< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcqlock -- 9 Aralık 2018; 16:12:51 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcqlock -- 9 Aralık 2018; 16:12:51 > |
Fenerbahçe için son yıllara baktığımız zaman;riski seven ve özgüveni yüksek isimler genelde başarılı oldular.
Kimileri bu özgüveni oyunculuk geçmişinden alır,kimileri hocalık kariyerinde alır,kimileri kendini geliştirerek alır. Aykut santrafor kimliği ile 4 defa bu takıma geldi ve Fenerbahçe'yi bir araç kabul edersek;5 ileri 1 geri vitesli bir aracın sadece 1-2-3 ileri ve geri vitesini kullanarak tabiri caizse motorun canına okudu.Nedeni aracı şarampole yuvarlamak ve sürmekten korkmaktı,çünkü o sürücü koltuguna Aykut'un kalıbı 2 beden küçük gelmişti. Artık sanılıyor ki bu araç 3. vitesten çıkmaz,yok öyle birşey,inşallah 4 ve 5. vitesleri kullanıp redline dediğimiz devir kesiciye girip agresif ve tapagaz performanslı kullanacak isimler de göreceğiz Allah'ın izni ile.(08 Zico dönemi gibi) Ancak şuan körelmiş motorun iyi bir rektefiye edilmesi lazım,parası ile olsa Ali Koç sandık motor getirip işi hemen çözer ama ffp'den dolayı parça değişimi ve ustalıkla gıdım gıdım çözeceğiz. Örvin Kuğman çaylak değil,dünkü çocuk da değil;Gs maçından önce verdiği "benim için sürpriz yok" cevabı son yıllarda gördüğüm en cool cevaptı,has Groningen çocuğudur Orvin,bu bölge klasik Hollanda'dan farklı sert ve soğuk bir bölgedir,yani Orvin yapı itibarı ile de tipik bir Hollandalı değildir. Bu sene devam arkadaşlar,önce özgüven inşa etmeliyiz.Zaten 4 maç seri ile hemen ilk 5'teyiz.Sonrası da gelecek inşallah,3 puanlı sistem sonuçta |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elan Morin Tedronai -- 5 Kasım 2018; 16:33:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|