Şimdi Ara

Yeni Taktığım Multimedya Sisteminden Sonra Sesteki Kalitesizlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım 2012 corolla,önlerde orjinal hoparlörleri,arkada ise sony xs-gt 6938f oval hoparlörler mevcut.ts10 adında android multimedya ile kullanıyorum amfisiz olarak.Ancak ses kalitesi orjinal teybine göre çok düştü.Basslarda kısık seste bile bir çamurlaşma,seslerde metalikleşme mevcut.Bana bu konuda ana üniteyi değiştirmeden yapmam gerekeni söylerseniz çok sevinirim.Sesi nasıl geliştirebilirim,amacım yüksek ses değil,kaliteli bir ses alabilmek.

Not: kabloların artı eksisini tekrardan kontrol ettim,bağlantıda da bir sorun yok.Eq ayarlarını çok kurcaladım ve bir türlü temiz berrak bir ses elde edemedim.

• Luke Cage kullanıcısına yanıt
    teybin rca çıkışı var mı? muhtemelen vardır. ön kapılara 16cm bütçenize göre component. bagaja 25cm slim kabin subwoofer. 4 kanal 4ohm 4x80w rms amfi ve doğru montaj ve ayar ile sorun çözülür. arka pandizottakileri amfiye girmene gerek yok, teybin arka çıkışlarından beslenmeye devam edebilir.
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt

hocam olması lazım,babam takmış ancak söküp arkasına bakmadım henüz.Ancak pandizottaki ovallerden çok memnundum daha önce.Muhtemelen bu çoğu android multimedyaların ses çıkışlarının dandik olmasından kaynaklı diye düşündüm.Peki sadece amfi ve ön kapılara alacağım component ile çözebilir miyim bu sorunu ?

• Luke Cage kullanıcısına yanıt
    ön kapıya audison 165p olabilir. ya da bütçenizi yazın ona göre tüm sistemi önereyim. ilk etapda subwoofer koymayabilirsiniz. önemli olan araç içi tesisatın düzgün yapılması. ilk etapda arka kolonları amfinin rear kanallarına girebilirsiniz. bass eksikliği gitmezse, arka hoparlörleri amfiden kesip, amfinin arka kanallarını köprüleyip subwoofera girebilirsiniz. tesisat olduktan sonra, bu işlemi tapmak 2 dakikalık iş, kabloyu ordan söküp oraya takacaksınız.
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt

Hocam peki amfi olarak şu ürün nasıl olur ? çok güçlü bir şey istemiyorum sadece kaliteli ses alabileyim.arkadaki hoparlörlerden memnundum daha önce,teybi aldıktan sonra memnun etmedi hocam.Güç olarak yetersiz mi geliyor teybin çıkışları acaba bu yüzden mi sorun.bir amfi ile başlamak istiyorum şimdilik.öndeki hoparlörleri pas geçiyorum sesi sadece arka hoparlörlerden verdiğimde dahi kalitesizlik var

• quote:

Orijinalden alıntı: Luke Cage

Hocam peki amfi olarak şu ürün nasıl olur ? çok güçlü bir şey istemiyorum sadece kaliteli ses alabileyim.arkadaki hoparlörlerden memnundum daha önce,teybi aldıktan sonra memnun etmedi hocam.Güç olarak yetersiz mi geliyor teybin çıkışları acaba bu yüzden mi sorun.bir amfi ile başlamak istiyorum şimdilik.öndeki hoparlörleri pas geçiyorum sesi sadece arka hoparlörlerden verdiğimde dahi kalitesizlik var

belirtilen amfi 2 kanallı. size şuan 2 kanal yetiyormuş gibi görünsede, ilerde bu size yetmeyecek ve 4 kanallı amfiye ihtiyacınız olacak. almışken aynı amfinin 4 kanallısını alın. bütçeniz yetmiyorsada 2. elini, taksitlisini vs bir şekilde 4 kanallı amfi almanızı öneririm.

• Sony teyp kullanacaksiniz bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.