Şimdi Ara

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU) (446. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.034
Cevap
181
Favori
977.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arka aksa sürekli güç gitmiyor. Bu muayene konusu benim de aklıma takılmıştı. Muayene esnasında rica ettim ön aks testleri yapılırken arka aksı roller üstüne aldılar. Testler esnasında arka aksta hiç dönüş olmadı, testi yapan teknisyen de "hocam bunlar arkayı ayırıyor roller a gerek yok ama için rahat etsin koyayım ben" dedi. Mesela Subaru lar genelde sürekli 4 olduğu için onlara roller şart galiba. Siz de muayene esnasında hatırlatın isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bingojungle -- 11 Temmuz 2024; 10:9:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni dacia duster euro ncap dan 3 yıldız almış, bizim yeni vitarada durum nedir diye baktım, 5 yıldız :)

Dengi zaten duster değil ama meslek indirimine denk geliniyorsa biraz daha kasıp vitara seçilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 11 Temmuz 2024; 21:4:36 >
  • Selamlar,

Suziki Vitara 2024 GLX Premium 3 ay önce satın aldım, bir kaç sorum olacak.

- Camları ve aynaları otomatik kapatma çipi taktıran var mı, eski modellerde var ama yenilerde bulamadım.

- Sunroof açıp, perdeyi kapatabilen var mı?

- Birde bu araçlarda alt boşluk çok fazla kedi çok giriyor, bunun için karter koruma vs takılsa kapanır mı alt boşluk, yada kediden bağımsız karter koruma ve difrensiyel koruma saçı satılıyor, taktırmak faydalı olur mu. Taktıran varmı, varsa istanbulda hangi servise taktırabiliriz, garanti olayını etkiler mi, orjinal servis mi takmalı. Aşağıda linklerini ekledim.

https://www.hepsiburada.com/carrest-suzuki-vitara-2016-2024-arasi-karter-muhafaza-saci-motor-alt-koruma-saci-orijinal-servis-urunudur-aa-1-kalite-oem-pm-HBC00005ZM7OS

https://www.n11.com/urun/suzuki-vitara-4x4-2016-2023-defransiyel-koruma-saci-45064779?magaza=3dpaspas&gclsrc=aw.ds&gad_source=4&gclid=EAIaIQobChMIyqSSjPmwhwMVxjoGAB1YGwUqEAQYASABEgI93fD_BwE

• kurtoguz34 K kullanıcısına yanıt

Ben de serviste sac karter koruma taktırdım. Tamponun altında el genişliğinde plastik bir parça var, onu söküp öyle taktılar. Serviste taktırmaya gerek yok bence. 2 yılda bir vidalarını değiştirtiyorum. Vidaları paslanıyor kırılıyor tıkırtı yapıyor. Ben tamamen karter koruma amaçlı taktırdım, oldukça sağlam bir sac. Yalnız yeni araçlarda çarpışma anında motorun düşmesi için karter koruma koyulmuyor diye okumuştum. Biz genelde şehir içinde kullandığımız için, şehir içleri de sürprizli olduğu için ben taktırdım.

Diferansiyel koruma taktırmadım. Aracın arkası önünden daha yüksek gibi, ön geçerse arka da geçer diye düşündüm.

• İyi günler arkadaşlar. 2020 model çift renk gri-siyah vitara aracım var. Geçen günlerde kuş pisliğinden dolayı boya eridi. Hiç kimyasal kullanmadım su ile yıkadım ama olan oldu. Belki mini onarım olur ümidiyle sompo japan anlaşmalı istanbul çobançeşmedeki Cardent'e gittim ve bunun düzelmeyeceğini bu kısmın kaplama olduğunu belki suzuki yetkili servisin tekrar kaplayabileceğini söyleyip beni uğurladılar. Colorndrive sitesinden suzuki vitara için yılını ve modelini girerek siyah rötüş boyası aldım ama uygulamakta kararsızım. Açık durursa beyaz kısmının paslanmasından endişe ediyorum. Bugün suzuki servisine gidip soracağım ama siz ne düşünüyorsunuz ne yapabilirim ?

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drlecTer10 -- 23 Temmuz 2024; 13:26:43 >

• bingojungle B kullanıcısına yanıt

Kaza anında motor düşmesi için koyulmaması beni ikilemde bıraktı, yaptırıp yaptırmamak konusunda, kedi girmemesi için başka yöntemler bulacağız artık.

• drlecTer10 D kullanıcısına yanıt

Mini onarım yapan başka yerlerede sorun isterseniz, benim takip ettiğim iki firma var isterseniz onlarada bir soruz belki faydası olur.

