Şimdi Ara

yeni tanışılan kıza ne alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler kızla dün ilk konuşmamı facebooktan yaptım.kendisine önem veriyorum bu durumu ona da belli etmem gerek.haftasonu randevu vermeyi düşünüyorum.karışık lale buketinden hoşlandığını öğrendim.ilk buluşmada çiçek götürsem abes olur mu.bunun dışında nasıl bi hediye alınabilir.ilk buluşmada nasıl davranılmalı,deneyimli arkadaşların yardımına ihtiyacım olacak.heyecanlanıp saçmalamaktan çekiniyorum açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: hector0505

beyler kızla dün ilk konuşmamı facebooktan yaptım.kendisine önem veriyorum bu durumu ona da belli etmem gerek.haftasonu randevu vermeyi düşünüyorum.karışık lale buketinden hoşlandığını öğrendim.ilk buluşmada çiçek götürsem abes olur mu.bunun dışında nasıl bi hediye alınabilir.ilk buluşmada nasıl davranılmalı,deneyimli arkadaşların yardımına ihtiyacım olacak.heyecanlanıp saçmalamaktan çekiniyorum açıkçası

Sen cok yanlis yere gelmissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Randevuyu senmi veriyorsun ?
    Yanlis anlamadim demi

Bknz. Turk kizlari neden kezban oldugu halde Megan fox mus gibi trip atar hava atar sebep o yumusak popolarini daha ilk bulusmada sandalyeye koymadan tavan yaptirdigimiz icin.

Lafim sana degil herkes bende dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red01 -- 16 Eylül 2013; 10:18:41 >
  • daha ilk buluşmadan çiçek alırsan; 3-5 aya kalmaz "beyler acil yardım hediye bulamıyorum" başlıklı bir konu bizi bekliyor demektir

• Hasta ziyaretine gider gibi cicek demeti yaptiripta gitme.

1 Adet kirmizi gul iyidir

• Çelenk götür.
  • ne gerek var ya 22 yasındayım ilk bulusmada kıza hediye almam asla gerci normalde bile almam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xBlitzkriegx

Çelenk götür.

• quote:

Orijinalden alıntı: xBlitzkriegx

Çelenk götür.

• alma hediye falan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.