Şimdi Ara

Yeni telefon bakıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, iphone 6s kullanıyorum ve 4 yıldır da (arada bir iki ay lumia kullandım) hep apple kullandım. Ancak iphone 7'nin çıkışı başımı ağrıttı, malum her sene yeni telefon ve her yeni telefonu satabilmek için eski modelleri düşürme taktikleri bunalttı beni. Bana böyle her sene yeni model çıkarmayan; iyi, sağlam, kullanışlı -hatta hep son teknoloji kalan diyeceğim o biraz hayal olacak- bir telefon önermenizi isteyeceğim. 4 yıldır ios kullanmama rağmen android hiç sıkıntı olmaz diye düşünüyorum -Samsung hariç, malum note 7'nin ne durumda olduğunu görüyoruz- windows kullandım ve çok memnundum ancak nokia'nın iflasını açıklaması dolayısıyla korkularım var
    Kısacası fikirlerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedMatch -- 19 Eylül 2016; 19:49:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz acil, baksanız sevinirim

• Hocam Xiaomi Mi5 uygun fiyata en az 3 4 sene stabilitesini kaybetmeyecek bir model gibi duruyor. Arayüzü ise Miui, android ve ios harmanı pratik bir arayüz, alışma sorunu yaşamazsınız diye tahmin ediyorum. Ancak distrübitör garantisi yok maalesef, telefonda sıkıntı yaşadığınızda başınız ağrıyabilir. Ek olarak telefonun sar değeri hakkında bilgim yok, yüksek ise başka modellere yönelin.

General Mobile ve Lg den uzak durmanızı tavsiye ederim. İki markanın da telefonlarını kullanma fırsatım oldu, general mobile malzeme kalitesi açısından kötü durumda. Lg ise son modellerinde kronik sorunları ile baş ağrıtıyor. Ben şuan Lg G3 kullanıcısıyım henüz bir sorun yaşamadım ama çevremde G4 G5 modellerinde anakart sorunları yaşayanlar oldu.

HTC malzeme kalitesi olarak hep üst düzey telefonlar üretti ancak fiyat politikası yanlış benim fikrim. Yine de bakabilirsiniz.

Huawei Sar değerleri yüksek telefonlar üretebiliyor. Sağlığınız açısından buna dikkat etmelisiniz.

Ancak her markada yenisi gelince eskinin değerini kaybetmesi olayı var. Bu Apple a özgü bir olay değil ve eklemek gerek yeni model çıktığında en az değer kaybeden telefonlar Iphone modelleri. En azından ikinci el piyasasında durum böyle.

• Ruvale kullanıcısına yanıt
    Peki lumialar hakkında ne düşünüyorsunuz? 920 kullanma imkanım oldu çok memnun kalmıştım ancak 950 nasıl bundan sonra ne olacak hiçbir fikrim yok

• RedMatch R kullanıcısına yanıt
    Bütçe hakkında bilgi verebilirseniz daha doğru öneri yapabilirim.

• RedMatch R kullanıcısına yanıt
    Microsoft mobil piyasasından çekiliyor. Elindeki stokları eritti ve küçülmeye gitti. Windows arayüzünü ben çok beğeniyorum ancak yerinizde olsam tercihimi bu yönde kullanmam. Eğer Lumiaya olan sempatiniz sadece arayüz içinse androidde Windows launcher lar var. Yerini tutmaz ancak bazıları baya benzetmiş, bunları deneyebilirsiniz.

• Huawei gr5 öneririm. 5 aydir kullanmaktayim sarj konusunda cok iyi. Ne takilma ne de kasma rahatlikla her isinizi gorebiliyorsunuz.

• RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Bütçe yok ya, iyi bir telefon olsun da her türlü olur

• Ruvale kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiden dolayı teşekkür ederim, lumia'ya olan sempatim windows olmasından kaynaklanıyor, ayrıca nokia'ların sağlamlığı vs vsilk telefonum nokia olunca birde

• webjini W kullanıcısına yanıt
    Huawei android olmasından dolayı uzak duruyorum çünkü bir türlü alışamadım androide, evde 2 android var ama olmuyor nedense

• Yorumlarınız için teşekkür ederim sanırım 2-3 yıl bekleyeceğim yeni telefon almak için, malum ne kadar bütçe sıkıntım olmasa da 1-2 yıl geçince telefon değiştirmek evi yoruyor ve şu anda bütün firmalar nasıl para kazanırız derdindeler. Her neyse tekrardan teşekkür ediyorum

• Android istemiyorsun,iphone zaten şu an ki cihazın.Lumia'ya sempatin varmış.Gizliden gizliye lumia kullanmak istiyorsun aslında.
  • 1,5 yıl boyunca lumia 920 kullandım. Takılma donma gibi bir problemi hiç bir zaman yoktu ama hiç bir uygulamayı programı doğru düzgün kullanamıyordum. Elimden çıkarmayı düşündüm 2.el olarak bile satamadım. Vodofone'nin eskisini getir yenisini götür kampanyası ile kurtulabildim.. 5 aydır huawei gr5 kullanıyorum. Orta segmentte kusursuz bir telefon.. Lumia pişmanlıktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.