Şimdi Ara

Yeni Telefon Alacağım Kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar forum halkı, bir yıldır kullandığım htc m8 cihazımı çöp etmiş bulunuyorum. Hiç bir zaman donma kasma yapmadı çok memnundum lakin şanssızlıktan cihazım kullanılamaz hale geldi. Yeni cihaz arayışı içerisindeyim. Daha önce hiç iphone kullanmadım. 6s ile htc 10 arasında gidip geliyorum. Bildiğiniz gibi 10'un wifi, kasa, ekran ve dokunmatik sorunları var. Ben çok şanslıyımdır hepsinin beni bulacağından eminim. Bunların yanında çok çabuk değer kaybetmesi aklımı karıştırıyor. 2500 vereceğim bir cihazı 1 yıl içerisinde belki 1500e bile satamayacağım. Bir çok yerde 10'un üstün olduğunu düşünüyorum. Lakin üsttekiler aklımı karıştırıyor. 2300-2500 arasında 16gb az kullanılmış 6s almayı düşünüyorum.(M8'de 16gb idi yetiyordu arada bilgisayara atıyorum fotoğrafları.)

İos daha önce hiç kullanmadım, windowsphone kullanmıştım ikiside pek özgür platformlar değil lakin fazla bişey aramıyoruım zaten dosya yöneticisi tarzında bir uygulama varmış sanırım iphoneda. O benim için yeterli.

6s'te ise aklımı şarj süresi ve kamera kalitesi karıştırıyor. Bunların yanında Kvk ve Teleservisten bıktım. Gerçekten berbat kurumlar, iphoneda servis sorunu da yok.

Şarj süresi benim için oldukça önemli. Pek oyun oynamam lakin instagram, tarayıcı, whatsappta çok zaman geçiririm. M8'de yaklaşık 4-5 saat ekran süresi alıyordum. Uçak modunda sadece wifi açık iken güç tasarruf modunda düşük parlaklıkta 8-9 saati görüyordu ekran süresi. (Sadece wp kullanımında) 10'da ekran süreleri ne durumda? Aldığım cihazı en az 2-3 yıl kullanmak istiyorum. Bu seferde yazılım desteği ortaya çıkıyor. Htc 2. yıldan sonra desteği kesiyor Apple devam ediyor.

6plus da alınabilir lakin 1gb ram ileri ki güncellemelerde sorun yaşatabilir mi diye düşünmeden edemiyorum. Objektif bir dille 10'un beğenmediğiniz yönlerini anlatmanızı istiyorum. İos'tan geçen arkadaşların dünya varmış dedikleri konularda da yorumlarınızı bekliyorum. Apple bölümüne de konu açtım. Objektif yorumlar geldiğinden emin olmak amacıyla. Öğrenciyim birikmişim var ailemde ufak bir destekte bulunacak bundan önceki iki cihazımı da kendi emeğimle aldım. Bu nedenle hor kullanmam cihazımı m8'im bir kez düştü onuda babam düşürdü nokta taş izi olmuştu. Paramı en doğru şekilde harcamak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum. Samsung hic düşünmüyorum cam tasarım bana rezalet geliyor, rahatsız ediyor.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    Eğer batarya önemliyse iPhone SE, 6 Plus ve 6S Plus'dan başka cihaza bakmamanız lazım Apple cephesinde. Bana soracak olursanız HTC 10 biraz fazla pahalı.

S7 ve S7 Edge öneririm. İkisi de isteklerinizi tam karşılayacak cihazlar.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    M8 kadar batarya performansı benim için yeterli. Samsungun tasarımını hiç beğenmedim daha doğrusu cam telefonları sevmiyorum. 10 dan sorunsuz bi tane bulsam alacağımda tespit etmek zor. Ayrıca 2. Elde çok feğer kaybediyor. Güncelleme desteği 2 yılda kesiliyor bu konular beni 10dan soğutuyor. Diğer yandan harika özelliklere sahip çok sahip olmak istiyorum. Hangisi denk gelirse ikisinden birini alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar para vereceksen tabiki de iphone al hocam.

• Yağsız Makarna kullanıcısına yanıt
    Iphone aldım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Iphone aldım hocam

İyi yapmışsınız, iyi günlerde kullanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.