Şimdi Ara

Yeni Tarife Paketleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ...Bunu Telekom yaptıysa, altında mutlaka bir çapanoğlu vardır. Tövbeler olsun onların lafına inanıp, kablomun ucuna telefon takmam. Şu ADSL olayı olmasa, o kabloyuda eva koymazdım ama, bizi onlara muhtaç edenler utansın.
  • Şehir içine geken 20 bin liralık zam
    ayrıca sabit ücretlerde 3 ytl lik artış
    hesaplı hatta verilen bedava kontörlerin gece 22 den sonra kullanılacak olması nedeniyle

TELEKOMA
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

...Bunu Telekom yaptıysa, altında mutlaka bir çapanoğlu vardır. Tövbeler olsun onların lafına inanıp, kablomun ucuna telefon takmam. Şu ADSL olayı olmasa, o kabloyuda eva koymazdım ama, bizi onlara muhtaç edenler utansın.

+99999
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufo

quote:

...Bunu Telekom yaptıysa, altında mutlaka bir çapanoğlu vardır. Tövbeler olsun onların lafına inanıp, kablomun ucuna telefon takmam. Şu ADSL olayı olmasa, o kabloyuda eva koymazdım ama, bizi onlara muhtaç edenler utansın.

+99999

• quote:

evet kesinliikle öyle..adsl de dünyanın en yüksek ücretini alan bi firmadan ne beklenirki..tt
  • Yeni gelen telefon faturalarının içinden broşür çıkıyor bu ay onları bi inceleyin ben indirim göremedim, yoksa ben mi yanlış görüyorum.
    Şirket Hat Şehir içi arama 1 marttan önce 5,32; 1 marttan sonra 6,71
    Konuşkan Hat Şehir içi arama 1 marttan önce 5.86; 1 marttan sonra 7,38
    Bunlar bir kaç örnek ayrıca o tabloda sabit ücretlerde artırılmış.
    İndirimli günlerse tam evlere şenlik, pazar tüm gün ve diğer günler gece 23 ten sabah 7 ye.

Sadece Gsm aramalarını ve şehirlerarası konuşmaları biraz düşürmüşler başka da bir numara yok.
    Özetle bir tarafı artırırken öteki taraftan çekmişler, yani sonuçta indirim filan yok göz boyama var.

• Uluslararası görüşmelerde indirim yapılmış. Şehir içi aramalara zam yapılmış. Adi herifler fakirden alıp zengine veriyorlar.
  • zaten yapılan aramaların yarısından çoğu şehiriçi arama onun yüzünden ona zam diğerlerine güya indirim!!tt
  • Ya beyler bu indirimler ne zaman geçerli biliyor musunuz? Gece 23.00 ile 07.00 arası konuşabiliyorsunuz. @Noxco abimizin dediği gibi bir çapanoğlu çıktı işte.
  • STANDART HATTA 12 Küsur sabit ücret var bu ücretin üzerine konuşma ücreti ödüyorsun adamlar resman soyuyorlar milleti kesinlikle indirim falan yapmazlar miletin parası haksız yere ogere gidiyor yazık çok yazık
  • Şehirlerarası aramak artık şehir içi ile aynı diyince ne anlarsınız.. Şehirler arası ucuzlamış Telekom iyilik yapmış.
    Ama bir de tabloyu alıp inceliyorsunuz, gelin görün ki durum hiç de öyle değilmiş..
    Şehirler arası ucuzlamış, Şehir içi zamlanmış... Eee hani kampanya, ikisini ortada buluşturmuş.
  • telekoma kafam her türlü girsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.