Şimdi Ara

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
9.091
Cevap
187
Favori
990.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağ olasın ya reset atınca düzeldi. Fabrika ayarlarına döndürmeyi denemiştim şifre istiyor. Disc'i bir kere bile kullanmadım niye hata verdi anlamadım android olunca haliyle bu tarz ufak tefek hatalar görülebiliyor.

Sormak istediğim bir soru da şu bazı arkadaşlar marketten uygulama indiriyoruz demiş ancak ben market uygulaması göremedim. Sizlerde google play market uygulaması mı var? Multimedia olduğu için android'in pek çok özelliğini kıstıklarından dolayı market uygulamasının olmamasına şaşırmamıştım ama varsa eğer ben bulamadım.
  • Merhaba arkadaşlar.. Bizde bu aracı araştırıyoruz 2-3 gündür araba emsallerine göre daha dolu , daha düşük yakıt tüketimi ve uygun fiyatıyla neredeyse taksi fiyatına 4x4 otomatik vites araca sahip olunuyor. Benim daha test etme imkanım olmadı , değerli vaktinizi ayırıp araç hakkında olumlu ve olumsuz yorumlarınızı paylaşırsanız memnun olurum. Bu arada istediğimiz araç GL+ 4x4 modeli.. Hayırlı geceler cümleten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunaydin herkese , Temmuz ayinda araca zam gelir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: onrblg

Gunaydin herkese , Temmuz ayinda araca zam gelir mi ?

Valla tüm bayiler zamlı gelicek diyor
    Ben zannetmiyorum bi dedikleri bi dediklerini tutmuyor ama doğal olarak sadece yeni vitara S yüksek fiyatla gelicektir bu arada yeni sevkiyatın temmuzun 15.de olacağını söylediler bir önceki sevkiyatlardan da nerdeyse tüm araçları sattılar çift renk düşünüyosanız bulamayabilirsiniz

• Benimde başıma geldi aynısı sağ alttakı RST yazan yere ince bir şeyle dokunup resetledim düzeldi.
  • ogress06 O kullanıcısına yanıt
    tüm kapıları tek seferde açma olayı için servise gitmenize gerek yok bilgi ekranına girerek ayarlayabilirsiniz, kurcalarken görmüştüm. aslında büyük şehirlerde güvenlik açısından faydalı bir özellik, zor oldu ama sx4 de alıştığım için ben ayarlama ihtiyacı duymadım.

yakıt tüketiminiz çok fazla gerçekten, kullanma şeklinize de bağlı olabilir ama servise danışmanızda fayda var bence. ilk aldığım zamanlar bursa şehir içinde 7,5 lt idi benim tüketim, 1000 km den sonra 7 lt lere düştü, depoyu bu hafta başı fulledim sabah baktım ortalama 6,4 lt gösteriyor, 3.gün ve sürekli şehir içi kullanımda.
  • ogress06 O kullanıcısına yanıt
    Ben henüz 1 depo bitiremedim. İlk doldurmamdan beri 140 km yaptım, çeyrek depoya yakın eksildi. Tamamı şehir içi kısa mesafe kullanım. Kullanım klavuzunda hareketli parçaların birbirine alışması için ilk 960 km aracı zorlamayın, sakin kalkışlar yapın, yüksek devirlerde sürmeyin vs. gibi şeyler yazdığı için tabiri caizse ayağımın altında yumurta varmış gibi basıyorum gaz pedalına. Şu an için 8 lt civarında gösteriyor ortalamamı. Bence çok iyi. Önceki arabam Polo idi. O da 8 lt civarı yakıyordu şehiriçinde.
    Kapıdaki düğmeye iki sefer basılıp açılması güvenlik açısından bence iyi birşey. Malum ortalık it uğursuz dolu, trafikte beklerken kapı açılıp çanta telefon kaptırmayalım.
    Ayak aydınlatmalarını sürekli yanık hale getirebiliyor muyuz?
    Bir de yukarıda bir arkadaş multimedyanın aydınlatmasının mavi olduğunu yazmıştı, bir başkasıda bu renklerin değiştiğini söyledi. Benim aracıımda yeşil aydınlatma var (multimedia üzerindeki ses açma/kapama düğmeleri, cd yerinin içindeki ışık). Akşam biraz kurcaladım ama rengin nasıl değişeceğini bulamadım. Bilen var mı acaba?

