iyi oldu 12 kanal yetmiyordu. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • Video arayıp bulup izlemekten giriş seviyesi rusca sahibi oldum zaten :) Araç 1 seden fazladır yollarda incelemeler hep ingilizce rusca .
    Bende fiyatta anlaşabilirsek GLX 4x2 almayı düşünüyorum .
  • AzM!CaN kullanıcısına yanıt
    Merhaba GLX 4x2 ye ne kadar fiyat aldiniz.Ben kocaelinde sordum hic birsekilde indirim yapmiyorlar. Ayrica kol dayama aksesuar fiyati nedir bilginiz var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AzM!CaN

Video arayıp bulup izlemekten giriş seviyesi rusca sahibi oldum zaten :) Araç 1 seden fazladır yollarda incelemeler hep ingilizce rusca .
    Bende fiyatta anlaşabilirsek GLX 4x2 almayı düşünüyorum .

bayileri zorlayın bence suzuki motorlu taşıtlar fiyat konusunda hiç taviz vermiyor
    indirim konusunda nuh diyor peygamber demiyorlar çünkü araç deli gibi satıyor onun içinde pek umurlarında değil
    bir üstte yazmıştım tekrar yazim bayiler kol dayama için bişey diyemiycem ama park sensörlerini hediye olarak veriyor
    ek olarak ücretsiz döşeme iç koruma ve valla hatırlayamadım ama bir benzin istasyonunun kartını veriyorlar %5 indirimle yakıt alabiliyorsunuz
    aracı haftaya teslim alıcam 1 hafta sonrada sadece üstü kaplatırıcam son hali de bu şekilde olucak hayırlısı bakalım

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)

Rica: aksesuar fiyatlarıyla ilgili bilgi paylaşırsanız sevinirim tüm aksesuarın olduğunu söylediler fakat nedense fiyatlar ekranlarında gözükmüyormuş

• Aksesuar fiyatları olmaz olur mu? Bayide söylüyorlar, ön-arka tampon koruma (difüzör) 1500tl, kapı krom çıtaların tanesine 800tl demişlerdi satiştaki elemanda şaşırmıştı fiyatı duyunca, kol dayama montaj dahil 700-750tl civarı, 4 adet çelik jant (sensor+gobek dahil) 5000tl, diğerlerini pek sormadım. Ben şöyle söyleyeyim eğer aksesuar alırsanız arabada yapamadıkları indirimi aksesuar üzerinden yapıyorlar, sadece araç için 500tl gibi bir indirim yapma durumları oluyor normalde doğan grubu toplantıda araç icin bayilere indirim yapmamalarını söylemiş giriş fiyatının düşük tutulmasından dolayı

• quote:

Orijinalden alıntı: hollywood29

Aksesuar fiyatları olmaz olur mu? Bayide söylüyorlar, ön-arka tampon koruma (difüzör) 1500tl, kapı krom çıtaların tanesine 800tl demişlerdi satiştaki elemanda şaşırmıştı fiyatı duyunca, kol dayama montaj dahil 700-750tl civarı, 4 adet çelik jant (sensor+gobek dahil) 5000tl, diğerlerini pek sormadım. Ben şöyle söyleyeyim eğer aksesuar alırsanız arabada yapamadıkları indirimi aksesuar üzerinden yapıyorlar, sadece araç için 500tl gibi bir indirim yapma durumları oluyor normalde doğan grubu toplantıda araç icin bayilere indirim yapmamalarını söylemiş giriş fiyatının düşük tutulmasından dolayı

çok teşekkür ederim.valla gecenin şokunu yaşadım abicim bu fiyatlar ne böyle
    jantları kendim hallederim ama bu fiyat gerçekten çok uçuk değil mi yine aynı şekilde kol dayama
    hadi 400-500'ü anlarımda orjinal diye ama 700-750 delirmiş bunlar.ben sadece yan plastik çıtaları ile Ön tampon çerçeve setini alıcam kaş gibi olanını
    kişiye göre değişir tabi gördümde krom çok hoşuma gitmedi

• Ben kol dayama ve difüzör seti aldım, kışlık lastik için bende dışarıdan jant bakacağım. Bir de dip not vereyim diyelim jant takımı aldınız sensör taktırmak isterseniz 280tl/adet ile dışarıdan aldığınız janta takıyorlarmış. Adamlar normalde böyle birşey yapılabildiğini bilmiyorlardı daha önce böyle birşey soran olmadı demişti benim sormam uzerine servisteki elemanı arayıp bu bilgiyi aldılar. Sensör olmazsa jantta basınç arıza lambası sürekli yanacaktır. Herkese keyifli sürüşler

• Doğrudur bana da kullanma kitapçığını pdf olarak verdiler. İngilizcesini kitapçık olarak verdiler. Multimedya için Daiici nin kitapçığını verdileri. Kol dayama ve saate 750 tl civarında birşey ödedim. Ayrıca arka park sensörü, boya koruma ve iç koltuk koruma hediye verildi. İlk gün lastiği kaldırıma çarpıp yardık. 450 tl ye değiştirdim continental dan :)

Bizimde radyo ile sorunumuz var. ikide bir sıfırlayıp duruyoruz nasıl yaptımığımızı bilmiyoruz. Karıştırmak gerek birazcık.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.