Şimdi Ara

YENİ TANIŞTIĞIM ALT KOMŞUMUZA NE HEDİYE ALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 - 4 gün önceydi çöpü atmıştım tam eve çıkıyordum sağımdaki kapı açıldı ve loş ışığın ardından bir ses merhaba seni sürekli görüyorum sen yukarıdaki komşunun oğlusun galiba dedi evet yukarıda oturuyorum dedim peki tamam iyi geceler dedi ben de iyi geceler dedim yukarı çıkıyordum arkamdan birden "ben deniz bu arada" dedi ben de emre memnun oldum dedim sonra yine iyi geceler felan. aslında uzun süredir yalnızdım iyi olmuştu yeni biriyle tanıştığım.

dün arkadaşlarım çağırdı internet kafeye gidelim diye aşağı indim beni bekliyorlardı. bizim evin altında oturacak kamelyalar felan vardı ilerdeki kamelyada deniz arkadaşlarıyla oturuyordu ben tam arkadaşlarımla internet kafeye doğru giderken gördüm el salladım sonra bana bi dakika bekle gibi bi işaret yaptı arkadaşlarıma siz yürüyün ben gelirim dedim yanıma geldi sonra nasılsın felan sohbet ettik biraz sonra tam görüşürüz diyecektim akşam aşağı insene kamelyada oturalım biraz dedi ben biraz utandım kısık sesle oluğr gibi bişey dedim güldü sonra peki görüşürüz dedi sonra internet kafeye gittim işte.

4,5 saat cs oynadık arkadaşlarla saat 11 felan olmuştu tabi ben denizi unuttum koşa koşa geldim evin önüne kamelyada oturmuş beni bekliyordu kusura bakma biraz geçiktim galiba dedim güldü sonra otursana koçum dedi bana oturdum sonra baya bi sohbet ettik bu arada ben orucumu açmamıştım onun evi 1. katta olduğu için biraz su atıştırmalık bişeyler getirdi. gök yüzü çok güzeldir bizim burda küçük bir yer olduğu için yıldızlar çok parlaktır her zaman. bir yandan konuşuyorduk bir yandan ben herşeyi yiyordum bolca da su içtim su musluk suyuydu galiba tadı biraz değişikti neyse uzunca konuştuktan sonra susmuştuk ikimizde. ben yemeğe odaklanmıştım, deli gibi yiyordum. sonra bana bakışını farkettim. çok değişik bakıyordu ve garip garip gülümsüyordu nedense. biraz bakıştıktan sonra arkamdan babam bağırdı birden. teravihten geliyordu galiba. emre napıyorsun orda çabuk eve çık dedi ben de çok şaşırdım biraz utandım görüşürüz kusura bakma diyip hemen eve koştum (babam biraz sinirli bir insandır)

eve girdim odama geçtim hemen arkamdan babam geldi. sinirlenmişti ama sakin davranmaya çalışıyordu. oğlum neden böyle kötü insanlarla arkadaş oluyorsun dedi ama neden öyle dedi anlamadım sonuçta 30 yaşlarında kendi halinde yaşayan bir adamdı deniz amca 15 yaşındaki bir çocukla arkadaşlık kurmak isteyen bir adam ne kadar kötü olabilirdi ki. sakın bir daha o adamın yanında görmeyecem seni öldürürüm dedi. ama ben arkadaşlığımızı henüz bitirmeye hazır değildim çünkü o çok iyi bir adamdı.

sonra kendimi çok kötü hissettim, kusacak gibi oldum. yatakta telefonla oynarken bayıldım galiba.

annem sahur için uyandırdı beni az önce. zorla biraz kahvaltı yaptım çok yiyemedim midem bulanıyordu hala. uyumak istiyordum. sonra tam yatıyordum deniz amca bana mesaj attı, yarın gece benim eve gelsene birşey göstericem sana dedi. kesin bir hediye verecekti bana. ama anne babamın izin vermeyeceğini biliyorum o yüzden gizlice arayıp cumartesi gelsem olur mu dedim çünkü cumartesi saat 11 gibi halamın düğünü vardı annem babam evden gidecekti. tamam sen yeter ki gel senin için beklerim ben dedi.

ben de ona hediye almak istiyorum. ama o çok iyi birisi ve güzel bir hediyeyi hak ediyor. sizce nasıl bir hediye almayım ona

• Okudum pişman değilim ayrıca güldüm
  • 30 yaşlarında adam kısmına kadar kız sandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.D. Luffy -- 26 Temmuz 2013; 5:10:09 >
  • komşuya hediyemi alınır la benimde komşum iyi saolsun birbirimizi severiz ama hediye almıyoz
  • Dusa gir güzelce yıkan yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonerason

Dusa gir güzelce yıkan yeter.
    koçum dan sonrasını okumadım
  • Etek trasi iyi bir hediye olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonerason

Dusa gir güzelce yıkan yeter.
    La kız sandım deniz abi deyince ürperdim lan..

bu arada cumartesi günü gitte seni bi halletsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 26 Temmuz 2013; 5:15:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mermer gibi

