< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU) (448. sayfa)
-
-
Merhaba arkadaşlar, 2020 model hibrit olmayan bir Suzuki swift aracım var. Cep telefonumun internetinden direkt multimedya cihazına bağlanıp Google haritalar'i falan kullanabiliyorum. İzmir'e kardeşimin nisanina gitmem gerekecek ve hava limanında Suzuki swift gözükmüyor fakat Suzuki Vitara var gibi. Acaba yeni hibrit vitaralarda internete bağlanma sorunu var mı. Malum android auto programı ülkemizde çalışmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2021 Vitara Hybrid ile Apple ve Android ile sorunsuz kullanıyorum.
-
Çok teşekkür ederim. Her şeyini bildiğim için gerek multimedya bağlantısı gerekse aracla uğraşmamak adına Suzuki kiralayayim dedim yine.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben araç kiralamam gerektiğinde daha önce kullanmadığım bir araç tercih ediyorum. Bu sayede yeni bir araç deneyimlemiş oluyorum. Bana daha mantıklı geliyor.
-
Bakış açısına göre değişiyor tabi. Benim için Google haritalar çok önemli. Henüz 3 aylık soforken haritalar sayesinde gidiş dönüş 3 bin km uzun yol yaptım. İzmir'de tabela takip etmek istemiyorum ki etsem de kaçabilir. Hanımla gideceğim için aracı ve multimedya'yi tanımakla zaman kaybetmek istemiyorum. Tek olsam farklı bir araç dusunebilirdim. Sonuçta vitara'nin günlük kirası 2 bin TL İzmir'de. Golf'u falan merak ediyorum mesela.
Hocam bu problemi çözmek için basit bir telefon tutacağını yanına alman yeterli olur. Kiraladığın farklı aracın multimedya sorunu olursa takarsın telefonu önüne kullanırsın. Golf ile Vitara aynı fiyatsa ben olsam Golf'u denerdim örneğin hiç düşünmeden. Modellere göre durumunu bilmiyorum ama Golf'de de Apple ve Android kablolu olarak hiç problemsiz bağlanıyor. Tek sorun bağlantı kablolarının araç tarafındaki ucunun USB-C olması gerekiyor.
-
Sizin araçta kablo gerekmiyor değil mi. Kablosuz bağlanıyor.
Vitara'da da Golf'te de kablolu bağlantı var. Kablosuz bağlantı yok. Golf'te kablosuz şarj var ama bağlantı sağlamıyor sadece şarj ediyor. Vitara'da o da yok. Sadece kablo.
-
Hiç iyi değilmiş. Benim 2020 swift'te bile kablosuz bağlantı var.
Kablo falan uğraşamam, başka araç bakayım o zaman.
Suzuki'nin aptal hareketleri ve MM cihazı seçme yaklaşımı işte.
Araç şanzıman ve motor dayanıklılığını düşünmezsen aslında pek alınacak bir araba değil. Tam eşek desem yeridir.
-
Ben swif'ten memnunum, 63 bine geldim 4 yılda, sadece bakımdan bakıma servise uğradım. Süspansiyon sertti, şimdi lastikleri değiştirdim, Michelin takınca o da halloldu. Tabi durumum olsa austral gibi bir suva geçmeyi düşünürüm.
Dayanıklı olmasına Vitara için de bir sözüm yok. Ama iç mekan leğen plastiği, ses yalıtımı sıfır bile değil, yok demek için bile daha kötü desem yeridir.
-
Yalıtım iyi değil evet. Ses almayan bir arabam olsun isterim.
Hocam merhaba, fabrika ayatlarına dön dediğim zaman bir şifre istiyor benden. Bu şifre nedir acaba.
-
2015 sonrası Vitara'larda ilk bir kaç yıl kullanılan Daiichi 2. nesil multimedya için fabrika ayarları şifresi 7890.
-
Hocam teşekkür ederim. Dün deneye yanıla buldum ve dediğiniz programı kullanarak androis auto işini hallettim. Hem kablolu hem kablosuz bağlantıyı kullanabiliyorum ama kablolu bağlantıyı şarj sorunundan ötürü daha çok kullanacağım gibime geliyor. Aracı 2 aydır kullanıyorum tek sıkıntım bu durumdu o da çözüldü. Bu arada 120000 km oldu aracım. Sibop ayarı yapılıyor mu bu araçlarda? Ya da yaptırmam gerektiğinin bir göstergesi var mıdır?
-
2021 Vitara Hybrid'lerde kablosuz Carplay desteği var mı? Ben yok diye biliyorum, gerçi arabaya biner binmez yaptığım ilk iş her zaman telefonu kabloya takmak ki şarj da olsun. Gün içerisinde telefonu çok kullandığım için şarj edebildiğim en iyi fırsat arabada olduğum zamanlar.
-
2021'i bilmiyorum hocam. Benim araç 2016 model. Bizim araçlarda ne kablolu ne kablosuz carplay var maalesef. Ancak smksahin sağolsun onun tavsiye ettiği program saysesinde hem kablolu hem kablosuz carplay kullanabiliyoruz. Sizin araca da yüklerseniz o programı siz de kablosuz kullanabilirsiniz ancak dediğiniz gibi kablolu kullanmak daha uygun bence de.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X