Şimdi Ara

Yeni Symbol 1.5dci Touch Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
24.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 60-65bin tl, ailem için sedan 1-2 yaşında dizel araba bakıyorum kmsi düşük. Arac günde 50-60 km yol yapıcak bu yüzden yakıt cok önemli. Bu kriterlerde ; malesef ülkemizdeki fiyatlar yüzünden, beni symbole çıkarttı. Led farlı, bluetoothlu, 4 hava yastıgı, ESP, yokuş kalkış destegi ve 3,9 ort yakıt tüketimi aklıma yattı ama arabanın ucuz üretim endişeli üretilmesi kafama yatmadı. Foruma bir sorayım dedim 58 bin tl ye 6-7bin kmde 2017 model böyle bir araba almak mantıksızmı aile için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 16 Ocak 2018; 20:46:58 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Renault Symbol 1.5 dCi Touch: Kapsamlı Bir İnceleme

Piyasada birçok bütçe dostu otomobil seçeneği mevcut ve Renault Symbol 1.5 dCi Touch, bunlardan biri olarak dikkat çekiyor. Uygun fiyatı ve düşük yakıt tüketimiyle öne çıkan bu araç, özellikle ekonomik ve güvenilir bir otomobil arayanlar için ideal bir seçim olabilir.

Symbol 1.5 dCi Touch'ın Özellikleri

Renault Symbol 1.5 dCi Touch, dizel motorlu, 5 kapılı bir hatchback'tir. 1,5 litrelik turbo dizel motoru, 95 beygir güç ve 220 Nm tork üreterek etkileyici bir performans sunar. Ortalama yakıt tüketimi ise 100 kilometrede 4,1 litredir, bu da onu son derece ekonomik bir seçenek haline getirir.

Araçta ayrıca klima, elektrikli camlar, hız sabitleyici ve dokunmatik ekranlı bir bilgi-eğlence sistemi gibi bir dizi standart özellik bulunur.

Tutulan Modeli

Renault Symbol 1.5 dCi Touch, tutulan bir modeldir ve kullanıcıları tarafından genel olarak olumlu yorumlar almaktadır. Sağlamlığı, düşük yakıt tüketimi ve uygun fiyatı, onu çekici bir seçenek haline getirmektedir.

Alınır mı?

Renault Symbol 1.5 dCi Touch, ekonomik ve güvenilir bir otomobil arayanlar için iyi bir seçimdir. Uygun fiyatı, düşük yakıt tüketimi ve tutulan modeli, onu bu segmentteki rakiplerine kıyasla öne çıkarır. Ancak, bazı kişiler iç mekanının biraz sıkışık olduğunu ve performansının bazı rakiplerine göre daha az olduğunu düşünebilir.

Sonuç

Renault Symbol 1.5 dCi Touch, bütçe dostu ve güvenilir bir otomobil arayanlar için sağlam bir seçenektir. Düşük yakıt tüketimi, uygun fiyatı ve tutulan modeli, onu bu segmentte öne çıkan bir araç haline getirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • symbol yerine egea alın bence kat kat daha iyi bir araç symbol alınacak bir araba değil
  • Oldum olası şu arabayı hiç sevemedim.
  • Hocam 2017 model düşünüyorsaniz 2017 clio 4 joy paket 60-62 arasi değişiyor. Sembolden daha çok tutuluyor bence. Yakıt konusuna zaten 1.5 motor kendini ispatlamış. Ben de 2 hafta önce clio aldım tekrar. 30 liralık mazot ile ankara içi 120 km gitti.
  • Öncelik yakıt ise mantıklı. Ama güvenlik ve konfor olarak zayıf araç.

C elysee veya 301 de bakın derim. Yakıtı benzzer olur, ve symbole göre daha iyi araçlar.

Bunların dışında egea da bakılabilir 1.3 multijet. Yakıtı birazcık daha fazla olur ama c segment ve vergi avantajı var.
  • 58 bin ve sembol kesinlikle alinmaz

Bütçeniz iyi cok seçenek var o rakamlara
  • egea bakın bence de. gerekirse 1 yaş eski alın.
  • O yeni direksiyonu ve yakıtı için alınır
  • o arabanın renault değil dacia olduğunu bilin, ondan sonra almak isterseniz alın.

ben olsam diğer b segmenti sedan araçlara bakardım.
  • Egea yı da c segmenti yaptılar ya la
  • 2013 dizel civic hb 65e bulunur. Kaldı ki yakıtı çok iyi. Tip mip demeyin symbol sanki çok güzel. Civic en azından symbolün içinden geçecek güvenlikte ve kalitede.
  • Eğer otomatik ihtiyacınız varsa otomatiğini de o paraya bulabilirsiniz.
  • İsteklerine cevap veriyorsa neden olmasın ?
  • almayın hocam çok ent olarak söylüyorum. yeni araç diye 15 yıllık teknolojye binmeyin.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-temiz-2015-opel-astra-sedan-1.3-cdti-517619390/detay

biraz araştırmayla daha temiz araçlar da bulunabilir.
  • o fiyatlara güzel focuslar var ne symbolü
  • Ne Symbol'den vazgeçiliyor, ne de Symbol alınıyor :)
  • egea urban paket alırdım ben o paraya vergi diliminden dolayı ve daha guzel bi arac symbol den guzel
  • O paraya ikinci el Egea,Focus,Astra veya Megane var.(Sedan)

Benzinli olsun ama C sınıfı olsun.

Symbol binilecek araç değil.
  • Herkesin dediği gibi o paraya Egea yada Focus alınır.

Symbol b sınıfı ve kalitesiz bir araç.Aldığınıza pişman olursunuz.
  • Çok eski araba istenmiyor ise urban ege sümbüle göre daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 17 Ocak 2018; 14:7:0 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.