3 - 4 gün önceydi çöpü atmıştım tam eve çıkıyordum sağımdaki kapı açıldı ve loş ışığın ardından bir ses merhaba seni sürekli görüyorum sen yukarıdaki komşunun oğlusun galiba dedi evet yukarıda oturuyorum dedim peki tamam iyi geceler dedi ben de iyi geceler dedim yukarı çıkıyordum arkamdan birden "ben deniz bu arada" dedi ben de emre memnun oldum dedim sonra yine iyi geceler felan. aslında uzun süredir yalnızdım iyi olmuştu yeni biriyle tanıştığım.

dün arkadaşlarım çağırdı internet kafeye gidelim diye aşağı indim beni bekliyorlardı. bizim evin altında oturacak kamelyalar felan vardı ilerdeki kamelyada deniz arkadaşlarıyla oturuyordu ben tam arkadaşlarımla internet kafeye doğru giderken gördüm el salladım sonra bana bi dakika bekle gibi bi işaret yaptı arkadaşlarıma siz yürüyün ben gelirim dedim yanıma geldi sonra nasılsın felan sohbet ettik biraz sonra tam görüşürüz diyecektim akşam aşağı insene kamelyada oturalım biraz dedi ben biraz utandım kısık sesle oluğr gibi bişey dedim güldü sonra peki görüşürüz dedi sonra internet kafeye gittim işte.

4,5 saat cs oynadık arkadaşlarla saat 11 felan olmuştu tabi ben denizi unuttum koşa koşa geldim evin önüne kamelyada oturmuş beni bekliyordu kusura bakma biraz geçiktim galiba dedim güldü sonra otursana koçum dedi bana oturdum sonra baya bi sohbet ettik bu arada ben orucumu açmamıştım onun evi 1. katta olduğu için biraz su atıştırmalık bişeyler getirdi. gök yüzü çok güzeldir bizim burda küçük bir yer olduğu için yıldızlar çok parlaktır her zaman. bir yandan konuşuyorduk bir yandan ben herşeyi yiyordum bolca da su içtim su musluk suyuydu galiba tadı biraz değişikti neyse uzunca konuştuktan sonra susmuştuk ikimizde. ben yemeğe odaklanmıştım, deli gibi yiyordum. sonra bana bakışını farkettim. çok değişik bakıyordu ve garip garip gülümsüyordu nedense. biraz bakıştıktan sonra arkamdan babam bağırdı birden. teravihten geliyordu galiba. emre napıyorsun orda çabuk eve çık dedi ben de çok şaşırdım biraz utandım görüşürüz kusura bakma diyip hemen eve koştum (babam biraz sinirli bir insandır)

eve girdim odama geçtim hemen arkamdan babam geldi. sinirlenmişti ama sakin davranmaya çalışıyordu. oğlum neden böyle kötü insanlarla arkadaş oluyorsun dedi ama neden öyle dedi anlamadım sonuçta 30 yaşlarında kendi halinde yaşayan bir adamdı deniz amca 15 yaşındaki bir çocukla arkadaşlık kurmak isteyen bir adam ne kadar kötü olabilirdi ki. sakın bir daha o adamın yanında görmeyecem seni öldürürüm dedi. ama ben arkadaşlığımızı henüz bitirmeye hazır değildim çünkü o çok iyi bir adamdı.

sonra kendimi çok kötü hissettim, kusacak gibi oldum. yatakta telefonla oynarken bayıldım galiba.

annem sahur için uyandırdı beni az önce. zorla biraz kahvaltı yaptım çok yiyemedim midem bulanıyordu hala. uyumak istiyordum. sonra tam yatıyordum deniz amca bana mesaj attı, yarın gece benim eve gelsene birşey göstericem sana dedi. kesin bir hediye verecekti bana. ama anne babamın izin vermeyeceğini biliyorum o yüzden gizlice arayıp cumartesi gelsem olur mu dedim çünkü cumartesi saat 11 gibi halamın düğünü vardı annem babam evden gidecekti. tamam sen yeter ki gel senin için beklerim ben dedi.

ben de ona hediye almak istiyorum. ama o çok iyi birisi ve güzel bir hediyeyi hak ediyor. sizce nasıl bir hediye almayım ona

Olmamış. Halanın düğünü var ve sen 15 yaşınasın. Anan baban kolundan kaptığı gibi zorla düğüne götürür seni.

• Başarılı olmuş iyi güldüm valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufsalih

30 yaşlarında adam kısmına kadar kız sandım.

Aynen adam öyle bir anlatmıştı konuştuk,gülüştük falan
  • quote:

• olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

quote:

Alıntıları Göster
    Güzeldi..

• quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

olmamış
    gayet güzel kardeşim beğenmeyenlere bakma sen başka yazılar da yaz.zaten tek tük kaldı biraz zeka parıltısı gösteren csb ler milletin hevesini kırıyorlar.
  • dildo al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac LighT

dildo al
  • quote:

Orijinalden alıntı: sihnizinir

Alıntıları Göster
    yeni bir yazar mı doğuyor

• Güzel.Bu arada musluk suyuna çok güldüm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.