• İzmir' de denediğim 2 ziebart şubesinden Gaziemirdekinden memnun kalmamıştım. Onlar bayilerle anlaşmalıymış. Haliyle bayiye daha ucuz fiyata yaptıkları için işleri biraz daha baştan savma yapıyorlardı. Arabayı oradan aldıktan sonra boya üzerinde hare hare makine izi kalmıştı, tam kurutmamışlardı bile arabayı. Bu ne dediğimde yıkayınca geçecek dediler. Ama Çınarlı şubenin bayi anlaşması yok, sadece bireysel müşterilere hizmet veriyorlar. Dolayısıyla müşteri memnuniyeti ön planda. Şimdiye kadar 2 sefer kendi aracımı yaptırdım, 6 sefer de başka bir arkadaşın araçlarını götürdük. Hepsinde 10 numara iş çıkardılar.
    İzmir' de gitmek isteyen olursa Çınarlı şubenin sorumlusu Semih bey. Kendisine benim Salihli' den Bahadır yönlendirdi diye selamımı iletirseniz ekstra yardımcı olacaktır.
  • 1.4 140 bg çok güzel olacaktır. Ama yakıt olarak 1-2 lt daha fazla yakabilir. Direksiyonda, koltuklarda kırmızı dikişler, göstergelerin içinde kırmızı çerçeve vardı yanlış hatırlamıyorsam. İç tasarım olarak daha sportif. Gerekirse ön panjuru da biz değiştiririz :)
  • Tek renk siyah dusunuyorum.%10 kapora istediler siparis verip temmuz 15 te araba gelir dediler.Bende cok kararsiz kaldim bu ay icinde alsam mi yoksa ertelesem mi diye. Bakalim hayirlisi artik.Tesekkurler cevap icin.

• Gezgin350 kullanıcısına yanıt
    Merhaba gezgin350, ilk1000 km ben de talimata uyup zorlamadim arabayi, adamlar yazdiklarina gore vardir bi sebebi.

Ayak aydinlatmasi ayarlarini da bilgi ekranindan ayarlara girerek yapabilirsiniz.

Multimedya ledleri renk ayarini uygulamalarda color(veya renk tam hatirlamiyorum) yazan uygulamaya girerek istediginiz rengi secebilirsiniz. Uygulamalara acilis ekranindaalt ikonlarin ortasinda yer alan yuvarlaga basarak giriyorsunuz. Ben kirmizi yaptim aracin geneliyle uyumlu oldu.

• ige76 İ kullanıcısına yanıt
    Sevise goturdum. Agresif kullanmanizdan olabilir dendi😳. Kendileriyle surus yaptik,tabi onlarla cevre yolunda surduk 6,5 oldu bi ara ama ben hep sehir ici kisa yerlere gidiyorum.o anki degerleri bidaha goremedim. Biraz daha kullanip bakicam belki duser zamanla.

• Adamlar doğru demiş tamamen sürüş karakteri ile alakalı çünkü bende de aynısı oluyor. Mesela ilk kalkışlarda gaza yüklenmeden araç 3-5 saniye kendisi hareketlenirse az yakıyor. Ama yüklenirseniz çok yakıyor. vs gibi. sakin kullanımda az yakıyor
  • Arkadaşlar ben de bir şey sormak istiyorum benim araçta Start stop her zaman aktif olmuyor bunun bir nedeni olabilir mi? Servise götürsem mi yoksa beklesem mi bilemedim. Sizlerde de Star stop özellikle ilk kullanımlarda aktif olmuyor. Bir süre kullandıktan sonra aktif oluyor bunun nedeni ne olabilir?

• Geronimocac G kullanıcısına yanıt
    Emniyet kemeri takili degilse, klima calisoyorsa genelde devreye girmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geronimocac G kullanıcısına yanıt
    Aracın biraz çalışıp belirli bir enerjiyi depolaması gerekiyor. Ondan sonra sistem aktif oluyor. Ama ilk alıp bayiden çıktığımda benimde çalışmamıştı. Düğmeden bir kere kapatıp açınca düzeldi. Aynı şekilde otomatik farlar ve silecekler de bir kere açıp kapatınca devreye girdi. Araçta ilk defa kullanacağınız bir özellik varsa önce kapatıp açın, sonra düzgün çalışıyor.
    Klimanın çalışıp çalışmamasının bir etkisi yok. Bende klima açıkkende start/stop devreye gidiyor. Emniyet kemerinin takılı olup olmaması etki eder mi bilmiyorum. Ben yalancı toka aldım taktım. Kısa mesafede tak çıkar zor oluyor.
  • Tam fren yapmayınca devreye girmiyor bende sadece, o da çok işime yarıyor zaten kısa süreli lambalarda. Onun harici klima açık olsa dahi start stop devreye giriyor ama klima soğutmuyor motor çalışmadığı için. Ben agresifte kullansam max.ort 8 lt gördüm daha üstüne çıkmıyor.

• arkadaşlar "START STOP" durumunun aktif halde olması için emniyet kemerinin sürekli takılı halde olması gerekiyor
    aksi halde otomatik olarak devre dışıdır şayet siz sol taraftaki "A" harfi yazan butondan kapatmamışsanız
    yada hollywood29'un dediği gibi Tam fren yapmayınca devreye girmez

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackrebel -- 8 Haziran 2016; 19:59:52 >
  • Arkadaşlar yakın zamanda bayilerden 4x4 GL+ yada GLX modeli için fiyat alan oldu mu ??

• Gezgin350 kullanıcısına yanıt
    Hocam kisa mesafede olebilirsin, toka takana pamuk takarlar dikkat :) yurume hizina yakin bir sikisik trafikte kazaya sahit oldum, emniyet kemeri takmayan soforu ambulansla alip gittiler artik nasi kafayi patlattiysa on cam da kafa sekli de olustu catlak catlak..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.