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)www.instagram.com
    SEMSA OTO (@semsaoto) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/semsaoto

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU)www.instagram.com
    Göçük Akademisi (@gocukakademisi) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/gocukakademisi
  • kurtoguz34 K kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drlecTer10 -- 25 Temmuz 2024; 0:3:45 >
  • Yunanistanda ki Sıfır km. Suzuki Vitara fiyatları. 17.000 euro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carenfly -- 28 Temmuz 2024; 19:24:10 >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Vitara Facebook grubunda bu soruyu siz sordunuz sanırım. Eğer o kişi siz değilseniz, bir önerim olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Biz sorduk hocam. Media player yükledik mecburen. Mx player idi sanırım. Ayarlardan çözüm sunan olmadı maalesef.

Teşekkürler.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Orada da bahsettiğim gibi, 3.nesilde ayarlardan bir çözüm yok bildiğim kadarıyla. Ancak en kolay yol sizin yaptığınız gibi Mx player yüklemek.

• Benim 2023 modele öyle bir tablet koymuşlar ki, zaten hiç bir şey yüklemek falan mümkün değil. Sadece kendi telefonunuza yükleyip, ekrana yansıtabiliyorsunuz :) Ben alırken tabletlerinizden çok şikayet oluyor hala öyle mi diye, o sorun çözüldü demişlerdi. Bu şekilde çözmüşler :)))

• Suzuki'nin sayfasında Ankara'daki yetkili servisler arasında Tecimeroğlu görünmüyor. Tecimeroğlu'nun sayfasında ise yetkili servis olduğu yazıyor. Tecimeroğlu yetkili servis ve satıcı değil mi artık?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stressb -- 31 Temmuz 2024; 20:39:9 >
  • ozgurey kullanıcısına yanıt

2015-2018 modellerdeki Daiichi cihazlarda APK ile uygulama yüklenebiliyor ve hatta Play Store aktive edilebiliyor. Ama cihazın RAM belleği sadece 1 GB olduğu için Play Store cihazın performansını çok düşürüyordu. Zaten Play Store sanırım artık bu cihazlardaki Android versiyonunu da (4.4) desteklemiyor. Play Store aktive etmeden sadece bazı hafif uygulamalar için APK ile yükleme yapmak sorun olmuyor. Hatta geçen seneye kadar Yandex Navigasyon bile sorunsuz çalışıyordu. Ne zamanki Yandex Navi en az Android 5.0 gerektirmeye başladı ve Android 4.4 ile çalışan son versiyon Yandex sunucuları tarafından desteklenmez oldu bizim cihazların navigasyon açısından işi bitti diye düşünmeye başlamıştım ki Head Unit Reloaded (HUR) uygulamasını keşfettim.

Bu uygulama ile yaklaşık bir senedir bizim külüstür Daiichi cihazlarda Android Auto çalıştırabiliyorum (hem kablolu hem kablosuz, hatta kablosuz daha iyi çalışıyor benim için). Detayları eski yenivitara.com sitesinde (artık yok), ardından da bu başlık altında yazmıştım. APK yüklenebilen cihazlarda Android Auto kullanmak için (eğer cihaz kendisi desteklemiyorsa) şiddetle tavsiye ederim. Bu uygulama (HUR) multimedya cihazınıza sadece Android Auto özelliği kazandırıyor, Apple Car Play desteklenmiyor.

• stressb kullanıcısına yanıt

Eğer suzukinin sayfasında yazmıyorsa değildir. Ama suzukiyi arayarak teyit edebilirsiniz.

• dün itibariyle 2017 Vitara glx 4x2 modeli ile aranıza katılmış bulunmaktayim.android auto icin uygulama yüklemek istiyorum.multimedya ekranda bilinmeyen kaynaklar giriş şifresi nedir.123456-7 vs birçok şifre denedim hiçbiri olmadi.

• raskolnikov112 R kullanıcısına yanıt

Benim 2015 Vitara'daki multimedya Daiichi 2. nesil tabir edilen cihaz (cihaz üstünde 2 adet mikro SD kart girişi var, USB girişi ise aşağıda araba çakmağının yanında). Bu cihaz için şifreler şöyle:

test3858 (Ekstra ayarlar) 

7890 Geliştirici (Fabrika ayarları)

john@tw-desktop (USB Debugging)

"Bilinmeyen kaynaklar" sanırım Ekstra Ayarlar altındaydı.

2017 modellerde Daiichi 3. nesil denilen (cihaz üstünde bir mikro SD kart ve bir USB girişi vardı sanırım) multimedya olabilir. Onun şifreleri farklıydı ve artık var olmayan yenivitara.com sitesinde paylaşılmıştı. Benim çeşitli yerlerde paylaşılan ve zamanında kaydettiğim diğer şifreler ise aşağıdaki şekilde. Belki biri işinize yarar.

126

123456

1234567

61808683

66215838

81308863

324084404

1531020204

Test1838

• smksahin S kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler hocam.cihazim sizinki gibi ancak sifreye yazi yazamiyorum o yüzden test3858 i deneyemedim.neden olabilir bir bilginiz varmı

• ryukiler R kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki şifreleri deneyebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.