Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU) (445. sayfa)
-
-
Merhaba.
Ben bu satıcıdan aldım. 9 günde elime ulaştı. Çok beğendim. Bir hafta takılı kaldı. Sonrasında benim hanım "ben oraya telefonumu koyuyorum" diyerek söktürdü.
Şimdi tableti değiştirince yeniden takmak üzere kutusuna kaldırdım.
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! ibetyouibetyou
325,71TL 54%OFF | 34suzuki 54p00-000 saat takma yeni orijinal OEM bölüm yüzük 34615-54P00 Suzuki yeni Vitara 2015-2021 için
-
quote:
Orijinalden alıntı: carenflyMerhaba.
Ben bu satıcıdan aldım. 9 günde elime ulaştı. Çok beğendim. Bir hafta takılı kaldı. Sonrasında benim hanım "ben oraya telefonumu koyuyorum" diyerek söktürdü.
Şimdi tableti değiştirince yeniden takmak üzere kutusuna kaldırdım.
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! ibetyouibetyou
325,71TL 54%OFF | 34suzuki 54p00-000 saat takma yeni orijinal OEM bölüm yüzük 34615-54P00 Suzuki yeni Vitara 2015-2021 için
Ring ile beraber alınması gerekiyor. Söktüğümüz ring yeni saate uymuyor.
-
2015-2021 diyor ama 2024e uymaz mı ki? -
Bizim araba 2022 model uydu. Niye öyle yazmışlar bende anlamadım.
-
Dün itibariyle 4x4 GLX Premium modelini aldim.
İnceleme videolarında konsolun ortasında analog saat varken, aldığım araçta çıkmadı. Satış yetkilisi de 2024 modellerde saat olmadığını söyledi. Her araçta olmuyor mu saat? -
Analog saat standart değil opsiyonel aksesuar.
-
2021'e kadar glx ve S modellerinde bu saat standart idi. Ancak yanlış hatırlamıyorsam 2022 ve sonrası bu saat bu modellerden de standart olmaktan çıktı, orası kapak ile geldi. Ancak saat için kablo tesisatı hazır, saat ve bileziğini aldığınızda takıp faal hale getirebilirsiniz. -
Sıfır km meslek indirimi ile 4x4 elegance gl ile aranızdayım, daha iyileri sizlerin olsun, madde madde yorumlarımı yazayım.
Gidişi iyi, yeterli, 129 hp turbo, 150 ile yormadan götürüyor. Ancak bu190 hp nissan qasqai değil, sol şeridi kapasın gitsin, mersolara kafa tutsun ama savrulmayan çok oturaklı dengeli şeritten çıkarmayan asistanlı
Android ünite yeterli, 1800 tl ye 2.el lg k61 android 11li telefon almıştım, kablosuz android auto sorunsuz çalışıyor, bir yanda sportify bir yanda navigasyon açık, telefon geliyor konuşuyoruz, yine sorunsuz devam ediyor, kocaman ekranı var
Yol sesi var ama 1385e aldım, 400-500 versem nissan toyota vardı ama değmez demiştik, beklentimiz son sürat giden dev araç değlldi.
Araç şu an 534 km de, yakıt tüketimi giderek düşüyor, yorum için erken, başta 12ler vardı, şimdi 7-8 litre tüketimlerde.
Araç deri koltuk istiyor :)
Meslek indirimi ile alınır, bu paraya böyle marka, 4x4 araç zor. Çin arabaları muhteşem ama 10 sene sonra ülkede bulunur mu piyasası nasıl olur bilemedik, cesaret edemedik, çin araçları çin de milyonlar tarafından kullanılıyor, ben teknoloji sağlamlık vs eksikleri olduğunu sanmıyorum, ancak ilerisini göremedim, zira çok sattı, devlet ek vergi diyor, çin oradan höyyt dedi, bizimkiler durdu, biz en az 10 yıl kullanmak için aldık.
Yüksekte sürme hissini minimum seviyede veriyor, suv dayım diyorsunuz.
2011 honda civic diğer aracımız, onun da gidişi kötü değil ama bu araç daha az yoruyor, daha konforlu, direksiyonu daha hafif, yolu daha az hissettiriyor, şu an istanbul bodrum yolundayız.
Spor mod, kar modu da var, spor modunda daha yüksek devirlerde vites değişimi yapıyormuş, henüz denemedik.
İçi gösterişli değil, klasik sayılır, dışarıdan başka lüks araçları da andırıyor :)
Sonuç: meslek indirimi ile 300.000 tl indirim olmasaydı muhtemelen almazdık, şu an aldığımız için çok memnunuz, iyi ki almışız, iyi alışveriş oldu diyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 28 Haziran 2024; 21:49:2 >
-
hayırlı olsun
cok dogru karar vermıssınız
bız de 2024martta, 2023 model elegance model 4x2 tek renk almıstık 1315e, 200bin de sıfır faizli kredi kullanmıstık
siz ne kadara aldınız?
-
Yoruma yazdığım gibi 1385e 4x4 2024 vitara gl elegance tek renk aldık, nakite aldık, haziran ayında vitaralarda 300.000 tl meslek indirimi var, ne zamana biter bilinmiyor, sırayla diğer araçlarında da zaman zaman oluyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 29 Haziran 2024; 16:58:39 > -
Bu arada 2024 vitarada android ünitedeki loudness açtım, ekoloayzırı rock yaptım, bass -15 yaptım, android auto ile kablosuz bağlanmış telefondaki spotify ekolayzırı da rock yaptım, ayarsız duruma göre dağlar kadar fark etti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 30 Haziran 2024; 10:33:37 > -
Port bagaj tavsiyesi lazım? Tecrübe eden, araştıran var mı acaba? -
Bir aliexpres ilanında saatte yükseklik bilgisi ve tmps lastik basınç bilgisi de olduğunu gördüm, orjinali o mu acaba? 6000 küsürdü. -
quote:
Orijinalden alıntı: amdfanatic
Bu arada 2024 vitarada android ünitedeki loudness açtım, ekoloayzırı rock yaptım, bass -15 yaptım, android auto ile kablosuz bağlanmış telefondaki spotify ekolayzırı da rock yaptım, ayarsız duruma göre dağlar kadar fark etti.Spotify rock da düşük seslerde boğuk geliyordu, orada rock yerine treble booster seçtim, diğer ayarları yazdığım gibi buraktım, ses düşük ya da yüksek ses olsun tek kelime ile muhteşem oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 5 Temmuz 2024; 10:38:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: amdfanatic
Port bagaj tavsiyesi lazım? Tecrübe eden, araştıran var mı acaba?Maksimum 130 km/h hoz limiti varmış,az kalsın yerli turtle marka alacaktım, harika ürünler yapmışlar.
-
800 - 900 bine hangi vitara veya hangi suv arkadaşlar? -
bitmediyse şu an sıfır vitarada 300.000 tl meslek bilmemne indirimi var, sıfırcı iseniz kaçırmayın, 2.el'de derya deniz seçenek var.
-
Paçalık takan var mı? Ön arka tampon koruma, yan marşbiyel takan yok mu? -
Arkadaşlar Merhaba,
Yeni Vitara aldım. Benim şimdiden aklıma takılan bir husus var daha önce tecrübe sahibi olanlar beni aydınlatabilirse çok sevinirim. Arac 4x4 . kendisi bildiğim kadarıyla 4x2 veya 4x4 e karar veriyor. Sormak istediğim bu sistem araç muayene istasyonlarında problem yaratmıyor mu?. Bu şekilde hasar alan bazı araçların olduğunu duydum. Bu konuda ne yapmak gerekiyor .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X