Şimdi Ara

Yeni taşındığım eve TV almak istiyorum. yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. yeni taşındığım eve tv almak istiyorum. Sony ve Lg ler çok iyi gibi. samsung kullanıcısına pahalı destek çıktığından istemiyorum. Bol sinema filmi izleyen biriyim. TV salona konulacak. Önerinizi rica ederim. 42-46 inç arası. 46 tercihim. dahili uydulu, sinema çok izlediğimden 3d 4k bunlardan anlamam. smart ne oluyor onu da bilmiyorum. uydu alıcısı sorunsuz kanal çekmeli. duvara ya da tv ünitesine uygun. 2-5 bin tl aralığında. tvlerden anlamıyorum. :)) bilgilerinizi rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankara06001 -- 31 Aralık 2014; 9:16:48 >

• hiç öneri yoq mi?
  • (

Sony KD-79X9005B 200 Ekran 4K Ultra HD LED
    http://www.n11.com/sony-kd-79x9005b-200-ekran-4k-ultra-hd-led-televizyon-P33250889

Çok fena tvdir geçen tüpülü televizyonu attım bunu aldım işini görecektir..Sony garantili bu fiyata zor..

)!!!
  • 30.000 tl küsür. :) 79 inç tv salona uyar mı? max. 3-4 in tl aralığı olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankara06001 -- 31 Aralık 2014; 9:17:17 >
  • Dalga demiyelimde dikkat çekelim dedim..:)

İlk mesajınızda ne aradığınızı daha ayrıntılı tanımlarsanız forum yardımcı olur. yoksa yazdığım mesajda bi tavsiye niteliğinde dalga gibi görünmesi zaten aşikar.

Örnek veriyim:

40"-50" arası
    full hd
    3d olmasda olur
    smart tv olacak
    dahili hd uydu alıcılı
    2000-3000tl üzeri
    sony lg samsung sharp marka

TV tavsiyesi istiyorum

derseniz. size yardımcı olacak insan sayısı artacaktır.
  • mustiki212 kullanıcısına yanıt
    sağolasın. düzelttim yazılarımı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.