Şimdi Ara

Yeni telefon alacaklara tavsiye verirken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden bircok kisi daha ikinci iOS surumu ile cop olmaya mahkum edilmis iPhone 7-7plus u onerip duruyor ?

Soru cok acik, bundan onceki iPhone lar en az 4-5 iOS surumu aliyor ve kademeli olarak yavasliyordu.
    Simdi ise gorunen o ki Apple daha 1.5 sene olmadan iPhone 7 serisini gozden cikarmis. Yogun kullanimda 1-2 sene icerisinde pili gucsuzlesecek ve iOS 11 in getirmis oldugu nimetlerle yavasliktan kasilacak bir aletten bahsediyoruz. Pil degisimi ucreti 2019 da eski fiyatina da donebilir. Spectre ve Meltdown aciklarini , yamalara ve hiz dususlerini soylemiyorum bile bakin.

Tum bunlara ragmen ozellikle iPhone 8-8plus alacaklara inatla 7plus tavsiye ediliyor.

iPhone 8-X ailesi , 7 ailesinden en az 2 sene daha cok yasar haberiniz olsun. 8 alacaklen 7 plus almayin, farki simdi degil seneye anlarsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sende güncelleme yapmazsin 1-1.5 yilda bir batarya değişimi yapar 2-3 yil daha kullanirsin sen pek tavsiyede buşunmuyosun işi yokuşa sürüklüyosun...az sakin olalim.!!!!!!

• Adam Haklı Beyler Dağılın
  • Eylülde yeni iphone çıkınca 7 ay sonra 8 ve x in durumuda 7 ile aynı olacak ! Çok kasmayın o yüzden bütçe yetiyosa alın 8 veya x yetmiyo zorlamayın kendinizi 7 alın. 8 in ömrü 7 den 1 yıl daha uzun sadece.
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Dostum bugun iPhone 7 alsam iOS 10 ile gelse amenna. Guncellemem kullanirim senelerce.

Simdi kutudan iOS 11.2 veya ciktiginda 11.3 ile gelecek artik sifir telefon bastan olum fermani ile :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Eylülde yeni iphone çıkınca 7 ay sonra 8 ve x in durumuda 7 ile aynı olacak ! Çok kasmayın o yüzden bütçe yetiyosa alın 8 veya x yetmiyo zorlamayın kendinizi 7 alın. 8 in ömrü 7 den 1 yıl daha uzun sadece.

Dogru haklisiniz bu noktada.

Fakat ilk olarak 7plus 8 den pahali bir cihaz hatta 32gbi 64den pahali. Benim demek istedigim 8 64 yerine 7plus 32 tercih edilmesi. Yani butce sorunu gibi bir durum yok aralarinda secim yaparken. Ekran boyutu ve ram e aldanip 7plus almamak lazim diyorum.

İkinci olarak ise bir sene sonra A11 bionic cipli 8 ve X in bugun 7 nin dustugu duruma dusup dusmemesi belli olmaz. Apple bu uygulama sonrasi cok tepki cekti.

1 yasindaki 8 ve X ler 7 ile ayni kaderi paylasmayabilir gorecegiz.

• alptekin111 kullanıcısına yanıt
    İphone 7 alicaksin ios 10 cikicak mrk etme rahat ol ios 11 cikali kaç ay oldu ki 8-8 plus ve x için ios 11 yüklü geliyo bugun iphone 6s alsan ios 9 ile cikicaktir 6s alip ios 10 yüklü cihazdan şüpe etmek lazim..ayrica yeni cihaz bu batarya yeni olunca şarj konusunda endişe etmene gerek yok cihaz 7 13 ay lik cihaz şarj ölü 5 saat aliyo ki satip 8 plus alicam 7-8 saat gitse bile yeter bana yoksa batarya değişimi yapicaktim gerek kalmadi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv tavsiye ve bilgi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Trollemiş sizi ciddi ciddi.
  • 7 pluslarla ilgili şebeke sorunu var, videoda cızırtı sorunu var,arka tarafındaki boyada sedeflenme sorunu var ve boyutları bana göre çok büyüktü sirf bu nedenlerden dolayı 8 e geçtim çok şükür vallahi hiç bir sorun yok herkese tavsiye ederim

• Geçen hafta iPhone 7 aldım cihazın iOS sürümü 10.3.3 herhangi bir takılma donma söz konusu değil.

• iOS 9'lu cihazımdan yazıyorum. 11'i gördükten sonra bu yazılım uçak gibi çalışıyor.

• [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 10:45:20 >
  • Yazılımsal olarak 7 de ne sorun varsa aynısı 8 de de var

Kasa olarak metal ya da cam kim hangisini severse ona göre karar verir

7plus modelinin 8 e göre pil kamera gibi artıları varken 8 almak saçmalık olur hele ki aynı fiyatsa..

Geçmişe bi bakmak lazım plus modelleri hala sorunsuz kullanılırken düz modellerde pil ve performans sorunu yaşanıyor

Karar her zaman son kullanıcının

• Iphone 6s kullanicisiyim

Evde hala iphone 5 ve 4 leri sorunsuzca kullanildigini nildigim icin pek size katilamadim hocam

• Arkadaş biraz bol keseden sallamış 7 plus kullanıyorum ve hala telefonum hızlı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.